Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesieczne dziecko spi ok 10 h na dobe

Polecane posty

Gość gość

Co robic to chyba za malo?

Gość gość
moj tez tak spal, poprostu takie dziecko, teraz ma 4 mc i spi wiecej :)

Gość gość
Nic nie robić przecież nie zmusisz go do spania. Mój też tyle spał albo i mniej nawet a ten kto wymyślił ze dziecko śpi 20 godzin na dobę to chyba nie ma dzieci.

Gość gość
Nie mam na nicczasu. Jak nie spi czesto placze, dzis praktycznie juz 10 h jest czujna. Teraz tez na rekach. Polezy 20 minut i w ryk. Lezy ale nie spi. Czy przymkniete lekko. I tak caly dzien. Nawet wysrac sie nie moge, zjesc spokojnie. Zreszta martwie sie czy os z nia nie tak..

Gość gość
Uroki macierzyństwa

Gość gość
Ja zwariuje. Gdyby nie tesciowa gotujaca obiady umarlabym z glodu.

Gość gość
kochana to zależy od dziecka,mój 3 tyg synek śpi cały czas prawie,budzę go na przebranie,jedzenie,czy chodzby kąpiel,poczuwa 20 min do 30 min i dalej idzie nyny;-)

Gość gość
a może mała jest niespokojna bo ja coś męczy

Gość gość
Ona ma kolke bo wrzeszczy cierpiaca, ale tez placze marudzi, malo lezy spokojnie. Cy ona miesci sie w normie?

Gość gość
Gosciu z 20:58 zazdroszcze

Gość gość
autorko znam ten bol, mialam dokladnie tak samoi tez tesciowa przychodzila z obiadami, pierwszy miesiac byl straszny...ale to etap przejsciowu , moj ma teraz 4 mc i jest duuuzzo lepiej, wytrwalosci zycze :) jak wspomne poczatki maciertzynstwa to utwierdzam sie w przekonaniu ze jedno dziecko mi wystarczy :)

Gość gość
Jestem wymeczona, skocze z okna dje slowo :(

Gość gość
dasz rade moj na dodatek jadl co 20 minut

Gość gość
Moja tez potrafi jesc powoli 1.5 godz w nocy potem zasypa godzine odkladam a za godz powtorka. Ja mam sersdecznie dosc!!!!!!!!!!

Gość gość
autorko nie poddawaj sie teraz juz bedzie tylko lepiej, wiem przez co przechodzisz ja na noc dawalm mm,nie chce cie do tego naklaniac ale po mm moj syn spal 5h to juz zawsze bylo cos

Gość gość
a gdyby tesciowa nie przyniosła obiadu to co ?? nic byście nie jedli ?

Gość gość
Mój syn miał tak samo :( to wykancza dziecko i ciebie ale kiedyś minie. Ja tak czekałam, bo każdy mówił że przejdzie po 3 miesiącu ale nie było lepiej. Ok 6 miesiąca było lepiej. Kolki minęły i dzidzia lepiej spala. Nie łam się. Proś o pomoc bo nie jesteś robotem i musisz też spać i jeść.

Gość gość
Karmie mm i i tak potrafi jeść co godz po trochę. Więcej nie chce 40ml co godz albo 10ml odkładam ja a za 10min znowu. Nie naje się porządnie tylko co chwilę chce.

Gość gość
jak tak malo je to reczywiscie sie nie najada, budzi sie z glodu, moze sprobuj ja troche przetrzymac, wyjdz na spacer, w wozku jak zasnieto sie nie powinna obudzic, wtedy zrobisz przerwe dluzsza np 3h i powinna ci ladnei zjesc, bo po takim czasie bedzie bardzo glodna i najesc sie na kolejne 3 h

Gość gość
moje tez tak spalo, teraz ma 3,5 roku i zyje i jest super zdrowe

Gość gość
Co do karmienia, przeciągnij ją bo takie cogodzinne karmienie nie jest zdrowe, bo żołądek nie ma czasu odpocząć. Syn też mało spał, zasypiał o 12 w nocy i budził się o 4, potem spał jak zając, jak się później okazało uczulenie nie pozwalał mu spać, bo był rozdrażniony. Jak opanowaliśmy uczulenie dziecko zaczęło spać. Co do kolek mam teraz 5 tyg. córkę, ma straszne kolki, czasem trwały do 4 godz. z przerwami. Do tego ma podejrzenie skazy, lekarz zapisał delicol, espumisan i debrdat oraz bebiko comfort,ale to na niewiele się zdaje. Od wczoraj jej twarz wygląda tragicznie. W poniedziałek jadę z nią kolejny raz do pediatry bo jej nawet skóra z uszu schodzi. Syn też miał skazę i AZS ale nie miał takich problemów z kolkami. Mała ma kolki praktycznie cały dzień, raz słabsze w postac**prężenia się i stękania a raz krzyczy wniebogłosy.