Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 11111111039393931

polecam wszystkim tak dla zabicia rutyny

Polecane posty

Polecam plyn Taniuś - jest super wydajny, pięknie pachnie, ma przecudowny kolor który idealnie mi pasuje do firanek ( żółty) do tego wystarczy kropelka na gąbkę a powstaje mnóstwa fantastycznej piany ,która niewątpliwie uatrakcyjnia zmywanie naczyń !! Dodatkowym atutem wg mnie są : poręczna i estetyczna butelka czytelna etykietka którą zawsze czytam w trakcie zmywania możliwośc wyboru zapachu ( mięta/cytryna) gęstość płynu -jest b. gęsty Od chwili gdy używam Taniusia zmywanie naczyn stało się wielką przygodą i frajdą dla całej mojej rodziny i znajomych. Często wręcz dochodzi do kłótni o to kto będzie mógł zmywać naczynia po np. obiedzie bo wszyscy chcą. Taniuś zjednoczył naszą rodzinę ! Dodam też ,że czasem z mężem jak już dzieci spią to zmywamy naczynia całkiem na GOLASA więc uatrakcyjnia on nasze pożycie seksualno-erotyczno-intymno-małżeńskie ! ten rewelacyjny płyn kosztuje 1,89 i mogę go polecić każdemu.

dodam jeszcze , że zdaje nieocenioną przysługę jako lubrykant, sprawdziłem na kakałku żony, jak również na naszym ukochanym azorku :)

to nie mój wpis ale wcale mnie on nie dziwi ! płyn Taniuś jest wszechstronny i ma wiele zastosowań więc mimo ,że nie testowany był przez nas jako żeluś intyno-nawilżająco-ułatwiający wsadzenie to skorzystam !!