Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie jaka trase do szkoly pokonuje ta indyjska dziewczynka i jej brat

Polecane posty

Gość gość
Ty w Dubaju nigdy nie byłaś i nie będziesz, więc nie możesz przeżyć, że niektórych na to stać. Z Polski też, ograniczona dzido. Po co stare paszkwile natłukli bachorów na obczyźnie (dla benefitów?) skoro i tak nie macie podwyższonego standardu życia. Proste chłopskie robole, ale urodzone tutaj :D Angielka lepszej klasy by się ciebie wstydziła.

Gość gość
Ty w Dubaju nigdy nie byłaś i nie będziesz, więc nie możesz przeżyć, że niektórych na to stać. Z Polski też, ograniczona dzido. Po co stare paszkwile natłukli bachorów na obczyźnie (dla benefitów?) skoro i tak nie macie podwyższonego standardu życia. Proste chłopskie robole, ale urodzone tutaj :D Angielka lepszej klasy by się ciebie wstydziła.

Gość obywatelko swiata
A dlaczego ja mam s*******ac z wlasnego kraju, smieciu? To ty jestes tutaj imigrantem ze wschodniej Europy, gosciem i laskawie sie dostosuj albo w*********j. A nie przyjedzie ta holota, namnoza bachorow jak Rumuni,kazdy sie tych polskich bachorow brzydzi, w szkole brytyjskie dzieci sie z polskimi bachorami bawic nie chca ale glupie beneficiary nadal siedza w moim kraju ciagnac ile wlezie od panstwa. P***y, rzygam na was :D

Gość obywatelka swiata
"Ty w Dubaju nigdy nie byłaś i nie będziesz, więc nie możesz przeżyć, że niektórych na to stać" Stac? Buhahahahah :D :D :D W Dubaju bylam ostatnio w pazdzierniku 2013 roku. Ty jestes tylko polska holota przebywajaca na emigracji wiec mozesz najwyzej posciemniac na forum ze mieszkasz w Dubaju od 10 lat i masz nianie z Azji :D :D :D Lepiej zawolaj swojego smierdzacego Polaczka, zeby mi umyl samochod. A ty laskawie przyjdz i posprzataj mi dom. Do tego przeciez sie jedynie nadajecie. :)

Gość gość
Ale masz słownictwo larwo "obywatelko świata" skończyłaś komuś chatę sprzątać? :D chłop ze wsi wyjdzie :D wieś z chłopa nigdy. Jesteś potomkiem sługusów i sama dziadujesz to doznajesz szoku, że ktoś w Dubaju był. Słownictwo z rynsztoku, idź masz 5 funtów wylecz sobie zęby. Tak cię boisz, że ktoś ci benefity zabierze i innym Polakom da? Głupia szmato.

Gość gość
kobiety wy juz same nie wiecie do kogo piszecie I z kim I na jaki temat :D normalne jaja:D

Gość gość
*tak się boisz

Gość gość
nie musiał bym hodzic do szkoły

Gość obywatelka swiata
Dobra dobra polski plebsie, mozesz mi moj angielski tylek wycalowac :D zdecyduj sie wiec czy do Dubaju wyjezdzasz czy mieszkasz w nim od 10 lat, slumsie z Eastern Europe :D 🖐️

tu jak zwykle wiec sorry ale nie czytalam calosci tylko przeskoczylam od razu na 3 strone :) a co do filmiku to obejrzalam, bardzo pozytywny, pomaga mi docenic to co mam a co uwazalam zawsze ze mi sie po prostu nalezy.

Gość gość
a co uwazalam zawsze ze mi sie po prostu nalezy.---

Gość gość
urwalo zaraz ci autorka zacznie zyczyc smierci bialaczki i kalekich dzioeci zebys sie wczula w bachory hinduskie :D

Gość gość
Tu autorka - Dzieki Zdesperowana Domowa Zona za fajna wypowiedz. Jako jedyna obejrzalas filmik i sie wypowiedzialas na temat. Co do reszty... bez komentarza. Macie naprawde cos nie tak z glowa.

tak jestesmy troszke zepsuci, opieka medyczna, szkoly, praca, to i wiele wiecej jest uwazane za minimum ktore nam sie nalezy. ludzie z tego forum pisza o odkladaniu kasy na mieszanie, o wycieczkach, o rozrywkach, to cos o czym ludzie z filmiku nie moga nawet marzyc, nie maja elektrycznosci, nie mowiac o tv czy komputerze bez ktorych wiekszosc ludzi z ameryki czy europy nie potrafi zyc. ba, zeby moc korzystac z edukacji musza ryzykowac nawet wlasnym zyciem. jestesmy szczesciarzami ze urodzilismy sie w europie.

Gość gość
Ja tylko mam nadzieje, ze ta dziewczynka i jej brat sie wyksztalca i beda mieli mozliwosc, zeby zamieszkac gdzies w wiekszym miescie i dostac dobra prace. No i wielki podziw dla ich ojca... Pozdrawiam rowniez Zdesperowana Zona 🖐️

Gość gość
hej, nie ogladalam, ale czemu ojciec ich nie odwozi ? byloby i szybciej i bezpieczniej, mowia o tym w filmie ?

Gość gość
"zaraz ci autorka zacznie zyczyc smierci bialaczki i kalekich dzioeci zebys sie wczula w bachory hinduskie" Ja nikomu nie zyczylam bialaczki ani kalekich dzieci! Czy ty jestes nienormalna????? Za to mi chyba strone wczesniej zyczono, zebym mnie glod dopadl! I to wszystko z powodu wklejenia jednego filmiku?? Serio dziewczyno, lecz sie poki nie jest za pozno.

Gość gość
"hej, nie ogladalam, ale czemu ojciec ich nie odwozi ? byloby i szybciej i bezpieczniej, mowia o tym w filmie ?" No to obejrzyj, to nie bedziesz zadawac takich smiesznych pytan :)

Gość gość
nie chce mi sie zreszta mam to gdzies, ojciec narobil bachorow a potem zaprosil telewizje zeby za forse pokazac martyrologie swoich wyskrobkow. forse wzial a dzieciAKi pognal 100 km :D

Gość gość
No ta jak ci sie nie chce ogladac to po sie tu udzielasz? :) Ojciec rzeczywiscie narobila duzo "bachorow". Az dwoch. Te dzieci maja wiecej kultury niz ty.

Gość Endriu und Barbra
jaka p***bka ta, ktora zalozyla ten topik. Jestes tak glupia, ze wymiar twej glupoty nie miesci sie w zadne miary. Obrazasz ludzi za to, ze ktos ma inne zdanie = brak jakichkolwiek argumentow do prowadzenia normalnej dyskusji, wiec jedyne co pozostaje to krzyk i wyzwiska. Masz tak zanizona samoocene, ze nie potrafisz pogodzic sie ani z tym, ze ktos moze sie z toba nie zgadzac, ani z tym, ze nie potrafisz tego kogos przekonac do swoich opinii, wiec popadasz w furie. Ale szczytem glupoty jest twoj "nakaz" pocieszania sie, ze nie zyje tak jak twoi ukochani bohaterowie i usilne proby zmuszanaia ludzi do wspolczucia im. Wspolczuciem jeszcze nikt nikomu nie pomogl. Wisienka na torcie twojego denbilizmu jest wrzask "ja daje na wosp i 2 razy na schronisko dla zwierzat", oczekujesz pochwaly, czy medalu prezydenta miasta za twoja wielkodusznosc? Haha chwalisz sie tym pierdnieciem jakbys conajmniej zycie komus ratowala, a prawda jest taka, ze gowno pomoglas i robilas to tylko po to, zeby teraz sie tym "chwalic", ludzie ktorzy pomagaja bezinteresownie nie mowia o tym na glos, ani tymbardziej nie oczekuja od innych wymieniania listy uczynkow, ktorzy oni zrobili. Do tego myslisz, ze dajac komus swoja marna zlotowke pomagasz...Wiec oswoece cie bedna prymitywna istotko, dajac nieudacznikowi pieniadze szkodzisz mu jeszcze bardziej, bo zamiast motywowac go, zeby zmienil zycie, ktore on SAM sobie urzadzil, ty wspierasz jego lenistwo. Znajdz mu prace, oplac nauke, albo zrob kurs i jedz do afryki i tam czynnie pomagaj, a nie p*****l o swoich INTERESOWNIE oddanych na odczepnego zlotowkach do jakiejs zlodziejskiej instytucji

Gość gość
Endriu und Barbra Bravo ! to wlasnie staralam sie w grzecznych slowach przetlumaczyc autorce ale niestety spotkalam sie tylko z wyzwiskami i zarzutem trollowania nie na temat :) Chyba potrzeba bylo z nia tak rozmawiac jak to ty zrobiles, inaczej nie dojdzie.

Gość gość
Obrazasz ludzi za to, ze ktos ma inne zdanie = brak jakichkolwiek argumentow do prowadzenia normalnej dyskusji, wiec jedyne co pozostaje to krzyk i wyzwiska" Jakbys laskawie obejrzala wpis od poczatku, to wiedzialabys, ze juz pierwszy wpis pod moim byl pelen jadu od anonimowej niewyzytej frustratki. W dalszej czesci dostalam zyczenia glodowania. Naprawde super. Dziekuje ci za cenny elaborat na moj temat. ;) Zupelnie mnie to nie interesuje, zupelnie. A o mojej pomocy dla WOSP napisalam tylko dlatego, ze ktos wczesniej sie mnie zapytal czy pomagam w jakikolwiek sposob. Nie czuje potrzeby tlumaczenia sie z tego, ale jesli ktos pyta - odpowiadam. Ale tego oczywiscie nie zauwazylas... Acha, i skoncz bronic sama siebie i szukac zaczepki do klotni. Zamykam ten watek, bo nie jest on dla ludzi z tego nedznego forum. Tak jak wczesniej zaznaczylam - mozesz sobie poogladac Benefits Street - przynajmniej tam znajdziesz podobny poziom myslenia do twojego. Zegnam ozieble. Bez odbioru.

Gość gość
swiatobliwo autorko, matko tereso z kalkutty oto twoje slowa " szczerze ubolewam nad tym, ze to nie ty i twoje dzieci urodzilyscie sie tam w Himalajach a tamta rodzina gdzies w Europie..." hipokrytka i do tego klamczucha ! spojrz na godzine kiedy to wpisalas a kiedy ktos w odwecie ci glodu zyczyl, slow brak ...

Gość knlb
jak jest sie glupim i do tego nie posiada, zadnych umiejetnosci to sie stara maskowac to za wszelka cene, w tym przypadku jest to tzw "dobrodusznosc i chec niesienia pomocy innym", oh jaka ty jestes wspaniala, bo tak ci szkoda ludzi. Gdyby faktycznie tak bylo, to w zamian nie obrazalabys tych, ktorym nie jest zal bezmozgich nieudacznikow, jak to jest, ze lenia, ktory narobil dzieciakow jest jej szkoda, a innemu zle zyczy, tylko dlatego, ze nie budzi w nim wspoczucia jakis dzieciorob? Cos jest nie tak z ta autorka. Probuje sie dowartosciowac tym, ze uwaza sie za lepsza bo dala 2 zl na WOSP, a ktos inny nie, wtf? Jestes taka sama jak ci, co maja w d***e los dzieciaka idacego 6 dni do szkoly i twoje marne wspolczucie jest ch..a warte, ich sytuacja jest wciaz taka sama, wiec zamiast siedziec tu na forum rusz swoja d**e i idz w miasto pomagac hahaha. PS Skad wniosek, ze ktos, kto powiedzial, ze nie jest mu zal ludzi z filmu nie ma zadnych zainteresowan i zapewne oglada tylko MTV? Czyzby projekcja autorko???:D:D

Gość gość
Zamykam ten watek xxxxx zamknac to mozesz wreszcie jadaczke !

Gość knlb
"A o mojej pomocy dla WOSP napisalam tylko dlatego, ze ktos wczesniej sie mnie zapytal czy pomagam w jakikolwiek sposob. Nie czuje potrzeby tlumaczenia sie z tego, ale jesli ktos pyta - odpowiadam. Ale tego oczywiscie nie zauwazylas... Acha, i skoncz bronic sama siebie i szukac zaczepki do klotni. Zamykam ten watek, bo nie jest on dla ludzi z tego nedznego forum. Tak jak wczesniej zaznaczylam - mozesz sobie poogladac Benefits Street - przynajmniej tam znajdziesz podobny poziom myslenia do twojego. " x zrozum wreszcie, ze oddajac komus pieniadze NIE POMAGASZ!!!! Dopoki tego nie pojmiesz nie poruszaj lepeij w ogole tematu pomocy ludziom w potrzebie. A co ma znaczyc "bronic sama siebie?" kolejna projekcja? Nie wiem o co ci chodzi dziewczyno, tak samo nie wiem czym jest "benefits street" i powaznie, skoncz oceniac ludzi po tym, z kim ty sie zadajesz i kim sama jestes, bo tylko sie osmieszasz

Gość knlb
to jest wlasnie typowe podejscie hipokryty chcacego raz do roku sie wybielic, nawet nie rzeczywiscie komus pomoc, a tylko poprawic swoje samopoczucie i przy okazji oklamywac siebie i otoczenie jakie to serce ma wielkie, to daje na orkiestre na odczepnego, szybko, latwo, no i w koncu "pomagam ludziom, a ty co robisz??" hahaha