Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KrasnoludOwa

Zgubic brzuch

Polecane posty

Go艣膰 KrasnoludOwa

Od wczoraj postanowilam wzi膮膰 sie za siebie, aby nie wstydzi膰 sie zalozyc wiosna dopasowanej bluzki. codziennie chce robi膰 po 150 super brzuszk贸w i tyle samo odwrotnych. Do tego 2 razy dziennie po godzinie masazer vibro therm. Posilki tez w mniejszych dawkach i wiecej ruchu og贸lnie (sprz膮tanie, taniec, gimnastyka). Myslicie, ze to sie sprawdzi i pomo偶e chociaz troch臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 KrasnoludOwa
Zna sie kto艣? Moze cos doda膰 lub zmieni膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robi艂am po 700-800 brzuszk贸w dziennie i nic mi to nie pomog艂o na brzuch 3 razy dziennie robi艂am i w sumie zbiera艂o si臋 700-800

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrasnoludOwa
O nie... M贸j szwagier robil i zgubil sporo w obwodzie. pozostaje mi liczy膰, ze to kwestia indywidualna i znajduje sie w gronie szcz臋艣ciarzy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrasnoludOwa
Dodatkowo biore slim Green i hydrominum. Wiem, ze to niewiele, ale zawsze cos...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak 藕le robisz brzuszki to sie nie dziw膰ie dzio艂chy ze wam rosnie trzeba brzuch spinac nie szyja ruszac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaa8888
je偶eli chcesz jakiej艣 rady to polecam MEL B. 膰wiczenia znajdziesz chodz by na youtube. Sa to 膰wiczenia na poszczeg贸lne parie ciala kt贸re trwaja zaledwie po 10 min. polecam brzuch Mel B. albo ABS je偶eli nie dajesz rady brzucha to abs tez jest na brzuch. Co wi臋cej mog臋 poleci膰 CI rozniez MEL B> po艣ladki kt贸re robi膮c systematycznie i codziennie daja swietny efekt kt贸ry wida膰 ju偶 po miesi膮cu. po艣ladki sa uniesione i bardziej umi臋艣nione a nie taki flak. robia si臋 pon臋tne i takie pelne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasnoludOwa
aniaaa888 dziekuje za rady, napewno skorzystam. Brzuch po ci膮偶y mi zostal i jako艣 dopiero zebralam sie w sobie, 偶eby cokolwiek z tym zrobi膰. gosc dopiero zaczelam wiec nie wiem czy pomagaja brzuszki :) wydaje mi sie, ze robie dobrze, bo podczas 膰wicze艅 brzuch boli i zakwasy nieziemskie mam ;) ale dzi臋ki za cenne uwagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kukurcacek
cwiczy sie tez inne miesnie, nie tylko sam brzuch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrasnoludOwa
Wiem o tym, ale mi chodzi w tym momencie glownie o brzuch, jak zacznie spada膰 to dolacze inne 膰wiczenia. Na razie moja kondycja mi nie pozwoli :( Nie od razu Rzym zbudowano ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamekzpiasku
Ja schud艂am w ci膮gu 7 miesi臋cy 10 kg z Ew膮 Ch. ale opr贸cz 膰wicze艅 lata艂am jeszcze na masa偶e uj臋drniaj膮ce ( http://masaze-poznan.pl ) bo od brzuszk贸w troch臋 kr臋gos艂up mnie pobolewa艂 no i generalnie jak si臋 chudnie to sk贸ra zostaje... musi wr贸ci膰 do "mniejszego rozci膮gni臋cia dlatego masa偶e by艂y pomocne i pomaga艂a z t膮 sk贸r膮 :) Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Wejd藕 na youtube i wpisz "Mel B dziesi臋ciominutowy tregning brzucha". Bardzo fajne, zr贸偶nicowane 膰wiczenia na r贸偶ne partie mi臋艣ni. I tylko w 10 minut. 膯wiczy艂am wg tego treningu przez 3 miesi膮ce raz dziennie i zupe艂nie zgubi艂am brzuch. Oczywi艣cie ograniczy艂am piwo, s艂odycze i zapychacze ale bez 偶adnych kator偶niczych diet. Spr贸buj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chcesz szybko zmniejszy膰 obw贸d brzucha zapisz si臋 na zabiegi liposukcji ultrad藕wi臋kowej. Polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu, bardzo cz臋sto zabiegi w pakietach maj膮 taniej. Mi po 6 zabiegach uby艂o w pasie 7 cm, wi臋c polecam wszystkim.

Udost臋pnij ten post