Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berenika  beniya

Olał mnie na maksa

Polecane posty

Gość Berenika  beniya

Mam fatalny nastrój. Byliśmy umówieni, przyjechał, trochę porozmawialiśmy i pojechał, a miało być tak pięknie. Nie rozumiem facetów.

Gość Berenika  beniya
Spotykamy się po kryjomu, bo nie możemy oficjalnie i czekaliśmy na ten dzień.

Gość Berenika  beniya
Ktoś was tak kiedyś potraktował?

Gość gość
skąd ja to znam. U mnie nieraz ma przyjechał na dłużej, ale jego mamusia zaczyna udawać chorą i zwykle przyjeżdża późno i na chwilę, co mnie wkurza bo nawet nie ma czasu porozmawiać. Nieraz już tak było. i dzisiaj też, miał przyjechać godzinę temu i dalej go nie ma, pewnie nie przyjedzie, albo przyjedzie późno :o

Gość Berenika  beniya
Może i liczyłam na seks, zawsze był, gdy się spotykaliśmy, a spotykamy się raz w miesiącu. Nie był w nastroju, bo ma jakiś problem, ale powiedział o co chodzi, jednak wg mnie nie musiało to przysłonić wszystkiego na tyle, żeby spotkanie było do bani. nie wiem jak mam się wobec niego zachować, chyba tez zacznę go totalnie zlewać.

Gość gość
mnie taki jeden też olał, zaczęłam mu okrężną drogą sugerować, że moglby się mną zainteresować jak facet kobietą, to zamilkl totalnie, jebię go, zadbam o siebie, nie jest mnie godzien gnój...

Gość Berenika  beniya
Ale u nas to dość skomplikowane bo jesteśmy od roku kochankami. Czuję się jakoś dziwnie odrzucona, chociaż niczego nie sugerowałam, sam coś tam przebąkiwał, że nawet nie ma dziś nastroju i nie wie czy ma ochotę. To zabolałao mnie najbardziej, ale nic na to nie odpowiedziałam, udawałam, że jest wszystko ok, a jak pojechał to chętnie bym mu przywaiła w pysk.

Gość gość
Dlaczego nie mozecie oficjalnie?

Gość Berenika  beniya
Macie dla mnie jakieś rady?

Gość gość
olej go, zajmij się sobą

Gość Berenika  beniya
Chętnie bym go olała, ale jesteśmy emocjonalnie związani, najpierw była przyjaźń, a dopiero po 2 latach zostaliśmy kochankami, dlatego nie możemy oficjalnie/

Gość gość
Ty masz meza, a on zone?

Gość Berenika  beniya
Tak mam meża od 8 lat a on od 2 lat ma żonę.

Gość gość
Wiec oto rada: przestan zachowywac sie jak d/z/i/w/ka i skoncentruj sie na mezu, bo wylewanie zali na kafe w takiej sytuacji jest zalosne.

Gość gość
Jestescie w zwiazkach? Dobrze, ze cie olal. To samo powinien zrobic twoj maz i jego zona - kopnac was w d* i rozwiesc sie z wami. Geez, co za kobieta, zdradza meza i rady szuka...

Gość gość
Wstydu nie masz babolu :/

Gość gość
Daj spokój mężowi, bo na niego nie zasługujesz. Daj spokój kochankowi, bo jego żona na to nie zasługuje. Trochę przyzwoitości, kobieto.

Gość Berenika  beniya
O chyba nalot moherowych beretów! Emocjonalnie jesteśmy związani i to jest silniejsze od wszystkiego.

Gość gość
A czego sie spodziewalas, że cię będziemy chwalić i ci współczuć? Emocjonalnie to powinniście być związani najbardziej ze współmałżonkami, a jeśli nie jesteście, to karty na stół, dać im wolność i wtedy się spotykać. Chcesz schadzek z żonatym, to spójrz prawdzie w oczy, kim jesteś.

Gość gość
Mnie też kiedyś podobnie potraktował, ale tylko dlatego, że miał mnóstwo spraw na głowie, to go stresowało i nie miał nastroju na amory. Przejdzie mu zobaczysz, będzie dobrze, Jeśli jest dla ciebie kimś ważnym to go nie olewaj po jednym nieudanym spotkaniu.

Gość gość
Bereniczko latawiczko, nazywanie moherami ludzi, ktorzy maja zdrowe zasady moralne i nie akceptuja puszczania sie, jest typowe dla takich, jak ty.

Gość gość
Koleś ma ciebie już dosyć, to tylko kwestia czasu jak wpuści cię w kanał :) Pierwszy sygnał już dostałaś, idź po rozum do głowy albo pij to piwo, jakie warzysz.

Gość gość
"Ale u nas to skomplikowane". Really? Sami komplikujecie. Jeden mąż, jedna żona to za mało???

Gość Berenika beniya
Nie ma mnie dosyć, on nie potrafi beze mnie żyć, może ma wyrzuty sumienia i dopadła go chandra. Mimo wszystko na odchodne powiedział, że mnie kocha, więc gdyby miał mnie dość to by tego nie powiedział przecież bi po co?

Gość gość
Pomogę ci zrozumieć facetów: rozwodzimy się od razu albo zawsze wracamy do żon. Ty lepiej wracaj do męża i odpuść sobie gacha, bo jak się ślubny zorientuje, to zostaniesz zupełnie na lodzie. No ale w sumie na to zasługujesz.

Gość gość
No jakos potrafi bez ciebie zyc, skoro cie olal :) :) :) Ale wmawiaj sobie, wmawiaj :) :) :)

Gość Berenika beniya
Nie ma mnie dosyć, on nie potrafi beze mnie żyć, może ma wyrzuty sumienia i dopadła go chandra. Mimo wszystko na odchodne powiedział, że mnie kocha, więc gdyby miał mnie dość to by tego nie powiedział przecież bo po co? My się rozumiemy bez względu na wszystko i nie chodzi tu o sam seks.

Gość gość
Powiedzial, ze cie kocha, zeby miec otwarta furtke, jak mu sie znowu zechce na boku. Ot i cala filozofia.

Gość Berenika beniya
Napisał, że przeprasza że tak krótko trwało nasze spotkanie, ale wszystko jest bez zmian, jest poprostu zmęczony.