Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Zet

Moj maz sie nade mna zneca bije mnie mam dosc tego zycia

Polecane posty

Gość gość
bujaj się idiotko - powiedz coś konkretnego w temacie, a nie do ludzi się dopieprzasz!

Gość gość
Zaraz powiem coś w temacie a mam dużo do powiedzenia. Czekaj chwilę, tylko ochłonę po tym "morze". Debilizm ludzki bardzo źle na mnie działa :D

Gość gość
będziesz teraz rozpieprzała wątek dziewczynie bo ktoś napisał jedno słowo z błędem?

Gość gość
Tu już inni wcześniej wystarczająco rozpieprzyli ten wątek ;)

Gość gość
ale ty oczywiście musisz się do tego dołożyć - bo by ci żyłka pękła, nie?

Gość gość
Przeciez to prowo debilko :D Bledy bledami, mnie to "morze" tez rozwalilo ale w takie kretynstwa, jak autorka tu serwuje to tylko debil uwierzy :D

Gość gość
Dlaczego niby prowo? Bo wyszlo ze jej maz to polak? :D

Gość gość
prowokacja czy nie, to moim zdaniem i tak należy o tym mówić. Wiele kobiet jest bitych, które nie potrafią się uwolnić od mężczyzn katów. Karolino, jeśli sąsiedzi chcą Ci dać pieniądze na wyjazd skorzystaj z tego.

Gość gość
mój Boziu - to,że facet znęca się nad rodziną was nie rozwaliło! błąd ortograficzny was rozwalił! żenada!

Gość gość
"Dlaczego niby prowo? Bo wyszlo ze jej maz to polak?" :O O ludzie! Alez glupia jestes. Nie dlatego idiotko, ze maz to Polak tylko dlatego, ze pisze bzdury na temat interwencji policji. Tak NIE DZIALA prawo w Wielkiej Brytanii. Laska pojecia nie ma o czym pisze. To jest prowo! :D Matko, alez idiotki tu siedza :D "Prowo bo jej maz to Polak" :D Hahahahah, nie moge z tej debilki, hahahahaha!!!!

Gość gość
To ze tak prawo nie działa to nie znaczy ze takie sytuacje z policja jak opisała autorka nie maja miejsca! Moja znajoma która tez mieszka w UK była ponizana przez męża, tez Polaka (zaraz pewnie się dowiem ze kłamie i to niemożliwe :P) uderzył ja z tego co mówiła kilka razy. Dzwoniła na policje, przyjechali,wzięli go na komendę,założyli akta czy cos takiego i po paru godzinach był juz w domu! Skoro nie znasz takich historii to się nie wypowiadaj! To ze prawo w Wielkiej Brytanii chroni poszkodowane kobiety to wcale nie znaczy ze każdy policjant w UK jest chodzacym ideałem. Sa takie paradoksalne sytuacje jak mojej znajomej lub autorki,zwlaszcza jesli nie umie sie dobrze po angielsku rozmawiac. Moja znajoma uciekła od niego do Polski a on...zaczął cpac i chlac,pewnie leży teraz gdzieś zapity.

Gość gość
"Dlaczego niby prowo? Bo wyszlo ze jej maz to polak?" pechowiec.gif O ludzie! Alez glupia jestes. Nie dlatego idiotko, ze maz to Polak tylko dlatego, ze pisze bzdury na temat interwencji policji. Tak NIE DZIALA prawo w Wielkiej Brytanii. Laska pojecia nie ma o czym pisze. To jest prowo! smiech.gif Matko, alez idiotki tu siedza smiech.gif "Prowo bo jej maz to Polak" smiech.gif Hahahahah, nie moge z tej debilki, hahahahaha!!!!" Jakim prawem prostaczko ja obrazasz? No jakim? Nie potrafisz inaczej sie wypowiadac niz tylko obrazac? I tam, ma racje. Juz pierwszy post byl pytaniem czy maz z ciapatowa. Bo wedlug takich polmozgow jak ty tylko ciapaci bija kobiety, a polaczki to cud miod. A piszac o idiotkach i debilkach niestety pisalas o sobie, jeszcze dodalabym agresywnych...

Gość gość
Dziewczyny, jesli na wlasnej skorze nie przekonalyscie sie jak to jest zglaszac kogos kto cie leje na policje to sie nie wypowiadajcie bo widze ze nie macie zielonego pojecia. Ja tez zglosilam kiedys mojego jeszcze wtedy chlopaka, ktory mnie bil. Zadzwonilam po policje z placzem, przyjechali, przepytali mnie i jego, zabrali jego na posterunek, on jeszcze na odchodne w drzwiach mi powiedzial "Zobaczysz jak ci wp*****le jak mnie wypuszcza". Pamietam te slowa jak dzis. Oczywiscie powiedzial to po polsku wiec policjanci nie zrozumieli. I co? Wypuscili go nastepnego dnia z samego rana, nawet nie zdarzylam zwiac. Wlazl do chaty i wp******il mi tak, ze nos mnie bolal 2 tygodnie. To byl Manchester jakies dwa lata temu. W pospiechu wtedy ucieklam do znajomych i pozniej juz go nie widzialam. Teraz wiem ze ma jakas tam i dziecko i podobno tez ja bije. I czy ktos mu cos zrobil do dzisiaj? Jakies wiezienie? Nic! Naprawde, nie znacie zycia...

Gość gość
naprawdę łatwo jest oceniać jak się nigdy nie było w takiej sytuacji jak mąż nie bił, czy nie nadużywał alkoholu. Kobiety nie zdają sobie sprawy jak taka patologiczna sytuacja w domu wpływa na psychikę. Jak ciężko z takiego układu się wyrwać. czy Wy wiecie moje kochane ile kobiet siedzi ze swoimi oprawcami po kilka lub kilkanaście lat? A ile w ogóle od nich nie odchodzi?

Gość gość
na odchodne w drzwiach mi powiedzial "Zobaczysz jak ci wp*****le jak mnie wypuszcza". Pamietam te slowa jak dzis. Oczywiscie powiedzial to po polsku wiec policjanci nie zrozumieli. I co? Wypuscili go nastepnego dnia z samego rana, nawet nie zdarzylam zwiac. Wlazl do chaty i wp******il mi tak, ze nos mnie bolal 2 tygodnie. xxx oczywiście nie zgłosiłaś drugiego pobicia na policję, żeby misiaczkowi się krzywda nie stała - bo dobrze wiesz, że ta akcja skończyłaby się sprawą i wyrokiem za pobicie!!! a skoro powiedział ci tak jak go zabierali, to trzeba było panom policjantom o tym powiedzieć i poprosić o ochronę!!!, a nie zamknąć dziób i czekać na kolejny wpi/er/dol!!! typowa Polka - tylko umie brać od pana po pysku a szczekać do innych!!!

Gość gość
"Juz pierwszy post byl pytaniem czy maz z ciapatowa. Bo wedlug takich polmozgow jak ty tylko ciapaci bija kobiety, a polaczki to cud miod. " Wiec posluchaj raz jeszcze kretynko bez mozgu. W d***e mam waszych ciapakow.Jest to prowo bo tak nie dziala prawo w Wielkiej Brytanii. Gdyby policja przyjechala do interewncji domowej, gdzie jest agresor i pobita kobieta (i jeszcze w dodatku dziecko!!) to nikt nie zakonczylby tak sprawy. Owszem, jestes kretynka, jezlei juz kilka razy padlo wyjasnienie, jak wyglada prawnie taka sytuacja. Ile razy mozna pisac jedno i to samo. Debilka jestes, przykro mi bardzo :P

Gość gość
czy Wy wiecie moje kochane ile kobiet siedzi ze swoimi oprawcami po kilka lub kilkanaście lat? A ile w ogóle od nich nie odchodzi? xxx tak wiemy!!! Polki przodują w głupocie, szmaceniu się i robieniu za worek treningowy!

Gość gość
a najgorsze jest to, że wciągają w to dzieci i uczą, że matka to nikt, że matkę można bić i opluwać, a potem synowie takich matek biją swoje kobiety, a córki dają się poniżać, bo uważają,że to normalne!

Gość gość
nie tylko Polki siedzą po kilka lat z takimi facetami, ale co wy możecie wiedzieć. jedynym waszym zajęciem jest patrzenie się w lusterko

Gość gość
ale błysnęłaś!

Gość gość
nie tylko Polki siedzą po kilka lat z takimi facetami, xxx nosz kuźwa - ma mnie to pocieszyć? jest XXI wiek, równouprawnienie, pełnia praw i obowiązków a my mamy równać do muzułmanek??? i cieszyć się, że nie tylko nas faceci biją???

Gość Karolina Zet
tak jest z pakistanu,boje sie,chyba przesolilam curry dziewczynki pomocy te wpisy podemnie to prowo