Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KozyraBez

Pomozcie termin do lekarza mam dopiero jutro.

Polecane posty

Gość KozyraBez

Witam mam 29 lat i jestem szczesliwa mama 2 cudownych dzieci, od 4 miesiecy staramy sie z mezem o 3 dziecko ....Dzis rano zadzwonil do mnie lekarz i oznajmil ''gratuluje jest pani w ciazy'' Szczesliwa zadzwonilam do meza poplakalismy sie oboje i poszlam do lazienki a tam skurcz macicy i krew , nie duzo troszeczke. Czy to jest normalne??? Okres powinnam dostac 27 stycznia no ale jak wiadomo nei dostalam go czy mozliwe sa takie plamienia czy jest to cos zlego??? W poprzednich ciazach tego nie mialam, Boje sie bardzo, przepraszam za bledy mieszkam od 100 lat za granica :P ciesze sie ze wogole umiem po polsku pisac i czytac :)

Gość gość
I co my ci mamy pomoc? Moze to glupstwo a moze to cos powaznego. Na litosc, od badan sa lekarze a nie baby na kafeterii :O

Gość KozyraBez
chodzi o to ze wizyte mam jutro dopiero. Chcialam wiedziec czy ktoras z was tez miala takie cos.

Gość gość
Ja gdybym zaczela krwawic nie czekalabym na nic tylko smigala na IP. Moze to krwawienie z szyjki macicy ale moze poczatek poronienia. My nic tu nie pomozemy. A nie mozesz zadzwonic do swojego lekarza i powiedziec co i jak?mkze cie dzisiaj przyjmie

No widać, że mieszkasz od 100 lat za granicą i to pewnie tam gdzie można kupić rozbełtaną jajecznicę na jednorazowej patelni wprost do usmażenia, gdzie myślą, że mleko bierze się z kartonu i gdzie państwo za Ciebie myśli :P bo jakbyś mieszkała w Polsce to za logiczne uznałabyś udanie się do szpitala lub przychodni natychmiast.