Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ewelina zdrowka dla córci a u nas biegunka po antybiotyku normalnie ze skrajności w skrajność albo nie moze sie zalatwic albo leci z niej

Gość ewelina 26
Karolcia to tez zyczymy zdrowka. Cos te dzieci chorowite teraz sa . Moja odpukac to juz spokój po tych czopkach jest taka spokojna. Dostalismy viburcol jest naprawdę dobry pomaga przy zabkowaniu i na kolke działa i w ogóle na goraczke . chociaż cena taka sobie bo za 6 szt 20 zl . ale warto. Pozdrawiam was serdecznie spokojnej nocki. A moja mała nauczyła się puszczać banki i tak jej się to spodobalo. :-)

Gość karolcia2088
U nas od dzis bez antybiotyku mała normalnie przytyła 100 gram przez tydzien super ale bylismy u neurologa i mamy skierowanie na rehabilitacje bo m troche wzmozone napiecie ale lekarz powiedział ze bedzie ok bo jezeli sama widze ze sie polepsza bez cwiczen to kilka spotkan i bedzie ok no i 1 grudnia idziemy na USG przezciemiaczkowe no i dzis zobaczyłam mojej Julce dwie jedynki dolne które chyba nie długo sie przebija dlatego tak sie slini i pcha raczki do buzki

Gość natka2233
Ewelina podajesz codziennie witaminę d karmiąc mm? U nas katarzysko. Ja pije teraz herbatkę i czekam aż mój książę wstanie. Zasnal po 21 i spi do tej pory. Na jakiej wodzie robicie mm? Bo Bartek ma brzydkie kupy po Kranówie i pediatra zalecil robienie na wodzie żywiec zdroj.

natka ja daje młodej raz góra dwa razy mm i moj lekarz nie kazała juz podawac ale wiadomo co lekarz to opinia a mleko robie na kranówie

natka super Ci spi Twój książe :-) chociaz ja tez nie moge narzekac młoda dzis do 6 ale pewnie jak zeby zaczna sie przebijac bedzie cyrk

Gość natka2233
Ja daje tylko mm i powiedzial,ze z doświadczeni wie,ze w mm jest za malo i trzeba podawac przynajmniej w okresie jesienno-zimowym. Masz racje kazdy gada inaczej. Madakra.

Ja robię mleko na kranowie i podaje jej jeszcze witaminę tak kazał lekarz wiec nie wiem kogo słuchać będzie pielęgniarka u nas w środę to będziemy wiedzieć czy dawać czy nie .

A moja mała nadal budzi się co 3 czasami 4 godziny na mleko w nocy. Ja juz się przyzwyczailam do tego. No i spodobała się jej zabawa a kuku mama jest mamy nie ma. Tak głośno się smieje . nawet dzisiaj nagralam i puszczalam mężowi.

Moja młoda tatus nauczył puszczac banki buzia i taka opluta zawsze hehe no ja własnie niewiem co z ta wit. bo raz dziennie jak jej daje mm to bez rewelacji musze obliczyc z opakowania ile to jest tej wit d

Gość gość koniec lipca
ja daje raz dziennie wit. d a do ukonczenia 3 mca dawalam jeszcze wit.k, dzieci urodzone zima jeszcze biora cebion. Moj maly kochany ale w dzien spi tylko 3x30-40 min. a w nocy ma 1-2 drzemki, od 2 dni przespal ciurkiem 8h :) no i non stop pcha paluchy do buzi ale na zeby to chyba jeszcze za wczesnie? ma niecale 4mce, corka zaczela zabkowac jak miala 5,5. Ale wczoraj i dzis zrobil typowa zebowa kupke, taka kwasna w zapachu - corka tak miala, ale z kolei dziasla nie sa rozpulchnione... a jak u was kupki w czasie zabkowania? a zachowanie, goraczka?

Gość gość koniec lipca
a wit. d do ukonczenoa roku.

gosc koniec lipca moja Julka ma 3 miesiece i 19 dni a juz widac 2 zeby na dole ze bede sie niedługo przebijac tak wiec moze u Ciebie tez moga byc zęby :-) to ja jednak bede podawac ta wit. bo jak obliczyłam to nie pokrywa dziennej dawki a mnie jakies choróbsko lapie gardło mnie boli i cała klatka piersiowa

Hej dziewczyny no mojej malej juz przebił się ząbek. Mamy jednego na dole ale to nie koniec męki, bo ida następne. :-) życzę wszystkim spokojnej nocki.

Gość gość
hej dziewyczny mam takie pytanie otóż: 26.10 miałam ostatnio miesiączkę trwała ona 5dni. Z nocy 28-29 poniosło mnie i mojego Tż mimo że miałam @ i włozył mi z 4 razy potem troche oralu było i znowu włozył mi na jakies 30sekund. Nie było wytrysku. Doszedł na jakies 7minut potem przez stymujacje ręką. Od 5.11 - 10.11 zauwazyłam wiecej sluzu . Jak myslicie czy przez sex przerywany w czasie okresu mogłam zajść w ciążę?

Gość natka2233
Dziewczyny a kto szykuje sie do rozszerzania diety? Pytam bo mi pediatra mowil, ze moge zaczac wprowadzac cos. Bartek ma 4 miesiace i 1 dzien

Gość karolcia2088
A narazie dziewczyny ok na szczescie ja jestem chora jutro musze isc juz do lekarza bo domowe sposoby nie działają a mam wrazenie ze zaraz płuca wypluje. Ja swojej dałam troche marchewki i banana to jak teraz widzi mnie z miseczka to az piszczy :-)

A mam pytanie kiedy zaczniecie sadzac swoje pociechy bo moja juz tak sama się dźwiga do gory. Potrafi trzymać się za palce i sama podnosić

Gość natka2233
Ja swojego nie sadzam,chciaz jak chodze z nim tak przodem do swiata to on sam odrywa glowe i nozki do gory wiec silnie chce siadac. Slyszalam ze jako tako nie powinno sie sadzac dziecka,ale nie wiem jak to jest tak naprawde. Kupilam gerbera marchewkowego i w tym tygodniu podejmiemy chyba proby podania

Moja tez juz sie rwie do siadania ale staram sie ja jeszcze chamowac w sumie w wózku to juz od miesiaca na płasko nie lezy nie ma opcji troche jej podnosze to ogląda sobie wszystko dookoła nie za mocno tyle ze widzi cos wiecej poza budą od wózka no a jak usypia to ja kłade na płasko :-) młoda bardzo ruchliwa lezeć nie lubi :-) no i ciągle mamy problem z załatwianiem sie ciągle ma problem :-(

Gość karolcia2088
Witam co słychać?jak maluszki?

Gość karolcia2088
Moje dziecie dzis konczy 4 miesiace ale ten czas leci zmienia sie z dnia na dzien taka smieszka nasza kochana <3 <3

Gość natka2233
Karolcia wprowadzalas juz cos nowego malutkiej? Jak tam jej waga?

Gość karolcia2088
dostaje raz dziennie mm no i dałam jej juz marchewke i jabłuszko a ostatnio dałam jej kleiku kukurydzianego z jabłuszkiem to była taka szcześliwa no i waga wkońcu zaczeła isc w góre pomału moge jej juz wprowadzac nasza pediatra powiedziała ze powolutku moge bo zacznie troche wiecej przybierac :-) no i tak sie rwie juz do siadania

Hej u nas moze byc mala ma 2 zabki juz. A tak wszystko w porzadku jest. Tak gawozy piszczy ze szok. Pozdrawiam

Gość gość
A u nas kwasne kupki, slinotok, marudny pcha palce do buzi a zeba nie widac:( no i cos musialam zjesc, bo na brzuszku go wysypalo, chyba po mandarynce. Maly ma 4 miesiace i 4 dni.

Gość karolcia2088
Witam. Co tam slychac my od poniedziałku zaczynamy rehabilitacje z Jula

Gość karolcia2088
hej co slychac mamuśki :-)