Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecznie brakuje mi kasy mam troje dzieci

Polecane posty

Gość gość

non stop brakuje mi kasy.doslownie na wszystko.dosc mam tego ze zarabiam tylko 2000zł w tym popieprzonym kraju nie da sie zyc.pod koniec mca wszystko laduje w lombardzie.i tak w kolko.zaraz bogaczki sie zleca.po co robilam dzieci sobie skoro mnie nie stac na utrzymanie albo ze jestem patologia.najlepiej dzieci nie miec do konca zycia bo w polsce najnizsza krajowa jest tylko na papierze a w rzeczywistosci zarabia sie na glupiej kasie 800-900zł.tylko kto mog przewidziec ze w firmie meza bd redukcja etatow?kiedys zylismy normalnie kasy nie brakowalo.od pol roku nie moze znalezc pracy dobrze ze mieszkanie mamy po moich rodzicach bo nie wiem jakby to bylo...chyba go wysle za granice ale boje sie ze mu sie tam spodoba;p

Gość hamga
To sobie zrób 4 i 5 tępozo Jak się nie ma pieniędzy to się nie rodzi dzieci - proste jak 1 + 1

Gość gość
Dzieci ma się tyle ile się ma i nikomu to oceniać a trójka to nie jakaś chmara. Nie martw się, przecież twój mąż napewno nie będzie wiecznie bezrobotny. Teraz macie ciężko bo żyjecie z jednej pensji ale jak twój tylko coś znajdzie to odetchniecie z ulgą. Za granicą tez nie jest kolorowo ale jeżeli twój mąż zna bardzo dobrze jakiś język obcy, ma konkretny fach w ręku (najważniejsze zaraz po języku) to droga wolna tylko trzeba mieć oszczędności na pierwszy wynajem, kaucję czy prowizję , to są spore koszty. My z mężem wyjeżdżalismy nie mają wtedy jeszcze dzieci i mieliśmy ze sobą zaoszczędzone 2 tys euro (to było mało) jednak rodzina pomogła nam znaleźć mieszkanie bez prowizji i kaucji przez znajomego za 400 euro miesięcznie więc już po roku było nas stać by wyprowadzić się gdzie indziej (na większe) zapłacić za dodatkowe koszty.

Gość gość
idiotka.jak rodzilam 3 dziecko mielismy lacznie ponad 6 tys zł dochodu.po co robic dzieci jak sie nie ma kasy?wtedy mialam akurat i nic nie wskazywalo na to ze dojdzie do takiej sytuacji tepozo;)

Gość gość
wedlug tzw autorytetow kobieta musi rodzic co rok lub 2 i miec stado dzieci najlepiej kilkanascioro 20 lub 30

Gość gość
Wyślij męża zagranicę,niechsietam ogarnie i dołącz do niego,ja tak zrobiłam,jestem. Bardzo zadowolono,dla odważnych świat należy ,powodzenia

Gość jedź do UK
i zrób sobie jeszcze z kilka bachorów i siedź na socjalach a Twój mąż nich gdzieś sobie tam pracę znajdzie

Gość gość
bachory to ty masz tępoto!

Gość jedź do UK
bachory :D i to jeszcze najładniej jak je nazwać można

Gość gość
Jesteście puste. Nie da się przewidzieć redukcji etatu, tak samo jak nikt z nas nie wie czy za rok będzie na tym świecie, są to rzeczy nieprzewidywalne. Czy z tego powodu należy rezygnować z dzieci? Chyba raczej nie

Gość a tym kraju
tylko kobiety które mają w mózgu pustkę decydują się na dzieci

Gość gość
do "a w tym kraju" - pozdrów swoją mamusię:)

Gość a w tym kraju
pozdrowię :) nie urodziłam się tu hahaha i co? skończyły Ci się argumenty bystrzaku? :D

Gość gość
mamani (wiosenna) to ty? wiem ze dalej tu nalogowo przesiadujesz!

Gość gość
to w innym kraju to już nie bachory tylko bękarty wysrane

Gość gość
nawet jak mieliście 6 tysięcy to po wam az 3 bachory?..bachory tylko do biedy prowadzą czego teraz doświadczasz...dobrze ci tak

Gość gość
patologio pohamuj się trochę ze słownictwem, być może u was na melinie na dzieci mówiono bachory, ale uwierz że nie wszyscy wychowali się w takiej nizinie społecznej jak ty. A że niektórym jest dziś ciężko to tylko "zasługa" naszego rządu.

Gość gość
cudze dzieciary to bachory...a do patologii to mi daleko...

Gość gość
własnie widać, jak daleko :O

Gość gość
taaa ze uzywam słowa bachor jestem patologią...chyba nie znasz znaczenia tego słowa biedusko z 3 bękartami :O

Gość gość
ludzie ocknijcie sie do cholery! kobieta pisze ze maz stracil prace a wy z tekstami ze ma zrobic wiecej dzieci. to juz nie mozna sie decydowac na zalozenie rodziny bo mooooooze za 10lat strace prace????? przykro mi autorko bo na pewno nie masz teraz lekko. mam nadzieje ze maz szybko znajdzie nowa prace. wiadomo ze z 3 dzieci i jednym dochodem jest ciezko. na prawde mi przykro

Gość gość
do "a tym kraju" - biorąc pod uwagę poziom wypowiedzi a konkretnie stwierdzenie, że tylko osoby bez mózgu rodzą dzieci w kraju (bez mózgu i żyją?) zapewne urodziłeś/aś się w Anglii pod zmywakiem. - bez odbioru

Gość gość
tak, jesteś patologią, bo normalni ludzie nie używają tego typu okreśłeń w stosunku do innych ludzi (dzieci). Normalni ludzie również nie używają słów, których znaczenia nie rozumieją i nie używają ich w nieodpowiednich kontekstach. Widać, jakie wzorce wyniosłaś z domu 🖐️

Gość gość
Nikt z moich znajomych nie decyduje sie na więcej niż dwoje dzieci a ta ma troje i dziwi sie ze kasy brak Gdyby miała o jedno mniej i nawet maź straciłby prace to by nie musiała po lombrdach lazic

Gość gość
nie rozsmieszaj mnie biedusko...tobie blizej do patologii bo klepiesz biede z 3 dzieciarami...a ja tylko uzywam słów

Gość gość
Nie współczuje głupim babom które rodzą co rok prorok a potem lamentują ze nie maja na życie Bezmyślne rozkradanie nóg nie jest ideologia ani planem na zycie

Gość gość
04.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idiotka.jak rodzilam 3 dziecko mielismy lacznie ponad 6 tys zł dochodu.po co robic dzieci jak sie nie ma kasy?wtedy mialam akurat i nic nie wskazywalo na to ze dojdzie do takiej sytuacji tepozooczko.gif x 6tys przy trojce dzieci? to tez zbytnio rozgarnieta nie jestes, na 3 to bym potrzebowala z dyche chociaz!

Gość dzieci są ohydne
Nie rozumiem po co je rodzicie? Aż takie głupie jesteście? W kraju gdzie nie ma żadnych perspektyw Wy się rozmnażacie? A co możecie dziecku dać? Żarcie z mdonalda?