Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza sieć to orange

Polecane posty

Gość gość

Słaby zasięg szczególnie na odludziu, nawet w mieście gdzie w telefonie jest pełny zasięg, rozmowa potrafi się zaciąć, słaby internet w telefonie, szczególnie w edge, dzwonią jak opętani wepchać ofertę mino ze sto razy odmawiałes. Miałem posadzić ich o nękanie. Dziś jestem w play i zero problemów z zasięgiem, internetem, dobra jakość rozmów, ceny niższe niż w orange, lepsze oferty, i nie nękają spamem i telefonami

Gość gość
PLAY-jestem zadowolona,zeby jeszcze rozmowy z zagranica byly tansze,mam karte nie interesuje mnie abonament,za duzo gadam,potrafie godzinami,3 godziny potrafie gadac z przyjaciolka,reszta znajomych tez w play,siec naprawde super

Gość ANTY T MOBILE
ja odradzam T Mobile , wysyłają multum smsów, albo spam typu gdzie jest dziecko, ktoś cie kocha, poznaj przyszłość itp. albo ustaw granie na czekanie, baa! czasem sami ustawiają i biorą kasę i trzeba szukać kodów na odwołanie tego, a teraz mi wcisneli 30 minut do wszystkich sieci za 5 zł!! chgociaż tego nie chciałam bo telefonu uzywam tylko do smsów!! Co najlepsze w biurze tmobile nie chcieli podać kodu jak tą usługę wyłączyć! mówili,że nie wiedzą! brawo za profesjonalizm! może byscie zamiast ładować kasę w reklamę (swoją drogą reklamy w windzie to chyba najgłupsze reklamy ever i nie da sie tego oglądać bo ni to śmieszne ni mądre ot chyba przygłupie by pokazać - tak was widzimy nasi klienci jestescie przygłupami) ja też się przeniosę zaraz do Playa albo Plusa, tylko muszę dowiedzieć się jak to jest z przenoszeniem numeru, bo mój numer mam juz 10 lat i nie chcę go stracic

Gość ANTY T MOBILE
aha miałam napisać zamiast inwestować w antyreklamy może warto by było poprawić jakość usług i dbanie o klienta? czy nie warto? w każdym razie od marca bede namawiać rodzinę (7 osob do opuszczenia t mobile czyli straca jakies 400zl miesiecznie, moze to nie duzo ale zawsze cos) zasilimy innego operatora, nawet na fejsie widać ile jaki operator ma lajków, play nowy na rynku a dba o ludzi