Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie smiejcie sie ze mnie ale zeby dostac prace sklamalam a teraz boje sie

Polecane posty

Gość gość

czy sobie poradze sprawa wyglada tak zaczynam prace w restauracji oprocz kelnerowania bede przyjmowac platnosci karta i gotowka nie umie obslugiwac cash register i credit card machine ale sklamalam ze juz to robilam mam nadzieje ze oni wszystko pokaza co mam robic w pierwszym dniu chyba to nie jest trudne ?

Gość gość
z tego co widze w sklepie jako klient to nic trudnego, głowa do góry :P

Gość sciana na prawo
Blondyneczka wróciła właśnie po pierwszym dniu w szkole w nowym roku do domu: Mamusiu, Mamusiu (krzyczała od progu). Dzisiaj na matematyce liczyliśmy. Wszystkie dziec***otrafiły liczyć tylko do czterech, jednak ja policzyłem aż do dziesięciu. Spójrz: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 - Bardzo dobrze, odrzekła jej matka - Czy to dlatego, że jestem blondynką? Spytała się dziewczyna - Tak kochanie, to dlatego, że jesteś blondynką. Następnego dnia blondyneczka znowu wróciła sama w skowronkach do domu. Mamusiu, mamusiu (zakrzyczała od progu). Dzisiaj na polskim mówiliśmy alfabet i wszystkie dziec***otrafiły powiedzieć tylko do literki D. Za to ja potrafię aż do G. Spójrz : A,B,C,D,E,F,G. - Bardzo dobrze, odrzekła jej matka - Czy to dlatego, że jestem blondynką? Spytała się dziewczyna - Tak kochanie, to dlatego, że jesteś blondynką Trzeciego dnia, znowu wróciła zadowolona do domu. Mamusiu, mamusiu (zakrzyczała od progu). Dzisiaj mieliśmy wychowanie fizyczne. I kiedy się przebieraliśmy w szatni zauważyłam, że wszystkie dziewczyny mają płaskie piersi. A ja mam to: Podniosła koszulkę do góry odsłaniając dwie jędrne piersi. - Bardzo dobrze, odrzekła jej matka - Czy to dlatego, że jestem blondynką? Spytała się dziewczyna - Nie skarbie, to dlatego, że masz 24 lata.

Gość gość
Nie przejmuj sie, na pewno c****kaza, ja pracowalam w roznych restauracjach i zawsze mi pokazywali pierwszego dnia, bo kasy sie roznia. zreszta latwo zapomniec, teraz juz bym nie wiedziala jak to obsluzyc, choc to nic trudnego.

Gość gość
Wejdz sobie na youtube;) przynajmniej zorientujesz sie o co chodzi, moja praca wymagaode mnie czasami nakladania kar i musze miec taka maszynke ze soba, a ze kare nakladam raz do roku...to za kazdym razem domyslam sie co wcisnac I jakos wychodzi:) dasz rade

Gość gość
Dasz rade. Powodzenia :)