Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecznie brakuje mi kasy mam troje dzieci

Polecane posty

Gość gość
i pewnie jeszcze te 3 bachory mieszkają w jednym pokoju :O

Gość gość
taaa a gdyby nie miala zadnego, to mialaby jeszcze lżej! rodzi się coraz mniej dzieci, zwykli ludzie maja problem, zeby zwiazac koniec z koncem, za to na potege rozmnaza sie patologia, muzulmanie i Cyganie. Autorko nie przejmuj sie, twoje klopoty nie sa nie do rozwiazania, mysl pozytywnie, kiedys maz znajdzie prace i bedziecie zyc normalne. I badz dumna, ze masz wlasnie 3 dzieci.

Gość gość
do panci, ktora na 3 potrzebowalaby 10 tys: ciekawe, czy twoi rodzice i dziadkowie tez byli wielkim panstwem, ktore wyzej sra niz d**e ma. 6 tys to normalna kwota i w Polsce spokojnie wystarczy na utrzymanie 5-osobowej rodziny na zwyklym poziomie. Nie cierpie takich snobow jak ty.

Gość a tym kraju
nawet Ci autorko współczuję :) Pewnie nie wiesz, że istnieje coś takiego jak antykoncepcja ale skoro już masz internet :D to warto skorzystać z wyszukiwarki i się dowiedzieć coś na ten temat żebyś za chwilę 4 dzieciorzyska nie miała i kolejny lament :D :D :D :D :D

Gość gość
zalosni jestescie, zajmijcie sie swoja antykoncepcja a nie pouczaniem kogos, bo dziecwczyna nie zali sie ze nie chciala miec dzieci, tylko ze wypadla jej taka a nie inna sytuacja losowa. Was tez to moze spotkac, chociaz zaraz mi tu pewnie bedziecie pisac, ze jestescie zabezpieczone przed utrata pracy, bo macie 1000000000 zl na koncie i osiem mieszkan bla bla bla...

Gość gość
a tym kraju---> zaraz cię od patologii wyzwią,że użyłaś słowa ''dzieciorzyska'' :D:D

Gość a tym kraju
same matki polki i ich ukochane fasolki :D :D :D

Gość gość
mieszkam w Polsce i mam w życiu to szczęście że nie spotkałam nigdy kogoś takiego jak tu niewychowanego i koszmarnego no masakra nie wiem po co na kafe takie tematy żeby sobie poubliżać jesteście sadomasochistami i tylko bachor bękart wasze matki was tak nazywały i ciągniecie to dalej a można inaczej tylko jak wy z piwkiem i papieroskiem na kafee to nic nie jest dziwne

Gość gość
6000 na pięcioosobową rodzinę to według mnie trochę mało, ale osoby wyzywające dzieci autorki od bachorów swoich nie powinny mieć w ogóle, nawet jeżeli zarabiają i 20.000 bo poziom mają zerowy i następne pustaki wychowają.

Gość fajny_facet_28
haah nie ma sie co denerwować tutaj pisze sama gimbaza :)

Gość gość
Pustaki takie jak one same oczywiście.

Gość gość
mnie mama bękartem nie nazywała bo byłam bardzo kochabym dzieckiem..i dla twojej wiadomości ani nie piję ani nie palę a uzywam słowa bachor bo nie cierpię dzieciarów...bachor to tylko kula u nogi

Gość gość
ja tez chce byc patologią :D,bachor,bękart,dzieciar :D:D wystarczy? :O

Gość gość
O jakie paniusie obrżone,że ktoś nazwał ich dzieciary bachorami.Tylko się nie zesrajcie z tymi waszymi bękartami.Najpierw się w dzieciary obkładacie a potem biede klepiecie :O

Gość gość
Poducz się bękart to dziec***ozamałżeńskie, a autorka jest mężatką, więc jej dzieci bękartami nie mogą być. Tak się zastanawiam skoro macie tyle pieniędzy i nie macie problemów to skąd ta frustracja w Was i tyle nienawisci. Bezpłodne jesteście czy mężowie Was zdradzają?. Żałosne istoty z Was.

Gość gość
nie przejmuj się mi też ciagle brakuje, mam tylko 25zł, a do 7 musze wykupić recepte bo leki mi potrzebne, a szef przekłada mi wypłate z dnia na dzień tak od 1, już dzisiaj miałam miec,a powiedział,że zadzwoni kiedy, tylko,że ja żyję jeszcze sama,ale jest ciężko.. sprzedałam już połowe swojej szafy,jak by nie to bym była już dawno na minusie..

Gość gość
a wy się oburzacie bo mamusia i tatuś nie was nie kochali i wyzywali bo normalny człowiek który nie lubi dzieci nie siedzi na forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci chyba że niepełnosprytny umysłowo pozdrawiam :)

Gość gość
nie mam zadnych problemów..mam kochającego męża a dzieciarów nie chcę miec..a jestem złosliowa bo lubię,nikt mi nie zabroni

Gość gość
no ja tu weszłam z ogólnego,tam nie jest zaznaczone w jakim dziale jest temat

Gość gość
To sobie bądź, nie chcesz mieć dzieci nie miej, ale po co wchodzisz w tematy które Ciebie nie dotyczą. Jeżeli sprawia C**przyjemność poniżanie innych, to sorry, ale są to zachowania psychopatyczne i przydałby Ci się psychiatra i farmakoterapia. Dziś poniżanie na forum jutro atakowanie ludzi. To nie złośliwość a dobra rada osoby pracującej z osobami dysfunkcyjnymi i zaburzonymi. Część pensjonariuszy psychiatrykow też zaczynała od poniżania słabszych.

Gość gość
o to dowiedziałam się już ze jestem patologią i co lepsze,psychopatką :D:D

Nie zasłaniaj się dziećmi, chciałaś być matką polką to jesteś. Nie oznacza to, że będziesz mieć więcej pieniędzy. Chciałaś to masz, a twoje dzieciaki to nie są święte krowy, te bachory wyrosną na dorosłe szare masy są mi obojętne jak i innym. Nie żal się tylko bierz odpowiedzialność za swoje decyzje. Chciałaś się rozwalić na drobne, no to jesteś tym drobniakiem. I oby zawsze cię życie uczyło pokory, zadufana w swoich bachorach szmaciarko. Nie jesteś nikim ważnym, nikim. radź sobie, bo nikt ci nie pomoże, bo jesteś nikim dla wszystkich.

Gość gość
raczej socjopatką bo ja nie wchodzę na twoje forum nienawidzę bachorów i nie ubliżam twojemu społeczeństwu a ty ty po prostu jesteś trolem

Gość gość
Patologią nie, choć patologia to odstępstwo od zdrowej normy. Nie powiesz mi, że poniżanie innych dla przyjemności jest normalne, i nie ma tu znaczenia, czy jesteś prostą sprzedawczynią (bez obrazy dla sprzedawczyń, bo też mogą być wykształcone) czy panią doktor wydawałoby się na poziomie. Jest coś takiego jak inteligencja emocjonalna, a tej niestety coraz częściej zaczyna ludziom brakować.

Gość gość
dokładnie taki umysłowy spryt ludzie go zatracają echh

Gość gość
Wyszły z nor jadowite żmije jak np. CzarownicaNoxelia i zatruwa swoim jadem , pewnie przydka , obślizła , bez rozpłodowa już noc ssy ...

Gość bezpłodna nie z swojej winy
Mąż autorki stracił pracę i znaleźli się w ciężkiej sytuacji materialnej a wy ją tu nazywacie od krów rozpłodowych a jej trójkę dzieci bachorami. Rodzinę od patologii. Brak słów. Ile w was dziewczyny jadu.Taka sytuacja może się zdarzyć każdemu z nas. Autorko dużo siły życzę. Mąż na pewno wkrótce znajdzie pracę i poprawi się wasza sytuacja materialna.

Gość gość
CzarownicaNoxelia a ty to jesteś pewnie bezpłodna i zazdrościsz jej tych 3 pociech. A na dodatek pewnie jesteś starą, brzydką, zgorzkniałą starą panną i żaden mężczyzna nawet kijem dotknąć cię nie chce.

Gość ha hhhahaha
Puste dzieciate poleczki ! Dla Was kobieta która nie chce być krowicą rozpłodową jest bezpłodna!!!