Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felixtus

i co kobiety sądzą o takich tekstach innych kobiet

Polecane posty

Gość Felixtus

skopiowane z innego forum 'Co do majtek - jeśli sukienka ma grzeczną gługość i nie planujesz akrobacji w tańcu - jak najbardziej poszłabym bez, zwłaszcza w wysokim pasie. Ale ja jestem do tego przyzwyczajona, jeśli boisz się, że będziesz się fatalnie czuła to oczywiście możesz ubrać majtki, albo zabrać je ze sobą i w razie czego założyć. Pod pas pełny polecam raczej bezszwowe, z miękkich materiałów. Ira Mitexu jest moim zdaniem całkiem niezłym pasem, chociaż jedynie go mierzyłam. Ja bym tylko wymieniła w nim żabki.' 'Jeśli w czymś Ci to pomoże, to w 99% przypadków kiedy zakładam pończochy to nie zakładam majtek. Do pracy, do sklepu, do zboru, na wesele, na pogrzeb...smile Co to za różnica? Przecież tego nie widać, a wentylacja jest zdrowa Bardzo nie lubię majtek biodrówek w połączeniu z pasem do pończoch, więc zakładam tylko takie wysokie, a wybór tych ostatnich w ładnych wzorach dopasowanych do staników które mam jest dość marny - stąd pozostaje jedyne, dla mnie oczywiste wyjście. Co za problem?' Czy to już norma, że na studniówkach lub balach, co najmniej 99 procent kobiet pod sukienkami nie nosi żadnej bielizny oprócz pończoch samonośnych lub Rago 55 albo 59 ?

Gość gość
o czy jeszcze fantazjujesz ?

Gość Felixtus
kobiety jak zwykle podpuszczają

Gość gość
to już twój 10000 temat o chodzeniu bez majtek i pończochach

Gość gość
wiem że on sam to wymyślił :)

Gość gość
feli co chcesz osiągnąć takimi tematami ?

Gość gość
,