Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada jechac SAMEJ na wakacje do ciepłych karajów

Polecane posty

Gość gość

a raczej czy samotna podróż jest rozsądna pod względem: bezpieczeństwa i przede wszystkim czy jest co robić jak się jest samym. Nie chciałabym umrzeć z nudów a kontaktowa nie jestem. Był ktoś? Jak wrażenia?

Gość gość
nie rob tego wez mnie ze soba prosze

Gość gość
może ci jeszcze zafundować? nikt z was nie był?

Gość lalka upaaaaa
ja bylam jak bylam panna ;) bylam tydzien na plw iberyjskim , chodzilo mi glownie o ocean i plaze. caly tydzien wygrzewalam sie na plazy i kapalam w oceanie. Podroz mialam organizowana przez biuro podrozy :) pOJECHALABYM JESZCZE RAZ ALE JUZ Z MEZEM , SAMEJ TROCHE NUDNO

Gość gość
oczywiscie, chyba nie jestes az tak skompa ale chyba raczej jestes skoro sama sie chcesz wybrac DOBRA RADA karton po bananach jest gruby wiec sie dobrze na nim wyspisz skoro jestes tak skompa to hotel napewno nie wchodzi w gre

Gość gość
jak pojedziesz np do Hiszpani, to napewno jest bezpieczna na pytanie czy wypada, odpowiem tak, wypada ale rzeczywiscie mozesz sie troche nudzic, zalezy jakim jestes typem czlowieka a moza z jakas kolezanka, znajomymi?

Gość gość
Problem polega na tym, że wolne koleżanki nie mają kasy ;/ a znajomi co mają są sparowani..nie mam ochoty być piątym kołem u wozu na dodatek swatanym na każdym kroku ze wszystkim co ma włosy na nogach.

Gość gość
A biuro podróży zapewnia jakieś wycieczki czy tylko dojazd i zakwaterowanie? Oprócz chodzenia po plaży, opalania się coś tam ciekawego robiłaś? Z jednej strony nie jestem typem człowieka, który kocha atrakcję, ludzi ale i wiem że sama plaża da mi odpoczynek ale chciałabym też trochę - TROCHĘ poszaleć a boję się że tylko wypocznę.

Gość gość
A biuro podróży zapewnia jakieś wycieczki czy tylko dojazd i zakwaterowanie? Oprócz chodzenia po plaży, opalania się coś tam ciekawego robiłaś? Z jednej strony nie jestem typem człowieka, który kocha atrakcję, ludzi ale i wiem że sama plaża da mi odpoczynek ale chciałabym też trochę - TROCHĘ poszaleć a boję się że tylko wypocznę.

Gość gość
masz jakies hobby ? jak masz ,to juz masz co robic :) jak nie masz a jedziesz tylko doope poplaszczyc na plazy to moze byc nudnawo no chyba ze kogos poznasz ;) ale i tak bym pojechala :)

Gość gość
Wiadomo, że jakieś tam mam ale czy ja wiem czy to wystarczy...nikt więcej nie był?

Gość gość
ja myślę ,że dlaczego nie. Jeśli nie masz z kim jechać jedź sama np taka Beata Pawlikowska tyle podróżuje ,a zwykle w pojedynke

Gość gość
a poza tym byc może na miejscu kogoś poznasz czy kogoś z wycieczki jeśli jedziesz z biurem

Gość gość
ja jezdze sama :) bylam w Indiach, USA, Izraelu, wybieram sie do Korei czasami mam momety kiedy mi smutno, ze nie mam do kogo geby otworzyc ale generalnie gdybym mialam wybor nie jezdzic w ogole a pojechac w pojedynke to zawszr wybiore wyjazd w pojedynke jedz moze najpierw na probe np na jakis przedluzony do weekend gdzies w Europie i zobacz czy dajesz rade na samotnych wakacjach

Gość gość
Daj ogłoszenie. Kto jedzie ze mną na wakacje tu i tu bo samemu nudno napewno ktoś sie znajdzie

Gość gość
Macie rację, lepiej pojechać i żałować ( aby nie) nawet wynudzić się niż przepuścić na życie pieniądze, które dosyć ciężko nie tyle co zarobiłam co odłożyłam kosztem wielu przyjemności.

Gość gość
Nie jedź sama, za drogo!

Gość gość
Ja również gdybym miała wybór jechać sama albo nie jechać wcale, to wybrałabym wyjazd w pojedynkę :)