Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Casada

Lider pilnie poszukiwany MLM Casada Beauty

Polecane posty

@ @ @A dlaczego niby kosmetyki są gorsze? Akurat obecne trendy są takie, że należy dbać o zdrowię i urodę, więc akurat kosmetyki są na topie! Zajmuje się Casada Beauty i uważam, że jest to górna półka.www.casadabeauty.com.pl @ @ @ - - Wypierniczaj z tą Casadą. To żadna górna półka. Szajs pokroju FM-u czy Marizy. W te brednie nie uwierzą wam nawet dziewczynki z gimnazjum :)

Gość gość
Faktycznie mozesz byc jedyunym człowiekiem, który nic nie sprzedaje, bo ty nic nie masz do zaoferowania. Sprzedawac, to znaczy sprzedawac swoje umiejetnosci, chociazby, niewyedukowana osobo. W tym kontekscie wszyscy sprzedają. Sekretarka, czy teraz asystentka otrzymuje pieniadze za to, co wykonuje, czego sie nauczyła, za swoje umiejetnosci. Jest to transakcja handlowa. To samo lekarz, pracownik budowy, kierowca, informatyk, kazdy. Jesli ktos twierdzi, ze tak nie jest, ma zerowa wiedze. Pudło, pracuje na etacie, poza tym pracuje tez po godzinach, poza pracą i dopiero teraz ostatnio doszedł mlm. Nie oceniaj wszystkich swoja miara. Nie mam najmniejszego problemu ze znalezieniem pracy, zreszta pracuje w jednym miejscu juz od 14 lat, co nie znaczy, ze musze tam pracowac cały czas. Wszystko zalezy od okolicznosci. "pukciki" hehe Bredzisz o przesyłkach...bardzo malo wiesz. Ja nie sprzedaje kosmetyków, ale tobie mozna, jak tej krowie... Wiec nie napiszesz, co robisz? Bo nic nie robisz. O, przepraszam, piszesz na kafe :D O ksiazkach to nawet nie wspominaj, po co sie osmieszac? Gdybys faktycznie cos przeczytał, to nie byłbys tak ograniczony na swiat. Poza tym, widze, ze orientujesz sie jednak w kosmetykach oferowanych w systemach mlm. Własnie natchneła mnie mysl. tak, juz wiem! Ty wszedłes kiedys do takiego mlmu z kosmetykami, ale ci nie wyszło. Hahahahahahhaha. Dokładnie tak było. Stad troche wiesz (wiedza spaczona), znasz te firmy i to dlatego zioniesz taką nienawiscia do mlm. A teraz co? zasiłek? Wyjechales za granice, cos tam zarobiłes na robocie, troche na zasiłku i trzeba gnebic mlm, bo zaliczyłes porazke. Koniec mojej wypowiedzi, idę sobie zrobić kawę.

Gość gość
El camillo to meska prostytutka. Czyli tez jest sprzedawca hahaha J****y akwizytor hahahah

Gość gość
akwizytor? hahahahaha

Ty marketingowcu-pedałowcu jesteś takim śmiesznym akwizytorkiem z torbą kosmetyków :) Płacz pajacu, że nie zarobisz kieszonkowego w tym miesiącu :D - - - - @ @ @ akwizytor? hahahahaha @ @ @ - - Ja nie działam w tej pseudo branży. Jeszcze tak nisko nie upadłem, żeby nękać rodzinę jakimiś mlm-owskimi szajsami :) Żal mi was :D - - - - @ @ @ Te Bambo, i wiesz co ci jeszcze powiem? Kredyty wszelkie, szczególnie chwilówki, to mogłbys krytykowac, gdybys miał troche oleju w głowie...No własnie, gdybys miał.... @ @ @ - - - Pedałowcu, widocznie mam go wystarczająco dużo, żeby nie dać się nabrać na wasze mlm-owskie gowienka :) Chwilówki to pikuś przy tych waszych cudownych "produktach" :P

@ @ @ Faktycznie mozesz byc jedyunym człowiekiem, który nic nie sprzedaje, bo ty nic nie masz do zaoferowania @ @ @ - - Gowno wiesz co ja mam do zaoferowania pyskata akwizytorko. Znowu mierzysz mnie własną miarą ;) - - - - - - @ @ @ Sprzedawac, to znaczy sprzedawac swoje umiejetnosci, chociazby, niewyedukowana osobo. W tym kontekscie wszyscy sprzedają. Sekretarka, czy teraz asystentka otrzymuje pieniadze za to, co wykonuje, czego sie nauczyła, za swoje umiejetnosci. Jest to transakcja handlowa. To samo lekarz, pracownik budowy, kierowca, informatyk, kazdy. Jesli ktos twierdzi, ze tak nie jest, ma zerowa wiedze. @ @ @ - - Ty masz zerową wiedzę o życiu. Oni nie dostają wynagrodzenia za swoje umiejętności, tylko za wykonywaną pracę. Umiejętności mogą być niewielkie, bo niektórzy dostają pracę np. po znajomości. Żadna sprzedaż, normalna praca. Was w tych mlm-kach całkowicie porypało :) Jedni zaciekle twierdzą, że to nie polega na sprzedaży, inni zaś uważają, że wszyscy wszystko sprzedają ;) Ze skrajności w skrajność :D - - - - - - @ @ @ Pudło, pracuje na etacie, poza tym pracuje tez po godzinach, poza pracą i dopiero teraz ostatnio doszedł mlm. Nie oceniaj wszystkich swoja miara @ @ @ - - To ty tak robisz. Jeśli rzeczywiście pracujesz na tym etacie, to strasznie marnie musisz zarabiać, że zabierasz się jeszcze za ten śmieszny obwoźny handelek i dałaś się nabrać tym oszustom :) Albo po prostu nigdzie nie pracujesz a tą gadkę zmyśliłaś, żeby przekonać jeszcze niezdecydowanych. To jest dobrze nam wszystkim znane posunięcie mlm-owców. Nic nowego :) - - - - @ @ @ Nie mam najmniejszego problemu ze znalezieniem pracy, zreszta pracuje w jednym miejscu juz od 14 lat, co nie znaczy, ze musze tam pracowac cały czas. Wszystko zalezy od okolicznosci. @ @ @ - - Jak wyżej, brednie wyssane z palca. Osoba, która ma stabilną i dobrze płatną pracę nie rezygnuje z niej na rzecz piramidki finansowej mlm. No chyba, że ma coś z głową, albo ... No właśnie, albo jest podstawionym propagandystą, który powie wszystko, co potencjalna ofiara chce usłyszeć. My już znamy te wasze manipulacyjne techniki ze spotkań w kawiarniach :)

@ @ @ "pukciki" hehe Bredzisz o przesyłkach...bardzo malo wiesz. Ja nie sprzedaje kosmetyków, ale tobie mozna, jak tej krowie.. @ @ @ - - - No to chyba ty nie wiesz w czym robisz, tylko bardzo ładnie nam kłamiesz. Punkty za zakupy są potrzebne do wypełniania kolejnych szczebli tych waszych pseudo planów marketingowych. A przesyłki są płatne, bo przecież firma musi dwukrotnie skasować frajera (tzn. konsultanta :D) a ten jeszcze się głupio cieszy :) Sprzedajesz, sprzedajesz, tylko nie chcesz się do tego przyznać. MLM-ki niechętnie mówią co robią, zwłaszcza gdy zapraszają na spotkania swoje potencjalne ofiary :) - - - - - - @ @ @ Wiec nie napiszesz, co robisz? Bo nic nie robisz. O, przepraszam, piszesz na kafe smiech.gif O ksiazkach to nawet nie wspominaj, po co sie osmieszac? Gdybys faktycznie cos przeczytał, to nie byłbys tak ograniczony na swiat. Poza tym, widze, ze orientujesz sie jednak w kosmetykach oferowanych w systemach mlm. @ @ @ - - - Beneficjentko MOPS-u, czytam i to sporo. Tobie natomiast wystarczą brednie zasłyszane podczas spotkań z pseudo liderami. W niczym się nie orientuję, mam gdzieś te wasze szajsy. Ale widząc 1000x jedno i to samo ogłoszenie, można nabawić się alergii na jego punkcie ;) - - - - @ @ @ Po drugie, oszuci tak naprawde sa niemal wszedzie indziej. Poczynajac od rzadu w dół. Własnie ci nas okradaja, a przynajmniej mnie, bo ja płace zus, nie wiem, jak ty. Watpie @ @ @ - - - Mylisz się, bo płacę. I znowu wszystkich mierzysz własną miarą. MLM-owskie oszustwa usprawiedliwiasz tym, że gdzie indziej też kręcą. A jakie to wytłumaczenie? Słabe. Patrz na siebie. - - - - @ @ @ Własnie natchneła mnie mysl. tak, juz wiem! Ty wszedłes kiedys do takiego mlmu z kosmetykami, ale ci nie wyszło. Hahahahahahhaha. Dokładnie tak było. Stad troche wiesz (wiedza spaczona), znasz te firmy i to dlatego zioniesz taką nienawiscia do mlm. @ @ @ - - - Ta "genialna" myśl idealnie odzwierciedla twój poziom intelektualny :) Nigdzie nie musiałem wchodzić. Prawie codziennie mam styczność z tym gownem i coraz większy śmiech mnie ogarnia, gdy widzę ludzi takich jak ty. To nie jest żadna spaczona wiedza. Rozmawiałem na ten temat z kilkunastoma osobami i wszyscy mają podobne zdanie. Osobiście nie znam nikogo, kto byłby zadowolony ze współpracy z jakąkolwiek firmą MLM. To samo na wasz temat można przeczytać w Internecie (pomijając propagandowe blogi i filmiki na YT). - - - - @ @ @ A teraz co? zasiłek? Wyjechales za granice, cos tam zarobiłes na robocie, troche na zasiłku i trzeba gnebic mlm, bo zaliczyłes porazke. Koniec mojej wypowiedzi, idę sobie zrobić kawę. @ @ @ - - - Chyba KOMUŚ chcesz zrobić kawę, bo tak właśnie zarabiasz :) Stoisz za barem i sprzątasz :) I dlatego uwierzyłaś, że cudowny MLM wyciągnie cię z tej niedoli :D I znowu pudło. Nie brałem udziału w żadnej z wymienionych przez ciebie czynności. Ale mimo wszystko uważam, że każda z nich jest 1000 razy lepsza od złodziejskiego mlm-ku. I ja nikogo nie gnębię. Ja tylko piszę prawdę, podważam wasze pseudo argumenty. Rozumiem, że wam się to nie podoba, bo przez to pewnie mniej ofiar wpadnie w wasze sieci. Przykre, prawda? :D