Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 30 najlepszym kandydatem na partnera dla dwudziestopięciolatki

Polecane posty

a ile związków się rozpadło bo facet wyjechał na drugi koniec kraju czy za granicę do pracy? :D

Gość prawie 25latka
,,paszczury" - kocham to określenie. Założę się, ze niejeden facet tak o mnie myśli, bo nie mam figury modelki. :o

Gość Zuzanna Amelia ææ
Cena nieudanego zwiazku to czasami bardzo wysoka cena. Niewarta marnowania sobie zycia. O pedzie do lapania meza /szczegolnie na brzuch/ wie kazdy w tym kraju wiec nie ma sensu na nowo tego walkowac. Starszy czy mlodszy to odwieczny problem. Starszy najczesciej kojarzy sie z kasa , stabilizacja i mozliwosciami zalozenia rodziny. Mlodszy no coz. Mlodosc ma swoj urok ale i swoje ryzyko.

Gość gość
Polacy po trzydziestce posiadaja juz zwykle tłuste, piwne brzuchy, nie maja żadnych zainteresowań poza siedzeniem przed kompem/TV i ogólnie nie sa warci zainteresowania. Na szczęscie sa wyjatki, ale to ci , ktorzy coś sensownego robili juz przed 30stka. Jesli ktos wczesniej nie mial fajnej pracy, hobby i nie uprawiał regularnie sportu to taki goguś po 30stym roku życia nadaje sie już tylko do utylizacji, a nie do zwiazków. Taka prawda.

Gość gość
'W takim wieku człowiek zwykle już się czegoś dorobił i ma ustabilizowaną sytuację finansowo zawodową.' Mówisz o 30-35 latku w Polsce ? Kpiny jakieś. Przejrzyj na oczy. Zwykle faceci w tym wieku jak już, to mają mieszkanie w kredycie na 35 lat i pensję w okolicach 2 tys. na rękę (o ile mają pracę). Przecież to młodzi ludzie, 30 latek jest pare lat po studiach więc trochę mało czasu miał żeby się 'ustawić'. Gadasz jak o panach po 50tce.

Gość gosc29lat
A mnie interesują panie ok.20 jak będę miał 40 lat to może wezmę się za 25 latki

"Polacy po trzydziestce posiadaja juz zwykle tłuste, piwne brzuchy, nie maja żadnych zainteresowań poza siedzeniem przed kompem/TV" x Tak jak obcokrajowcy (ale tylko ci co nie są prezesami i dyrektorami) tylko, że tamci zarabiają w Euro i mają trochę inną karnację. O języku nie wspominając. Te trzy rzeczy dają już na wstępie +10 do atrakcyjności. x "Jesli ktos wczesniej nie mial fajnej pracy, hobby i nie uprawiał regularnie sportu to taki goguś po 30stym roku życia nadaje sie już tylko do utylizacji, a nie do zwiazków. Taka prawda." x W takim razie twój target to męska obsada Warshaw Shore. Go for it! :D

Gość gość
20 latek ma niższej klasy samochód i mieszka z rodzicami a 30 latek ma własne mieszkanie i średniej klasy samochód oraz stałą pracę i dlatego kobiety 19/20 + chcą facetów 30+ albo ok.30

" 30 latek ma własne mieszkanie i średniej klasy samochód oraz stałą pracę " x W serialach. W prawdziwym życiu wszystko jest na kredyt, takiej sobie jakości i należy do banku a owa praca to nieznośny kierat.

Gość gość
wiek to akurat ostatnia rzecz, która ma znaczenie w związku, bo starszy wcale nie znaczy mądrzejszy, dojrzalszy itd.

Gość prawie 25 latko
jak chcesz byc dobra kandydatka do zwiazku, to nie powinnas miec za soba seksu bez zwiazki i zbyt wielu partnerow seksualnych

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bzdura. Dobra kandydatka do zwiazku to wlasnie taka co ma za soba doswiadczenie seksualne i wie jak przekonac takiego niedoswiadczonego ze go kocha i ze powinien sie z nia ozenic.

Czyli im większa k*rwa tym lepiej. Tylko w związki z takimi wchodzić :D

Gość doswiadczone kobiety
sa tylko dla facetow doswiadczonych

Gość gość
po 40 stce sa najlepsze meny....,

Gość gość
Facet po trzydziestce bez mieszkania i samochodu to dno. Jak z takim zakladac rodzine?

Gość gość
doswiadczone kobiety sa tylko dla facetow doswiadczonych x byłem u d***** więc jestem doświadczony jakaś chętna na doświadczonego?

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak najlpszy partner...bo jedna pozna w w ieku 25 kogos w swoim wieku i im sie uklada a sa i takie, ktore maja pare lat starszego i ich zwiazek sie sypie. Nie ma na to zasady. Ja w wieku 25 lat poznalam faceta po 30tce i uklada nam sie bardzo dobrze.

Gość Zuzanna Amelia ææ
darker - dopoki nie sprobujesz to i tak nie masz szans ruszyc z miejsca. Przemysl to sobie.

Gość gość
20latkowie sa sprawniejsi, po 30stce to juz tylko laska do... podpierania sie :P

Gość Heniuś
Nie ma związku. To, że ktoś wygląda poważniej (z racji wieku) i musi się też bardziej poważniej zachowywać (bo nie wypada) nie oznacza, że jest poważny w sensie stricte. Zbyt dużo już dzieciaków w życiu spotkałem obu płci - najstarszy miał ponad 50 lat. Oczywiście ktoś może lubić starszych czy młodszych - ale powszechnie lansowane tu stereotypy: wiek-charakter oraz wiek-seks w związku nijak się mają do rzeczywistości - impotenci i kłody w łóżku zdarzają się w każdej grupie wiekowej. Ocenianie kogoś po wieku jest bezsensowne - dużo więcej da się powiedzieć obserwując czyjś wygląd i zachowanie. Myślenie typu "ma tyle lat więc jest taki a taki" jest po prostu płytkie i świadczy o niskich walorach intelektualnych.

Gość gość
Ja mam 12 lat starszego i jest bosko :)

Gość gość
taka 25 latka w związku z 30 latkiem później się chwali, że taka zaradna bo nie mieszka z rodzicami tylko w domu/mieszkaniu swojego faceta :P