Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę przykro mi bardzo

Doradźcie. Czy napisac mu wiadomość?

Polecane posty

Sytuacja wygląda tak. Ja po rozstaniu z facetem, z którym byłam 8 lat. On był z dziewczyna 5 lat. Wiedziałam, że mu się podobam. Pocieszał mnie, mówił, żebym mu uwierzyła, że mnie nie skrzywdzi. Nic nie mogłam mu zarzucić. No i mu uwierzyłam. Poszłam z nim do łóżka. Jak dla mnie za szybko. I czar prysł. Niby jesteśmy razem, ale czuję, że on coraz bardziej się dystansuje. Nie dzwoni tak często nie pisze już sms. A ja czuję sie wykorzystana. Uwierzyłam we wszystko co mówił. Zaufałam. Załuję, ze tak szybko się z nim przespałam. I własnie się zastanawiam czy mu tego nie napisać?

Gość gość
jak mu to napiszesz to co to zmieni poczujesz sie lepiej on sie dystansuje sama to napisałas to bedzie to dokładnie grzało i powiewało

Gość gość
przespalas sie i mialas ucieche, wiec co za problem?

Było dobrze. Mam 28 lat a to był mój drugi facet, z ktorym sie przespałam. Źle mi z tym, bo złamałam swoje zasady. Uwierzyłam mu. On wiedział że po rozstaniu było kiepsko ze mną psychicznie i prosił bym mu zaufała, że mnie nie skrzywdzi. Teraz też mówi, ze jestem jego kobietą, żebym nie wymyślała. Ale co z tego jak mówi co innego a robi co innego? Wczesniej dzwonił i rozmawialiśmy po 3 h, 30 smsów dziennnie a teraz 2 minuty rozmowy dziennie i zero sms od ponad tygodnia. Ależ ja gupia i naiwna :(

Gość gość
selinaLinea zawsze lepiej porozmawiać w cztery oczy. xxx nie zawsze! czasem bieganie za kimś w celu wyjaśnień może cię tylko poniżyć!

Gość hit czekoladowy
Tylko spokojnie:) Daj mu czas i sobie też. Nie rozmyślaj, nie wymyślaj, co ma być to będzie. Nie narzucaj się. Wycierpiałaś swoje i nie daj sie krzywdzic. Mykaj spać, jutro inaczej na to spojrzysz:)

Gość pomaranczlala
Nie pisz pod ŻADNYM pozorem.

hit czekoladowy masz rację. Prześpię się z tym. Nie chce działać pod wpływem emocji

Gość gość
Nnapisz mu ss ,,kaaroku spij dobze,,,poyssli zze emassz ju. z Inneego,albo zzrozzumie ezze jesst kaarolq:-) a

Gość gość
Kiedyś podobała mi się dziewczyna. Spotykaliśmy się, było super. W końcu poszliśmy do łóżka. Okazało się, że jest kłodą, pozycja klasyczna po ciemku i wystarczy. Pomyślałem, że jak miałbym z taką być na dłużej, to zostałbym frustratem. Wolałem to zakończyć.

oczywiście, że bez sensu jest ubieganie się o uczucia i narzucanie alevw kwestiach wyjaśnienia czegokolwiek zawsze lepiej zaczekać na okazję do rozmowy na żywo.

Gość ciapciak
Mysle ze zrobisz ja uwazasz, jednakze daj mu czas. Chlop ochlonac musi, i od razy nie bedzie sie fest angazowal, bo jeszcze pomyslisz za mu jakos zalezy. Daj temu wszystkiemu czas, wiec co mowie mialam podobnie ;)

Gość gość
A moze wrocil do bylej?albo chce do niej wrocic?nie pisz skoro czujesz ze on ma dystans coraz większy.pomysl ze mialas fajny sex i nie zawracaj sobie glowy

Gość pismakniepismienny
napisz!

Gość ciapciak
Skoro ona chce czegos wiecej to czemu ma myslec ze to byl tylko fajny seks. Odpusc na chwile, dobrze Ci radze

Gość gość
nie pisz,przytul

Dziękuję za odzew. Nie napisałam. Postaram się nie nakręcać i nie rozmyślać. Co ma być to będzie. Fajnie nam się dziś rozmawiało. Nic mu nie mówiłam o moich wątpliwościach. Kłodą nie jestem. Pod względem temperamentu pasujemy do siebie. Dużo wcześniej na ten temat rozmawialiśmy. Wydaje mi się że i on był zadowolony. Napisał po tym, że nie uśnie z wrażenia :) On do byłej nie wróci. To ona go zostawiła już 1,5 roku temu. Ja rozstałam się ze swoim 4 miesiące temu. Rozmawiałam z kumpelą i ona stwierdziła,ze on może boi sie zaangażować, bo też boi sie odrzucenia. Jeszcze w grudniu mu powiedziałam, że gdyby moj były chciał, to wróciłabym do niego, ze go nadal kocham. Ale po tym jak przespałam sie z nim to dla mnie oznaczało zamknięcie tamtego etapu z byłym. Chce zacząć wszystko od nowa. Chce spróbować z nim. Chcę dać nam szansę. Tylko że jak mi zaczęło zależeć to on się zdystansowal. Jednak jak mu powiedziałam, że boje sie zakochać w nim, to powiedział, ze to nic złego. To dobrze. Ciapciak Dobrze piszesz. Dam nam czas. Na spokojnie.