Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co napisac w cv jesli wrocilam do przerwanych kiedys studiow blagam pomozcie

Polecane posty

Gość gość

zaczelam studia kiedys ale potem przerwalam z powodow rodzinnych i po ilus latach wrocilam na nie z powrotem i teraz nie wiem jak to napisac w cv bo przeciez jak napisze kiedy zaczelam i skonczylam to wyjdzie ze studiowalam chyba z 10 lat i jak to teraz ugryzc nie wiem

Gość gość
oj ciezka sprawa

Gość gość
Wpisz date uzyskania dyplomu

Gość gość
"błagam"? i ty jesteś po studiach? wysyłasz taki dramatyczny post z te3go powodu? no, nie wierzę. W datach gdzie podajesz okres studiów podaj od-do i pod spodem od-do. będzie wiadomo, że studia były przerwane. przecież to NIE jest jakikolwiek problem

Gość gość
no ale przeciez w cv trzeba napisac dokladnie od do.. czyli od kiedy sie zaczyna i kiedy sie konczy wszystko chronologicznie niestety:(

Gość gość
"no ale przeciez w cv trzeba napisac dokladnie od do.." nic nie trzeba, cv nie trzyma się i nigdy nie trzymało sztywnych ram jAK KTO CHCE TO SYGNALIZUJE TYLKO LATAMI LUB ROKIEM UKONCZENIA skąd te dziwne przekonania o cv?

Gość gość
jest to problem wielki pracodawca musi miec od kiedy do kiedy, więc radzę ci dziewczyno nie kombinuj tylko napisz kiedy zaczęłas i kiedy skończyłaś ,najwyżej pracodawca pomysli,że nie moglaś skonczyc studiów i byłaś wieczną studentką i cie nie przyjmię do pracy:):):)

Gość gość
DO TEJ Z 12:58 pracuje w firmie rekrutacyjnej i nigdy nie przyjęłabym cv bez dokładnej chronologii!!! więc mylisz się!!!! nie mozna pisać w cv kiedy się zakończyło studia bez napisania kiedy sie zaczęło!!!!! i niech dotrze do twego pustego łba to!! CV PISAĆ TRZEBA TYLKO CHRONOLOGICZNIE I DOKLADNIE DATAMI! UCZONO MNIE JUZ W SZKOLE TEGO!!

Gość gość
Bez przesady.Napisz jakie studia skończyłaś i koniec.Pracodawcę interesuje jakie masz wykształcenie a nie ile lat studiowałaś.Ta pani sprawdza się w pracy.Znam taki przypadek.

Gość gość
"CV PISAĆ TRZEBA TYLKO CHRONOLOGICZNIE I DOKLADNIE DATAMI! UCZONO MNIE JUZ W SZKOLE TEGO!!" ?? Wiesz co? Ten świat schodzi na psy właśnie przez takie zakute łby, które potrafią tylko poruszać się w świecie jak konie w kieracie. Właśnie przez nagromadzenie takich bzdur choćby w łebkach pań rekrutujących świat staje się miejscem... groteskowym. Może by tak podchodzić do niektórych spraw z głową i życiowo? Ja zawsze tak podchodzę choćby do durnego cv i nikt mi słowa złego nie powiedział. Więcej rozsądku zatem życzę a piszącym cv więcej asertywności. Sztywne przepisy to w prawie karnym, czy podatkowym. Nie dajmy się zwariować. To ludzie budują cywilizację i ludzie układają przepisy. DLA LUDZI (gdyby ktoś się zgubił jak ta pani- pożal się boże - rekrutująca)

Gość gość
jasne napisac w cv sie nie da tak bo co wczesniej napisac ze sie robilo? bez sensu

Gość gość
nie da sie cv pisac nalezy od kiedy do kiedy

Gość gość
nie da sie....to zawsze glupio wyglada//mowie serio..