Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 21

dziwne objawy w zachowaniu u dziecka! czy ktoś miał podobnie??

Polecane posty

Gość gość
moja koleżanka ma dziecko, które tak się zachowuje, ale ma stwierdzoną padaczkę - co prawda stwierdzili ją dopiero po 1 roku od objawów, na początku zaprzeczali no i to trochę wyszło niekorzystnie dla dziecka. Ma pewne zaburzenia w rozwoju psychicznym od podawanych leków. Myślę, że każdy rodzic powinien mieć świadomość, że leki na padaczkę źle dobrane wstrzymują rozwój dziecka.

Gość gość
U mnie w wieku 18 lat stwierdzono padaczkę .Długo leżałam w szpitalu na neurologii .Nie było rezonansu ,tomografii ,miałam tylko pobierany płyn mózgowo-rdzeniowy.Sprowadzono mi lekarstwa z Holoandi, niestety nie pamiętam nazwy.Jestem matką dwóch dorosłych synów i babcią czterolatka.Miałam tylko jeden atak z całkowitą utratą świadomości.

Gość Flanssssa
koniecznie do lekarza idź z dzieckiem! To chyba na pewno są jakieś objawy neurologiczne. Nie można bagatelizować takich spraw. Jeśli chcesz, mogę polecić Ci specjalistę u ktorego leczę mojego syna: http://neurologwroclaw.com/zakres-dzialalnosci/

Gość karolina 21
Sprawa się wyjaśniła. Były to pasożyty. Dzieci są na lekach. Całe szczęście ze to nie żadna padaczka ani nic więcej. Mam nadzieje ze lekarstwa pomogą i wszystko będzie dobrze.