Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam doła. Czuję się beznadziejna.

Polecane posty

Gość gość
Teraz to i tak nic nie zdziałasz bo z tego co wiem rok czy dwa lata po tym jak ja tam zatrudnił to zdała przy którymś podejściu ledwo bo ledwo - znajac ja na ściagachhh egzamin i teraz już legalnie to robi, ale inni mimo, że większa od niej wiedzę posiadają, zdali od razu i maja zamiłowanie do tego zawodu to do tej pory maja problem ze znalezieniem takiej dobrej pracy albo i nawetjakiejkolwiek

Gość gość
Doggy wiesz co? Miałam ochotę na nią donieść ale właśnie nie chciałam w razie czego komentarzy, że 'zazdroszczę innym, że maja lepiej'............

Gość Jagoda zielona3
Z tą koleżanką to może być tak że ona jest tak głupia( lub taką udaje) że po prostu z litości jej pomagają by miała jakiś start w życiu. Ale praca i pieniądze to nie wszystko. Tak jest z reszta, Ze zdrowiem z trafianiem na niewłaściwych ludzi. Znajdowanie się w niewłaściwym miejscu w niewłaściwym czasie. Na to nikt nic nie poradzi.

Gość gość
Dlatego qrwa nic nie macie bo jesteście ZAWISTNE, ZAZDROSNE, SPRZEDAWCZYKI, DONOSICIELKI :p I nigdy qrwa Dobry Los wam nic nie da

Gość gość
O dzięki, za oświecenie.

Gość gość
Ja mam kolejny przykład. Tyle osób wokół mnie szuka pracy. znajdują cokolwiek po kilku miesiącach i nie jest to szczyt marzeń. Ona nie, bo jej dobrze. Nagle usłyszała od znajomej że ta i ta osoba szuka osoby do pracy. I stwierdziła z dnia na dzień, czemu nie. I tak oto najszybciej znalazła pracę. 1 dzień. W tyle pojawiły się chęci, możliwości i skutek. Dodam, że pani nie zdążyła wywiesić ogłoszenia dlatego była jedyną kandydatką. 0 doświadczenia, 0 wykształcenia a naprawdę fajna praca. Szczena mi opadła serio. Nie zazdroszczę jej nich ma. Ale przyszła taka myśl po co sie starać, może samo przyjdzie jak innym?

Gość Jagoda zielona3
Właśnie po co się starać? A może staramy się dlatego że wierzymy w to że mamy wpływ na swój los?

Gość gość
Nie no. Weźcie. Faktem jest że są ludzie w czepu urodzeniu. Czy leżą czy stoją wszystko mają na tacy. A jak się zaczną o coś starać to już w ogóle złote góry. Są ludzie, którzy po prostu dosłownie na wszystko muszą ciężko zapracować. Nawet jak się położą to i tak nic do nich samo nie przyjdzie. Sa i tzw pechowcy ci to mają najgorzej nawet ciężka praca nic im nie daje i wszystko ale dosłownie wszystko nawet najmniejsza sprawa potrafi zostać przez nich nierozwiązana przez zrządzenia losu. Nie przesadzajmy mamy jakiś tam wpływ na własne życie. Ale dla mnie to zaledwie niewystarczające 50 % reszta to przypadki, zrządzenia losu.

Gość gość
Mi rok 2014 przynosi same problemu. Czego się nie dotknę to to zepsuje i spartaczę. Dobija mnie, ze wszystkim dookoła się układa ;(