Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna niechce seksu

Polecane posty

Gość gość

Moja laska sie obrazila po tym jak jej powiedzialem na kolana i Algida! powiedziala ze jestem swinia, ubrala sie i pojechala do domu. k***a teraz niechce seksu bo niby kara ja sie zabije juz wytrzymac nie moge a ona mnie prowokuje. pomocy jaki prezent jej kupic na przeprosiny?

Gość gość
patelnie jej kup...

Gość gość
debilu, tylko o seks ci chodzi nie o jej uczucia, nie zastanawiasz się ze ona się poczuła nie halo, tylko sie zastanawiasz jakim prezentem ją przekupic, po prostu daj jej święty spokoj

Gość gość
Hahaha moze i lubi hehe wkoncu Magnum to juz cos... ale serio jak to naprawic, boje sie ze ja strace

Gość gość
Hahaha moze i lubi hehe wkoncu Magnum to juz cos... ale serio jak to naprawic, boje sie ze ja strace. Na co patelnia jej? jeszcze mnie walnie nia

Gość gość
O nie, za dlugo o nia walcczylem zeby zostawic

Gość sasiadkaaaaaaaa
to przyjdz do mnie w dzierżawę....mam tak ciasną ,ze ze mi glupio :O

Gość gość
debilu, tylko o seks ci chodzi nie o jej uczucia, nie zastanawiasz się ze ona się poczuła nie halo, tylko sie zastanawiasz jakim prezentem ją przekupic, po prostu daj jej święty spokoj

Gość gość
Dzieki za propozycje ale jestem wierny mojej lalce!!

Gość gość
kupilem kwiatki ale powiedziAla zebym lodygami sobie anal zrobil, szlak mnie trafi zaraz

Gość anjaaaaaa88
czasami tak macie....xxx miesiecy staran o dziewczyne,jej wzgeldy...pilnowanie kazdego gestu,slowa i takie fajne aktorstwo jakie jest na poczatku...(myjecie sie 3 razy dziennie,ladnie ubieracie,dabcie o sibie,uzywacie ladnch grzecznosicowych slow,nie przekilnacie itp) zeby potem po roku czy poł znajomosci...,sszczerze bez namyslu...poluzowac sobie i piertolnac taka prostacką dyskwalifikujacą gafe... żal...czy to prostacka odzywka,czy puszczenie bąka,czy jakies przeklenstwo przy rodzicach niby niechcacy zachowales sie jak prymityw,prostak,cham,wiesniak...przeciez swiadomie to powiedziales,anie ze bez namyslu... dla mnie taki tekst do wlasnej dziewczyny jest niewybaczalny...(moze wulgarny .zart kolega do kolegi ,ale nie do dziewczyny na poziomie).i zaden prezent tu nie pomoze...jak potraktowales wlasna dziewczyne jak szmate...

Gość gość
31.01.14 podpisuje sie obiema łapkami. Właśnie tego nienawidzę w facetach

Gość gość
Uuuuuu.... przyznaje zawalilem na calej lini ale ona chciala ostro, zalezy mi na niej i wiem ze prezent to glopie ale ona nie chce przeprosin

Gość gość
Jak ja odzyskac?

Gość gość
Nie wiem pojade do niej i pogadam wyjasnie wszystko