Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Zet

Moj maz sie nade mna zneca bije mnie mam dosc tego zycia

Polecane posty

Gość gość
Karolina, jesli od niego nie odejdziesz, bedziesz odpowiedzialna za nieodwracalnie uszkodzona psychike corki. Co wiecej, corka wybierze meza identycznego jak ojciec. Tak to dziala. W jego grozby nie wierz, wszyscy agresorzy mowia ze zabija. To ma na celu zastraszenie ciebie. A ty NIE MASZ PRAWA skazywac dziecka na tak wielkie cierpienie.

Gość Natalii1985
Karolino zrozum, że Ty musisz odejść. Twój mąż się nie zmieni. Ja wiem, że łatwo powiedzieć odejdź, ale da to się zrobić. Da się odejść. Zobaczysz na początku będzie ciężko, ale za jakiś czas uśmiech pojawi się na Twojej twarzy i powiesz, że dobrze zrobiłaś. Masz rodziców, nie ukrywaj tego przed nimi. Oni na pewno C***omogą.

Gość gość
przecież to prowo! czego łykacie?

Powinnas odejsc jesli nie ze wzgledu na siebie, to ze wzgledu na dziecko. Jak mozesz pozwolic zeby corka ogladala jak maz cie bije? Uraz psychiczny zostanie na cale zycie! Ja rozumiem, mozesz sie obawiac jak to bedzie, czy dasz rade, ale panstwo Cie nie zostawi samej przeciez, jakas pomoc dostaniesz. Nie daj soba pomiatac! Nie pozwol traktowac sie jak worek treningowy!!! Masz jakichs znajomych, ktorzy mogliby Cie przyjac pod swoj dach na chwile??

A skad pewnosc, ze prowo? Bo sie okazalo, ze Polak? A nawet jesli prowo nie masz pojecia ile jest takich kobiet jak autorka. Nie rozumiem jak mozna dawac tak soba pomiatac i narazac dziecko na taka agresje...

Gość gość
prowo - bo w UK nie ma tak, że "" Dzwonilam na policje kilka razy,spisali go i nic. "" - nigdy nie jest tak, że po pobiciu partnerki, czy żony policja zostawia sprawcę w mieszkaniu spisując go tylko i to jeszcze KILKA RAZY!!! pani zakładająca prowo nie zna się na procedurach obowiązujących w UK!!! to nie Polska, że Policja "nie wtrąca się" do przemocy w rodzinie!

Gość gość
i mało tego! jeśli matka z dziećmi siedzi ze swoim oprawcą i nie ma zamiaru nic z tym zrobić - to niech spodziewa się, że niedługo dzieci zostaną jej odebrane!!! czego z resztą (jeśli jest choć cień prawdy w tej historii) życzę autorce tematu i pochwalam całym sercem!!!

Gość gość
a to wiesz z doswiadczenia jak jest?

Gość gość
moja przyjaciółka miała ten sam problem - też ją facet lał a ona mu "wybaczała" - policja postawiła sprawę jasno - jeżeli ona z nim zostaje, dzieci zostaną zabrane do rodziny zastępczej!

Gość gość
Przestań go denerwować!

Gość gość
to jest chore jak ta matka może tak pozwalać własne dziecko nisZczyć!!a jeśli to prowokacja to jesteś gościu psychicznie chory !

Gość gość
jak to jak może? w imię miłości do prącia, oczywiście!

Gość gość
byle facet był! byle nie być sama! w du/pie z bachorami!

Czy ty autorko jesteś normalna?? nic nie robisz wiedząc, że dziecko to ogląda??? Córka Twoja już ma zniszczoną psychikę i będzie to pMIĘTAĆ NAWET NA STAROŚĆ, a jak nie dasz jej nowego życia to Cię znienawidzi... Po pierwsze nic Wam nie zrobi ten gnój, po drugie nagraj go, zwyczajnie go nagraj po cichutku, jak zobaczysz , że wpada w szał włącz telefon, cokolwiek tylko tak żeby nie zobaczył. Po drugie jak będzie w pracy zadzwoń na polską niebieską linie, gdziekolwiek, i opowiedz im, a po 3 jesteś niepoważna że grzecznie czekasz w domku przy DZIECKU na kolejny szał. Mój ex też mnie lał i gnębił psychicznie, a nikt mi nie wierzył bo to cud malina chłopak.... Nagrałam go, odeszłam po 5 latach. Ale gdybym miała dziecko po pierwszej taniej scenie nie dałabym więcej szans, dlatego, że niszczysz teraz dziecku dzieciństwo CÓRKĄ SIĘ KIERUJ NIE DUPKIEM NIE NISZCZ JEJ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Przeciez to prowo kretynki :D Pewnie jakis ciapacki zlew zalozyl ten temat, aby pokazac jacy to Polacy sa zli :D Tylko sie przejechala glupia ci/pa na nieznajomosci brytyjskiego prawa, co juz zostalo tu napisane :D Idz, ty ciapacki materacu, zrob loda swojemu rachitycznemu kozo/je/bcy.

Gość gość
kretynko w kazdym temacie piszesz o ciapakach. Co nie chcial cie ciapak i teraz bedziesz z zalu po nich jezdzic na forum? Co za tepe kretynki na tym forum

Gość gość
Czy mnie chcial ciapak? Hahahaha, moze taki rachityczny smierdziel pomarzyc, tyle jego :D Kijem takiego s****wa bym nie tknela. Wy naprawde myslicie, ze zachodnie spoleczenstwa akceptuja te kupopodobne wypierdki? Buahahahahaha, oj , glupie materace. Prowo sie nie udao, co szmato? :D Za glupia jestes, trzeba bylo poczytac o prawie brytyjskim. Ups...no, tak, zapomnialam, ty jezyka nie znasz przeciez :O

Gość gość
Wy naprawde myslicie, ze zachodnie spoleczenstwa akceptuja te kupopodobne wypierdki? --- juz nie mowiac w jakiej pogardzie maja te, ktore sie z nimi prowadzaja :)

Gość gość
czy ciapak czy polak - polska dziewuch zawsze będzie go broniła, zawsze będzie mu wybaczała i zawsze będzie stawiała go na pierwszym miejscu - choćby ja lał, zdradzał i srał na nią - tak są wychowane i nauczone - nie mieć faceta to wstyd i już! nawet kosztem dzieci!!!

Gość gość
poczytajcie wątki na innych tematach - jak młode dziewczyny za wszelką cenę tłumaczą oszustów, roochaczy i chamów! i zadne tłumaczenia do nich nie trafiają - jedno słowo faceta i już miękkie nogi wszystko zło idzie w niepamięć! zero szacunku do siebie - to jak taka dzieci wychowa? syna na chama a córkę na worek treningowy! to się w Polsce ciągnie od pokoleń!!!

Gość gość
tak bo polaczki sa akceptowane. S********j "dziunia" bo widze znowu od rana na kafe. Bezrobotna znudzona poleczka...

Gość gość
zgadzam sie, ze to prowo. kiedys moj chlopak hindus mnie popchnal, mieszkalismy razem. uderzylam sie w glowe o podloge od tego jego popchniecia, a on sie przestraszyl i zadzwonil sam na pogotowie to przyjechal ambulans z policja od razu. to prawda, tutaj nie ma czegos takiego zeby policja przyjechala, spisala i zadnej interwencji. jesli jest dziecko w domu to policja od razu w tym samym momencie zabiera matke z dzieckiem od agresora, nie moga zostac w domu z agresorem ani godziny dluzej. mialam sama taka sytuacje. przyjechali, zabrali mnie i dziecko bo mieszkanie bylo mojego chlopaka i on sie stawial, ze nie wyjdzie z domu. oni tylko czekali az ja spakuje siebie i dziecko i pilnowali zebym nie rozmawiala z chlopakiem. straszny nacisk jest tutaj na to. no coz, prowo sie nie udalo.

Gość gość
Karolino! NIE ZNISZCZ SWOJEGO ZDROWI I PSYCHIKI CÓRECZKI! zapisz się na kurs samoobrony. Jeśli mąż zobaczy, że jesteś w stanie mu oddać, to już cię nie ruszy i nie podniesie ręki!!!

Gość gość
"Jeśli mąż zobaczy, że jesteś w stanie mu oddać" Tiaaaa, Karolina mu odda, maz zadzwoni na policje i Karoline w kajdankach z domu wyprowada :D Prawa nie znacie i tyle, przyglupy.

Gość Karolina Zet
Spodziewalam sie ze nikt mi tu nie uwierzy. Trudno. Nikt nie musi mi wierzyc.tesciowa nie wierzy, znajome tez nie bo znamy sie jeszcze ze szkoly i nierozlaczni bylismy a wsrod znajomych moj maz to fajny gosciu, dusza towarzystwa. On ma dwie twarze.chce wyjechac do Polski ale nie mam pieniedzy.ci sasiedzi chca mi dac na bilet. Doslownie dac i zebym z corka wyjechala. Policja nic nie pomogla. Wierzcie lub nie, spisali go, potem byli jeszcze raz nas odwiedzic i to wszystko. Za kazdym razem mnie lał bardziej.Tylko wiem ze ten wariat za mna przyjedzie do Polski do mojego rodzinnego domu i tam narobi szumu. Moj ojciec jest po zawale.Ale musze sie jakos stad wydostac tylko sie boje ze on mnie dorwie i wpieprzy mi tak ze tym razem nie wstane...chce dzialac chce sie od niego uwolnic ale sie panicznie boje. Nie rozumiem tylko tekstu wyzej ze ja z nim siedze bo chlopa mi sie chce. Jakiego chlopa? Czy ty wiesz co ja przezywam w domu? Ja spie z corka w jej pokoju. On i tak chodzi na d*****.ja jestem tylko od uslugiwania mu a zreszta szkoda gadac. Siedze cicho i usluguje zeby go nie zdenerwowac. Troche mnie wasze komentarze pokrzepily i czuje sie silniej. Mam nadzieje ze uda mi sie w ciagu kilku nastepnych dni stad spieprzyc jak on bedzie w pracy.musze byc silna dla mojej Natalki.

Gość gość
to zgłoś się idiotko na policję, do counsilu i gdzie się tylko da!!! to TY nic z tym nie robisz!!! co to znaczy " spisali go, potem byli jeszcze raz nas odwiedzic i to wszystko." - wszystko, bo kłamałaś, że jest ok i go KRYŁAŚ!!!!! MOIM ZDANIEM POWINNI ZABRAĆ CI DZIECKO - MORZE WTEDY ZMĄDRZEJESZ!!! Gdzie mogą szukać pomocy osoby doświadczające przemocy domowej w Wielkiej Brytanii? Jest kilka dróg pomocy dla Ciebie i Twoich bliskich. Jedną z nich jest zgłoszenie się na policję. Ten organ państwowy może pomóc ochronić ofiary tego typu przestępstw przed dalszą krzywdą. Poza tym policja ma prawo skierować takie osoby do właściwych organizacji, które są zobowiązane do udzielania wsparcia w takich sytuacjach. Pomoc ofiarom przemocy w UK oferują: * National Domestic Violence - 0808 2000 247 (numer bezpłatny, czynny całą dobę). Bardzo ważna informacja - można rozmawiać w języku polskim przy pomocy tłumacza * Foyle Women's Aid - 0800 917 1414. Ten numer jest także bezpłatny i czynny całą dobę. Uruchomiono dla tej organizacji strone internetową: www.foylewomensaid.org * National Centre for Domestic Violence (NCDV): www.ncdv.org.uk * National Child Protection Line - 0800 022 3222 (numer bezpłatny) * NSPCC Child Protecion Helpline -0808 800 5000 * Childline - 0800 1111 (numer bezpłatny, z którego korzystać może młodzież i dzieci) xxx ja znalazłam w googlach ten tekst w 5 sekund! a ty oczywiście wolisz żalić się na forum, zamiast obronić własne dziecko!!!

Gość gość
Mam nadzieje ze uda mi sie w ciagu kilku nastepnych dni stad spieprzyc jak on bedzie w pracy. xxx i nie radzę ci wracać Polski - w Polsce nikt ci nie pomoże!

Gość gość
"MOIM ZDANIEM POWINNI ZABRAĆ CI DZIECKO - MORZE WTEDY ZMĄDRZEJESZ!" Morze jest głębokie i szerokie analfabetko ;) I wyłącz caps locka, bo śmierdzi ci z paszczy jak ją rozdziawiasz ;) ;) ;)

Gość gość
co? prowo się wali i będziesz się teraz ortografii czepiać?

Gość gość
Hahaha ja tylko jestem wyłapywaczką błędów ortograficznych. Powiedz mi niunia jakim debilem trzeba być, żeby pisać morze (nie o wodę chodzi) przez rz? Skończyłaś chociaż podstawówkę debilko? Aż musiałam ci to napisać, bo krerynka wykrzyczała na pół strony esej z błędami. Tępak. ;)