Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaw jestem

Dlaczego dziewczyny odmawiają tańca

Polecane posty

Przestancie z tymi drinkami, nie kazdej dziewczynie trzeba od razu sponsorowac impreze by laskawie zgodzila sie na ciebie spojrzec. Pogadac moge za darmo, nie trzeba mi placic.

Gość Ciekaw jestem
No tak, taniec to nie randka, ale droga do niej, jakby nie było;) Nie, nie do wyglądu tylko, jest on ważny, nie ukrywam, bo trzeb sie sobie podobać, zeby ze soba byc, co nie? w stylu boho To jak to możliwe? Może za bardzo nieśmiała jesteś albo aż za spokojna? te verde Heh, nie było gdzie usiąść, takie przeludnienie;) To jak w Twoim typie jestem i wolna, to dawaj! Może też jesteś w moim;D

Ciekawy - no i między innymi przez takie podejście ludzie nie chcą tańczyć. Wiele razy zdarzało się, że dobrze bawiłam się z ludźmi których imion nie znałam, a twarzy nie rozpoznałabym na ulicy...a potem wyskakiwali z numerami telefonu. Po co?

Za pozno, juz mam swojego wysokiego szczuplego blondyna ;) Ale pewnie i tak jestes sporo mlodszy ode mnie, skoro jeszcze latasz po imprezach, ja juz po studiach 🖐️

Gość Ciekaw jestem
hehe:) nie taki młody, nie taki stary. 25 wiosen. Ludzie na imprezach lataja co i po 40 są, nie ma ależności, jest tylko ochota albo nie;)

Gość gość
"Ciekaw jestem No tak, taniec to nie randka, ale droga do niej, jakby nie byłooczko.gif" Ja swoje, a Ty swoje. Człowieku, gdybym myślała tak, jak Ty, to już dawno powinnam założyć harem, tylko z ok. 200 mężczyznami, bo mnie więcej z tyloma tańczyłam w ciągu ostatnich 5 lat. Zrozum wreszcie, że taniec to taniec, a randka to randka i są to dwie różne rzeczy. Ale widocznie jeszcze nie dojrzałeś do tego, by to zrozumieć. Przypominasz mi takiego, z którym tańczyłam w Sylwestra i przy czwartym tańcu uprzejmie mu podziękowałam, to zaczął chodzić jak naburmuszona panienka, jakbym obraziła majestat. Co z Wami?

Gość gość
Z burakami tez nie etane:-)

Gość sympatyczna dziewczyna
ja tam nigdy nie odmawiam ani tańca ani rozmowy ani randki - choć z tym ostatnim bywam ostrożna. wlasciwie to szukam kogoś z kim mogłabym czasem wyjsc potańczyć..a potem - kto wie. mam konto na sympatii jesli ktoś chętny

Gość pewiengosc
Dlatego ja nie podrywam lasek w klubach po co? żeby się ośmieszyć? poza tym przystojny nie jestem :( :( :( jak jakaś sama podejdzie i jakoś się mną zainteresuje to inna sprawa wtedy chętnie pogadam lub potańczę ale to się zdarza raz na 15 wyjść do klubu czyli przy mojej częstotliwości chodzenia raz na rok - dwa lata, drinka mogę kupić tylko jak widzę że kobieta jest zainteresowana

Gość koko55
A powiedz Ciekaw Jestem jak wyglada Twoja mina gdy podchodzisz poprosic do tanca? Ja na disko jestem co sobota bo lubie potanczyc****oznac fajna dziewczyne. Lubie takie dziewczyny jak opisales. Do niedawna nie godzily sie tak chetnie na taniec mimo ze tancze dosc dobrze. Zastanawialem sie czemu tak jest. Otoz w chwili gdy jeszcze sie nie znacie to czy ona sie zgodzi warunkowane jest tym czy wzbudzisz w niej pozytywna iskierke czy negatywna. To tak jak widzisz obca kobiete to od razu patrzysz jak ona wyglada i po tym ja oceniasz. Gdy prosisz do tanca ona w pierwszej chwili patrzy na Twoja twarz i to jest ten decydujacy punkt sytuacji. Twoja buzia musi budowac wrazenie milej, budzacej pozytywne emocje. Aby taka byla musi byc usmiechnieta!:-) Nie szczerzyc sie jak glupi do sera tylko usmiechac:-) Tak jakbys mial dobry humor po serii dobrych dowc**ow kiedy na twarzy jeszcze przez pare minut namalowany jest usmiech:-) Czlowiek usmiechniety sprawia wrazenie zdrowego, godnego zaufania, kojazacego sie z dobra energia. Czlowiek usmiechniety przyciaga ludzi. Wiem bo ktos mi o tym powiedzial. Stosuje to od stycznia i wierz mi ze naprawde duzo sie zmienilo;-) Acha no i klata do przodu bo przeciez jestes facetem:-) N parkiecie poznalem wiele dziewczyn i czesto prowadzilo to do romantycznych spotkan. Ci co twierdza ze golodupcy niech siedza w domu to powiem ze poznawalem je majac 50zl w kieszeni (to na wstep i reszte kostow). Ten co dziewczyny za kase "kupuje" wart jest dziewczyn ktore sprzedaja sie za kase. Drinka stawiam tylko dziewczynom ktore juz znam a na miejscu dziewczyn nie przyjmowal bym drinkow od facetow ktorych nie znam. Po pierwsze zaufanie a po drugie nie stac mnie sobie kupic:-) Chyba ze sie znamy to tak na zaciesnienie znajomosci:-) Kapelusz z glowy przed dziewczynami ktore nie odmawiaja tanca, i dodatkowo poklon przed tymi ktore nie odmawiaja mimo ze nie potrafia tanczyc;-)

Gość koko55
poprawka "po drugie stac mnie sobie kupic":-)

Gość koko55
poprawka "po drugie stac mnie sobie kupic":-)

Gość gość
Och jakie to słodkie :D hahaha

Gość gość
Dziadowo rządzi hehehe

Gość gość
kobiety pragną bad boyów, bawidamków, wulgarnych i agresywnych a ty zapewne do takich nie należysz więc tobie odmawiają

Gość gość
ja naprzykład wczoraj miałem andrzejki jestem w 3 klasie i zaprosiłem fajną dziewczyna do tańca do szybszej muzyki podchodze pytam się czy chce ze mną zatańczyć a ona nie i co ja mam teraz zrobić

Nie wszystkie potrafią tańczyć, niby facet prowadzi a jednak może nie chce się skompromitować. Ja oficjalnie też nie tańczę :D

Gość fajnyfacet
Nie ma co sie oszukiwac ze dziewczyny odmawiaja tanca bo nie umieja tanczyc . A jesli sie zaslaniaja tym ze sa z kolezanka to zwykla wymówka by zbyć i tyle. Odmawiają tańca bo im się ktoś nie spodobał nie są zainteresowane to wtedy nie tańczą bo po co. Moja matka np moglaby się dać zaprosić do tańca czy na spotkanie na kawę gdyby wiedziała że nic z tego dalej nie będzie ale nawet wtedy musiałby się ten ktoś jej trochę podobać. Jakby się jej ktoś nie spodobał to by odmówiła bo po co spędzać czas z kimś kto Ci się nie podoba. Jesteśmy ludźmi nie każdy nas lubi nie każdemu się podobamy oprócz sukcesów są też porażki ale to dobrze że tak jest bo jakby były same sukcesy wszyscy by nas lubili każdemu byśmy się podobali to życie byłoby nudne i nie miałoby sensu wszystko byłoby pięknie każdy miałby tak samo i nudno by było. Człowiek to nie zupa pomidorowa, że każdy ma go lubić i każdemu ma się podobać.

Gość gość_Igor89
No właśnie nie zawsze wina leży po stronie dziewczyn - będę je trochę bronił :P Czasem to wina - nas facetów, bo jesteśmy zbyt natrętni oraz mamy czasem dwie lewe nogi. Taniec w klubie z dziewczyną nie jest wcale tak prosty jak się wydaje - do niedawna uważałem, że jestem mistrzem parkietu - byłem w błędzie :P Dopiero jak trafiłem na http://uwodzenieuk.com/jak-tanczyc-w-klubie-z-dziewczyna/ to sobie uświadomiłem jakie błędy popełniam. Może i wam się przyda ten poradnik :) Powodzenia z laskami na imprezach :)