Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 30 najlepszym kandydatem na partnera dla dwudziestopięciolatki

Polecane posty

Gość gość
tu chodzi o to co facet materialnie posiada a te rzeczy zdobywa się z czasem

Gość gość
sama jestem po 30tce i moge powiedziec, ze faceci w moim wieku bywaja skrajnie niedojrzali :O

Gość gość
twój czas już się skończył i teraz tak mówisz a jak miałaś te 20 lat to na takich 30 latków leciałaś jak pszczoły do ula.

Gość gość
Ja jestem z facetem mlodszym o 8 lat. I jest mi z nim lepiej niz z facetem, z ktorym bylam kiedys, a ktory byl starszy ode mnie i bardzo ustawiony.

Gość gość
gość Ja jestem z facetem mlodszym o 8 lat. x 0/10

Gość gość
Cudowne jest to schematyczne myslenie :D :D :D

Gość gość
Wlasnie.

Gość BOLO 1982 RULES
mam 32 lata, sam szukam ok 25 latki, one sa jeszcze mlode, spontanicznem, nie maja twarzy i psychiki zniszczonej zyciem takie kobiety po 30-stce to juz nie sa swieze, spontaniczne, romantyczne, najczesciej sa dzieciate, zonate, rozwiedzione, po przejsciach, robiace kariere, sfrustrowane stare panny itp

Gość gość
Starsze maja tez wymagania i same sa ustawione, wiec na kase nie poleca i trzeba bardziej postarac sie, a wiadomo faceci sa wygodni i wola isc na latwizne. Po drugie to znany uklad facet placi a dziewczyna za to bierze starszego, cos za cos.

Gość gość
Ci faceci, ktorzy leca na mlodsze zwykle sa bardziej niedojrzali niz ich mlodsi koledzy. 30-latek singiel jest z zalozenia podejerzany i ma swoje nawyki, zwykle nie nadaje sie do stalego zwiazku. Taki piotrus pan bez odpowiedzilanego podejscia do zycia stad w tym wieku najlepsi mezczyzni sa juz przebrani.

Nie wiem czy jest sens zagladania do metryki. Ludzie łączą się na zasadzie podobieństw. Muszą mieć wspólne pole, wspólną płaszczyznę, tego samego oczekiwać... I metryka chyba nie ma tu decydującego głosu. Muszą być na tym samym etapie dojrzałości (i zaradności poniekąd). Znam dojrzałych dwydziesto-kilku latkow i totalnie zdziecinnialych czterdziestolatkow.

Gość gość
Dojrzały 40-latek to sensowna partia dla 25-latki. Będzie za nią szalał.

Gość gość
ja bym chciała takiego raczej w moim wieku. Ale musi mi odpowiadać.

Gość gość
Ja w wieku 25 lat poznalam swego "30 +" faceta i uklada nam sie super.

Gość gość
Dla kobiety najlepszy jest mezczyzna kilka lat mlodszy - idealne polaczenie:)

Gość gość
Popieram :-)

Gość gość
Ale przecież te rozważania są zupełnie bezprzedmiotowe. Na mniej więcej 100 kobiet w wieku 25-30 lat, którym miałem się okazję ostatnio bliżej przyjrzeć (poprzez relacje zawodowe, wyjścia do klubów, dawne znajomości, stosunki sąsiedzkie) wszystkie bez wyjątku zaliczają się do co najmniej jednej z grup: 1) brzydka lub grubaska 2) bez pracy lub z niepewną i raczej licho płatną pracą, często mieszkająca z rodzicami 3) głupia w stopniu nie do zaakceptowania przeze mnie jeśli chodzi o ogólne obycie albo niewykształcona, nie potrafiąca niekiedy napisać w miarę poprawnie zdania w języku polskim ; przy tym na ogół z pretensjami do bycia ,,mądrą'', ,,wykształconą'' 4) z wątpliwą przeszłością jeśli chodzi o ,,puszczanie się'' bez umiaru lub pruderyjna cnotka ; nie ma w tym wcale paradoksu: tak jedna jak i druga skrajność nie wróży związkowi najlepiej. Wymieniam fakty, które można stwierdzić już na początku znajomości nie wdając się w szczegóły związane z obserwacjami skutkującymi przykrymi wnioskami co do ich charakterów, które siłą rzeczy muszą objawić się w całej pełni w dłuższym związku. Lenistwo, złośliwość, zbytnie przywiązanie do dóbr materialnych - cechy, które są może nieodłączne od kobiet, ale w takich podstarzałych pannach dopiero nabierają nieznośnej siły. Do tego często dochodzą nałogi. Coraz więcej w tym towarzystwie singielek - alkoholiczek. Wiele z nich otwarcie przyznaje, że nie chcą mieć dzieci. Czyli co, mają zamiar żyć w ten prowizoryczny sposób do 35-40 roku życia, kiedy na potomka będzie już z przyczyn biologicznych za późno? A rozważania są bezprzedmiotowe dlatego, że na związek z kimś takim jak opisane powyżej panie może się jedynie zdecydować podobny do nich desperat, tyle że płci męskiej, po trzydziestce.