Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem kolejny głupi temat ale pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Bo już wariuje. Zawsze śmiałam się z pytań tego typu a teraz sama chcę je zadać :( eh życie... No więc jestem 7 mcy po cc i bardzo uważamy z mężem żeby nie było kolejnego dziecka póki co. Karmiłam małą piersią tak do połowy stycznia i nie chciałam przyjmować żadnych tabletek więc została abstynencja (tak tak moje drogie panicznie boję się drugiej ciąży) i prezerwatywy. Przechodząc do sedna @ była 8 stycznia, 14 było przytulanko i pękła prezerwatywa (jak na złość) wiem, że to jeszcze nie czas, ale zauważyłam dziwne rzeczy np pociemniały mi obwódki sutków a dodam, że w pierwszej ciąży też tak szybko zrobiły się ciemniejsze (jeszcze przez zrobieniem testu takie były). Moje pytanie brzmi Czy wyszedłby już test ciążowy? Nie wiem jak długie są cykle bo to była pierwsza @ po porodzie :(

Gość gość
Jeśli podejrzewasz ciążę to czemu nie robisz testu?

Gość gość
Na test za wcześnie, ale beta już by mogła coś pokazać

Gość gość
no juz mozesz testy robic :)

Gość Justann
dokładnie: test beta hcg i po sprawie. NIe jesteśmy wróżkami;)

Gość gość
Ty gościu umiesz czytać czy przeczytałaś początek i ci styknęło???? Na test za szybko,ale sutki zostają ciemne po ciąży.Nie nakręcaj się.

Gość gość
Skoro zauważyłaś podobne objawy jak w pierwszej ciąży to rób test beta hcg i się wyjaśni. ;)

Gość gość
no właśnie już były normalne a teraz znowu dookoła robi się ciemniejsze... w pierwszej ciąży otoczki zrobiły mi się wielkie na pół piersi dlatego bardzo obserwowałam czy już wróciły do "normalności" i już było ok... no to chyba poczekam chociaż do tego 8 lutego i zobaczymy chyba umrę przez ten tydzień... :( i nikogo nie prosiłam o wróżenie wiem jak robi się test chciałam się tylko dowiedzieć czy test już by wyszedł...

Gość gość
wiesz dla mnie istnieje również coś takiego jak intymność nie muszę mówić że uprawiałam seks, miłość czy cokolwiek innego normalne dziewczyny zrozumiały a jak ty nie wiesz o co chodzi to spadaj stąd

Żeby była mowa o jakichkolwiek objawach ciąży, musiałabyś mieć już hormon ciążowy w organizmie. A skoro uważasz, że masz, to znaczy, że hormon też już się produkuje. Czyli: test beta HCG z krwi wykryje na pewno, a z moczu być może też. Jeśli nic nie wyjdzie, to znaczy, że objawy sobie sama wmawiasz.

Gość gość
dzięki za konkretne odpowiedzi i mam nadzieję, że tylko sobie wkręcam. Pozdrawiam

Gość gość
dawałam też cycusia mamusi i jeszcze jestem pietnastolatką siedzącą w domu na utrzymaniu męża i teściowa wchodzi mi na głowę i nie mamy kasy i pijemy i jesteśmy patologią a ja czekam aż ktoś na forum mi powróży czy jestem w ciąży bo jestem tak biedna, że nie stać mnie na test... a córkę nazwałam Nikola a jek będzie druga to będzie DŻesiKa zadowole??? chyba już wszystke i wasze ulubione argumenty wypisałam więc dajcie już sobie spokój

Gość gość
a innym też zwracasz uwagę jak nie używają takiego słownictwa jak twoje a i napisałam o "przytulanku" bo do tego wszystkiego jeszcze jestem niedojrzała emocjonalnie!!!

Właśnie tak sobie ciebie wyobraziłam:D A teraz idź się jeszcze poprzytulać do woli bo jak już się dowiedziałaś to niczym nie grozi:)