Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 21

dziwne objawy w zachowaniu u dziecka! czy ktoś miał podobnie??

Polecane posty

Gość gość
ah czasami tak jest tak nie ma o tak to zawsze jest no przecie no tak :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
Autorko trzymaj się! Lekarzem nie jestem ale mam wrażenie, że to może być autyzm (czasem dzieci 7letnie dobrze rozwijające się mogą się nagle cofnąć do wieku 3lat :(). Dlatego autyzm to taka tragedia bo nie da się go przewidzieć :( Ale mam nadziaję, że schorzenie twojego synka okaże się być czymś banalnym, dostanie leki i wszystko wróci do normy 🌼 Trzymaj się i napisz co u was.

Gość gość
up

Gość Karolina 21
Sprawa trochę się zmieniła i już nie wiem czy na gorsze czy lepsze. Okazuje się ze to nie padaczka ani inna choroba typu autyzm,ponieważ Mojej siostry córka(4 lata) około tydzień po jego zmianach,zaczynała zachowywać się bardzo podobnie. I dzisiaj praktycznie po miesiącu od kiedy mój syn zachorował widać zmiany ze o wiele mniej ma napadów, u mojej siostrzenicy wręcz przeciwnie, tak jakby dopiero u niej się to rozwinęło. Lekarze kompletnie nie mają pojęcia co to. My odchodzimy od zmysłów bo boimy się, żeby im to nie uszkodziło czegoś. Mój syn dalej ma stosować leki na padaczkę,niby zapobiegawczo ale nie wiem czy one nie będą miały Skutków ubocznych w przyszłości skoro to nie jest padaczka. Czekamy ciągle na wyniki badań z Anglii na przeciwciała

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Może to zatrucie?

Gość Karolina 21
Już naprawdę nie wiemy:-( dalej nie mamy żadnych wiadomości. Dzieci dalej to atakuje. W szczególności przed spaniem i jak się rano obudzą.

Gość gość
I jak dzieci?

Gość Karolina 21
Dzieci lepiej chociaż napady dalej się zdarzają. Przyszły wyniki krwii siostrzenicy i wszystko jest wporządku. Na wyniki syna nadal czekamy. Nic nowego niestety nie wiemy.

Gość gość
up

jeju...dajcie znać co z dzieciaczkiem... mam nadzieję, że już wszystko w porządku i nie było to nic groźnego :(

Gość gość
I jak tam? Wiadomo co z dziećmi?

Gość gość
❤️

Może dzieci przyjmowały jakąś homeopatię, były u bioenergoterapeuty, mają okultystyczne zabawki? Takie rzeczy często skutkują nie tylko problemami duchowymi, ale i z zachowaniem.

Gość karolina 21
Objawy napewno ustąpiły. W skali od 1 do 10, zdecydowanie 1. Ale w dalszym ciągu występują w szczególnosci przed snem. Dalej nic nie wiemy. Neurolog dał sobie spokój wiec nie wiemy co robić. Siostra zaobserwowała u córki owsiki i zastanawiamy się czy to może mieć coś wspólnego z tymi objawami u dzieci.

Gość gość
no to zrobcie badania na pasozyty\!!

Gość gość
Bardzo proszę autorkę o kontynuację tematu bo wszystkie objawy pasują do mojej córki poza krwią z nosa. Nie przyszło mi do głowy, żeby iść z nią do lekarza bo myślałam, że to moja wina. Ostatnio poświęcałam jej mało czasu. Dużo pracowałam a w tym czasie ona cały dzień oglądała telewizję. Dostrzegłam na szczęście swój błąd i odcięłam ją od bajek. Bardzo ograniczyłam pracę i poświęcam jej dużo czasu ale i tak jest jakaś dziwna. za swoją największą porażkę uznałam fakt, że moje 3 letnie dziecko zna na pamięć treści reklam. Dlatego opisane przez Ciebie zachowania ja przypisałam do tych kretynizmów z telewizji. Na razie dla dobra dziecka pilot jest schowany i obiecaliśmy sobie, że do wakacji nikt nie włączy tv i będziemy obserwować zachowania małej.

Gość karolina 21
W tym kraju niestety chyba nikt nam nie pomoże pod względem pasożytów. Czyli musielibyśmy przyjechać do Polski. Pani Neurolog wzruszyla tylko ramionami co do naszych podejrzeń i przepisała kolejny lek na padaczkę. Same z siostra zastosowałysmy kuracje vermoxem bo nie zaszkodzi to dzieciom a może wkoncu pomoże. Najgorsze ze to juz 3 miesiąc się ciągnie i naprawdę obawiam się o zdrowie dziecka.

Gość gość
Podobno dzieci do 5 roku zycia sa bardzo podatne na kontakt z duchami (nie smiej się). Nie mieszkacie przypadkiem w mieszkaniu, w którym mogą byc duchy? A może siostra mieszka w takim mieszkaniu? Dlatego małych dzieci nie powinno się zabierac na cmentarz. Zwierzęta tez odczuwaja ich obecność.

Gość gość
a co neurolog powiedział odnonśnie OUN ? wszystko ok ? Rezonans oczywiście głowy robiliście ?

Gość karolina 21
Wszystkie badania neurologiczne i krwii wyszły dobrze. Kazali ich obserwować i tyle. W duchy nie wierzę. Najwięcej daje do myślenia to ze oboje dzieci ma to w tw tym samym czasie a to już nie jest przypadek.

Gość gość
Co tam u Was? Jak dzieci?

Gość gość
autorko co z twoim synem?

Gość gość
To może być spektrum autyzmu, ewentualnie zespół Aspergera. Skonsultuj się z psychologiem dziecięcym.