Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dzisiaj tyle mówi się o seksie jako przyjemnosci

Polecane posty

Gość gość
Masz rację autorko, ja się z Tobą zgadzam, zaraz sobie poczytam te strony co podałaś ;) Ja z seksu nie mam żadnej przyjemności, ale ciesze się, że mojemu facetowi jest dobrze. Mnie seks obrzydza bo już za dużo tego seksu wszędzie i po prostu do zerzygania już. Jest wiele przyjemnych rzeczy, przyjemniejszych od prymitywnego walenia kotoosa w doopsko, np. zjedzenie coś dobrego, chodzenie po górach, kąpiel w morzu :) Ale motłochowi co oglądają por/nusy od wielu lat już nie wytłumaczysz... mózgi rozpuszczone przez spermę, brak duchowości, nic tam nie ma w tej głowce, więc daj sobie spokój bo szkoda nerwów, jak to się mówi: nie rzuca się pereł przed wieprze czyż nie? A tacy ludzie co tak tylko seks i seks ciekawe co będą robić na stare lata jak już nie będą mogli...

Gość gość
to się zgadza, już przez satanistów zostało przejęte Radio Maryja, a w niedługim czasie tv Trwam

Gość gość
początek zobaczcie i 2:15 OBEJRZYJCIE co mówi ten koles do 9-10 lat DZIECKA żeby robił dziewczynie SZOK TOTALNY!!!

Gość gość
Śmieszy mnie jak młoda para ogląda por/nosy i potem sie pieprzą. Skoro są młodzi i już muszą się nakręcać por/nusami żeby się potem pieprzyć, to co będą robić za 10 lat? :O

Gość gość
to, to jest dopiero dobre 9 letni dzieciak ma takie marzenia ? no lol .http://www.youtube.com/watch?v=zSZmpfVROI4#t =16 04.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość początek zobaczcie i 2:15 OBEJRZYJCIE co mówi ten koles do 9-10 lat DZIECKA żeby robił dziewczynie SZOK TOTALNY o o głodnemu chleb na myśli, co konia sobie walisz, czy boberka trzepiesz

Gość gość
Bo seks to jest przyjemność.