Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_na_wózku_21

Czy ktoś może pokochać dziewczyne na wózku pytajnik

Polecane posty

Gość Ekscentryczna
Michał, udało Ci się jakoś zmienić świat ? Chociażby poprzez swoje poglądy, jesteś szczęśliwy ?

Gość dziewczyna_na_wózku_21
a jakby dziewczyna poza tą wadą była ładna i w miarę samodzielna ?

Chcesz zmieniać świat a nie jesteś w stanie zmienić na lepsze życia nawet jednej osoby? Kiepsko.

Gość gość
I pozytyw z tego jest taki, że takie Michały autorce raczej nie grożą, chwała Bogu! ;-)

Gość onaa28
michał3 dobrze wiesz że jesteś przegranym prawiczkiem Nie zwracajcie uwagi na wypowiedzi tego osobnika

''Michał, udało Ci się jakoś zmienić świat ?'' Tak, jestem elektronikiem utrzymania ruchu w fabryce samochodów, dzięki mojej pracy rozwija się motoryzacja.

Gość gość
bo Michał pisze prawde...mlody , przystojny męzczyna napewno nie zaintersuje sie dziewczyną na wózku . Myslicie normlanie,ilu jest facetow,ktorzy maja sprawne zony i przesiaduja kazda wolna chwile w domu? Być moze taka dziewczynę pokocha ktos po przejasciach, lub skrzywdzony przez los..Zaden nie bawilby sie w nianke, nosic na rekach dziecko i zone...zwykle zakupy, gdzie wiekszosc sklepow jest ze schodami , zadnych tanców , zadnych wypadow nad morze czy w gory, tylko dom i cztery sciany. nawet w lozku nie zaszaleje. Przykra i bolesna [rawda

Gość Puszka89
Dominika Budzyńska - taki znany przykład :) Inna rzecz w Łodzi jeździ taka super para, mają podobne wózki, małego synka i się z nim ścigają po parkach :) No i w moim otoczeniu też mam jedną parę - ona na wózku, on pełnosprawny. Ważne co masz w głowie i jaki masz charakter, nie to czy masz sprawne nogi!

Gość gość
O ten temat jakoś gromadnie przyciąga idiotów. Chyba nie powinnaś żałować, że tacy raczej na pewno będą Cię unikać ;-) Pozostaje rozejrzeć się wśród reszty.

Gość gość
czy to kaleka na wózku , czy ktos chodzący ale bardzo oszpecony i tak jest izlowany przez wiekszosc spoleczesntwa, Rozejrzyjcie sie wokol znajomych , bogaty szuka bogatej , przystojny ladnej i zgrabnej, wyksztalcony na stanowisku szuka podobnej...wiec nie piszcie tekstow wielce utylitarnych, bo latwiej sie wypowiedziec a trudniej z tym zyc

Gość ChL
Przykro mi to pisać ale może być Ci ciężko z tym. Ja osobiście nie zwracałam nigdy uwagi na chłopaków bez nóg. Życie w dzisiejszych czasach wymaga od nas dużego poświęcenia, bynajmniej czasowego. Niestety ale nie znalazłabym czasu na zajmowanie się i pomaganie chłopakowi na wózku. Praca, wychowywanie dzieci, trzeba je zaprowadzić do przedszkola, odebrać. Zajmowanie się domem. To już i tak dużo obowiązków. Z drugiej strony jakbym przypadkowo spotkała takiego chłopaka na wózku, który miałby to coś, z którym bym się nieźle dogadywała to spróbowałabym z nim związku. (ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SYTUACJI W KTÓREJ NAPRAWDE BARDZO BY MI SIĘ SPODOBAŁ)

Gość gość
taaa , dopoki sie nie rozbierze :P

Gość gość
Jak zwykle 89% wypowiedzi należy spuścić w klozecie, a zastanowić się nad bardziej sensowną resztą...

Kilka lat temu poznałem Asię, straciła lewą nogę w wypadku, mimo to była tak pozytywnie nastawiona do życia, a przy tym świetnie wyglądała, że nie mogłem jej nie poderwać. Dziś nie jesteśmy razem, ale wspominam ją jako kogoś niezwykłego. Swoim podejściem do świata przyćmiła własne kalectwo.

Gość gość
ja tez poznałam kogos na wozku , tylko miał nogi ale niedowlad od pasa w dól. Po czasie , w ktorym pogdzil sie juz z tym stal sie bardzo złosliwym , aroganckim i agresywnym człowiekiem. za wszelka cene chciał kazdemu udowodnic to jak bardzo jest samodzielny.Kazde cieplo slowo odbieral jako litosc Zycie z takim człowiekiem byloby koszmarem.Jest mlody ,przystojny , ale raczej zadna dziewczyna nie odwazy sie na zwiazek z nim.

A więc masz na myśli postęp. Jeśli masz ku temu smykałkę i chcesz to robić jasnym, że potrzebujesz dużo przestrzeni dla siebie. Co nie daje C**prawa do obrażania człowieka, który zmienia świat (każdy człowiek, nawet najmniejszy to element świata) tylko inaczej niż Ty. Ojciec, który bez względu na wszystko potrafi zająć się swoim dzieckiem (jak w przykładzie, który podałeś), powołać je do życia i dać mu dobry start w przyszłość jest osobą niezbędną. Ty ze swoją motoryzacją tylko przydatną.

Gość Lui xxx
"bo Michał pisze prawde...mlody , przystojny męzczyna napewno nie zaintersuje sie dziewczyną na wózku . Myslicie normlanie,ilu jest facetow,ktorzy maja sprawne zony i przesiaduja kazda wolna chwile w domu? Być moze taka dziewczynę pokocha ktos po przejasciach, lub skrzywdzony przez los..Zaden nie bawilby sie w nianke, nosic na rekach dziecko i zone...zwykle zakupy, gdzie wiekszosc sklepow jest ze schodami , zadnych tanców , zadnych wypadow nad morze czy w gory, tylko dom i cztery sciany. nawet w lozku nie zaszaleje. Przykra i bolesna [rawda" xxx To jeszcze mało w życiu widziałeś. Kto powiedział, że odoba na wózku nie może jechać nad morze i robić zakupów? Czyś Ty na łeb upadł? Widać że masz niewiele mądrośc***od kopułą.

Gość Lui xxx
Aaaa i dzięku michałowi rozwija się motoryzacja- ależ się uśmiałam:):)

Gość Lui xxx
Aotorko, oczywiście że masz szanse na fajny i normalny związek. Owszem, może teoretycznie nie jest to takie oczywiste, ale w praktyce różne rzeczy się zdarzają i wcale nie jest to takie skomplikowane. Więcej wiary w siebie:)

Gość gość
kaleka to kaleka, niech sobie zyje w swiecie takich samych

Adelbert ja uważam, że takie przebywanie w domu z rodziną nie jest w naturze prawdziwego samca. Jak ktoś ma mało testosteronu, nic go nie interesuje, to owszem może siedzieć jak baba w domu.

Gość Lui xxx
Michał, a czy TY uważasz, że faceci z dużą ilością testosteronu nie mogą zakłądać rodzin? Człowieku, skąd Ty bierzesz te śmieszne teorie? Dla prawdziwego faceta największą dumą będzie dziecko- "coś", co pozostawi po sobie. Przynajmniej wiadomo, że nie "strzela slepakami".

Gość Lui xxx
Tia, jasne. A wychowuje kto? Idąc Twoim tokiem rozumowania, to na pewno nie matka, bo ona tylko rodzi- skoro facet tylko zapładnia.

Gość gość
Tylko jaka dziewczyna chce się wiązać z bykiem rozpłodowym?

Gość Lui xxx
No oczywiście że żadna normalna kobieta nie zwiąże się z takim półmózgiem.

Prawdziwy facet nie musi zapewniać o swojej wartośc**pracy na forum internetowym gdyż jest dla niego oczywista.

Gość Lui xxx
Szkoda, że nie wszyscy są tego świadomi:)