Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chorobliwa zazdrość o przeszłość mojego chłopaka

Polecane posty

Gość zrozpaczonna19
Dziewczyny, a co z takim, który naprawdę tego żałuje, widać to po nim. Widać jak bardzo mnie kocha i jak się o mnie stara. Pod postem rozpoczął się temat seksu, "dymania", czego mój R. nie robił, lecz były epizody związane z przysłowiowym "macaniem się", "ocieraniem się o siebie", minetki, lodziki i takie sprawy... Właśnie z tym nie mogę się pogodzić.

Gość gosciuwka taka
To życzę innym powodzenia. Ja za stara jestem na szukanie innego.

"Właśnie z tym nie mogę się pogodzić" x Po prostu musisz robić to lepiej niż poprzednie. Innej rady nie ma.

Gość zrozpaczonna19
I on podkreśla - to ja częściej macałem niż one mnie, więc to one są "ubrudzone".

Gość też tak miałam ale mi przeszło
Darker współczuję Ci, że spotkało Cię coś takiego. aż mnie zmroziło, jak to przeczytałam... ale nie obwiniaj wszystkich kobiet, ludzie są różni. no ale rozumiem, bo gdyby mnie mój ukochany zranił, też pewnie byłoby mi bardzo ciężko... bo jestem tak zaangażowana jak nigdy przedtem.

Gość też tak miałam ale mi przeszło
gosciuwka taka ile masz lat, że jesteś za stara? ;)

Gość gosciuwka taka
Odpowiednią ilość. Nieparzystą, kwalifikującą się wedle konkretnych standardów pod "młoda", ale już nie tak bardzo :P

Ależ ja was nie obwiniam. Po prostu nie widzę w was już ludzi. Jesteście dobre w sprzątaniu, gotowaniu i w łóżku. Wszystko. Za każdym waszym uśmiechem kryje się dwulicowa persona co tylko czeka by komuś dowalić.

Gość gość
Darker, a ja lubie byc w seksie tylko dziura :) Lubie zwierzecy seks i te bzdury, ze seks = milosc mnie przerazaja. Co nie zmienia faktu, ze jestes calkowicie przegrany, podstarzaly rozwodnik- frustrat :)

"podstarzaly rozwodnik- frustrat" x Gorzej 29-letni prawik :D

Gość gosciuwka taka
Zgodzę się z ostatnim zdaniem twoim Darker. Niestety kobietom nie wolno ufać, dlatego ja nie ufam. Nie lubię kobiet. Nie lubię być kobietą, bo jak widzę co się wyprawia to się za głowę łapię. Nie można wierzyć w dobre intencje ani mężczyzn, ani innych kobiet. No niestety..

Gość gość
Nie no, prawikiem nie jestes, przeciez dymales jakis czas Zelka :D

Gość gość
Aaa, to inna akcja :) Anyway, jestes przegrany bardziej niz myslalam :P Od podstarzalego rozwodnika jest gorszy tylko podstarzaly rozwodnik z dzieckiem. Ty jestes jeszcze nizej :P

Wiem, że jestem. Jak się nie dorobię to nawet pies którego dokarmiam mnie szanować nie będzie.

Gość gość
Ale moze wez sobie tego psa? Bedzie ci latwiej, a pies to fajny towarzysz zycia :) No i nie zdradzi. Bo na twoj dorobek to nikt przy zdrowych zmyslach nie liczy. A tylko wtedy mialbys szanse na kobiete/zone/rodzine.

Mam już kota. Poza tym po pracy jestem tak z******* że nawet nie miałbym siły go na spacery zabierać.

byl zwiazany z 10 laskami majac lat 21?:D to jak dlugie byly te zwiazki? max pol roku? koles zadnej powaznej relacji nie stworzyl bo w tak krotkim czasie sie nie da to raczej spotykanie sie a nie zadne zwiazki tez mam takiego znajomego, w ciagu jednego roku ma po 3-4 dziewczyny,smieszne to troche:) dobrze autorko topiku zeby przy Tobie zatrzymal sie na dluzej:) a co do tego ze z winy dziewczy zwiazki sie rozpadaly to po czym wnosisz? bo sam Ci tak pwoiedzial? nie badz naiwna