Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym można gadać z teściową?

Polecane posty

Gość tuitamautorkaaaaaa
Ja mam inny sposób- spotykamy się tak rzadko, że zawsze cś przez te parę miesięcy się wydarzy;) A to skończyłam studia, a to dostałam pracę, a to pojechaliśmy na wakacje... Gdybym spotykała się z teściami co tydzień, jak niektórzy tu, to nie wiem jakbym miała się zachować, o czym gadać. A tak to dwa razy do roku na święta plus kilka razy na jakimś obiedzie/działce.. przeciętnie raz na 2 miesiące wyjdzie i wystarczy;)

Gość gość
ja widze tesciowa góra 2 razy w roku i jestem szczęśliwa bo nie lubię baby i taka mała czestotliwośc jest ok

Gość gość
Ja mam fajna tesciowa i czesto do niej jezdze jest lepsza od mojej matki w nic sie niewtraca zawsze pomoze a nie probuje wykorzystac jak moja matka mam o niej szacunek ja rozwiazuje z nia krzyzowki i o gotowaniu mowimy

Gość gość
To moze ja powiem o synowej.Nie potrafie tez z nia rozmawiac.Kiedy tylko cos powiem od razu kontra ,bo teraz jest inaczej bo jestem starej daty,.Zna sie na wszystkim ,robi wszystko naj,jest nastawiona do mnie bardzo zle.Aja co?Nic ,nie zapraszam nie pouczam,o nic nie pytam bo mi nie wolno.Wolno mi tylko zgadzac sie z jej zdaniem.Wiec tez jest dla mnie obca osoba.

Gość gość
po co gadac z tesciowa jak mozna ja otruc

Gość gość
Ja nie mówie do mojej teściowej "mamo" o co ma wciąż do mnie pretensje.

Gość gość
tu teściowa , no i o czym tu rozmawiać z synową.

Gość gość
Jak wyjaśnić teściowej grzecznie że nie mówi się "mamo" ? Na początku tematu wypowiadałyście się niektóre że nie mówicie, jak jej wyjaśnić jak się pyta?

Gość gość
skoro do teściowej nie mówi się mamo, to do synowej powinno się mówić synowo np. synowo zrób mi kawę.