Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głodówkanafff

Głodowka oczyszczenie

Polecane posty

Gość Głodówkanafff

Robilyscie kiedyś glodowke?Ja robie sobie raz do roku 5 dniowa.Nie jem praktycznie nic,rano platki na mleku zazwyczaj,na obiad jakiś owoc i już nic więcej,duzo wody pije.Po tym oczyszczeniu czuje się jak nowonardzona i waga spada o 3 kg w dol.Dodatkowo zoladek się obkurcza i wtedy można zdrowiej w odpowiednich ilosciach sie odzywiac ,a nie objadać.Jest jeszcze ktoś kto stosuje sobie takie oczyszczenie?

Gość gość
nie ma większej głupoty niż głodóki, efekt jojo i wolniejsze spalanie tłuszczu (żeby zmagazynować), ponadto osłabienie i zmęczenie 🖐️

Gość gość
Pij dobre zielone i mate herbaty zamiast się głodzić :)

Gość Głodówkanafff
ale ja co roku stosuje glodowke i nigdy nie mam efektu jojo?O co wam chodzi?Nie macie pojęcia jak ciężko jest przetrwać pierwsze dwa dni,dzisiaj mam 3 i już jest lepiej :) W 6 dzień czuje się znakomicie taka oczyszczona bez chemii.Łątwo Wam się pisze,ale naprawdę jest ciężko 5 dni nic praktycznie nie jesc.

Gość gość
Fajnie ze sie dobrze po tym czujesz ale TO NIE JEST GLODOWKA..mylisz czytajacych tym tematem:-(

Gość gość
Ale po co to robisz? Lepiej ogranicz jedzenie syfków i już, nie trzeba się głodzić. Wiesz jak szaleje ci cukier, co się dzieje z hormonami?

Gość Głodówkanafff
pol miseczki mleko 0,5 procent z garstka platkow śniadaniowych i jabłko na caly dzień to nie jest według ciebie glodowka?

Gość gość
Aaaa nie doczytałam... to spoko, że coś zajadasz :)

Gość gość
głodówka to 0 (słownie zero) jedzenia, sama woda. to co robisz to dietka extreme. zresztą, zrobiona bez przygotowania organizmu zdrowa nie jest. czujesz sie lekka bo "płuczesz" sobie jelita i wyskakujesz z wody, ale do prawdziwego chudnięcia to jest daleko. ale chyba Tobie o chudnięcie nie chodzi, tylko o oczyszczenie organizmu, tego taką "głodówka" nie zrobisz

Gość gość
Nie to nie jest glodowka. To bardzo uboga dieta nie majaca nic wspolnego z glodowka. Poczytaj na glodowka.pl.

Gość Głodówkanafff
lekarze zalecają glodowke na oczyszczenie organizmu,głodowka jest znana w medcynie jako lek.

Gość Głodówkanafff
czyli ja jestem na diecie?

Gość gość
TAK:-) Glodowka tak ale nie to co Ty robisz..naprawde pocytaj pod linkiem ktory napisalam..tam jest wytlumaczone dlaczego:-)

Gość gość
Tak jestes na diecie. I jesli sie po niej dobrze czujes to fajnie ale nie jest do glodowka.

Gość Głodówkanafff
Aha.No faktycznie nigdy nie czytałam o glodowce.Czuje się naprawdę swietnie,zawsze spadnie kilka kg,skora jest lepsza i skurczam zoladek i jem mniej i po tych 5 dniach tej mojej "diety" nie ruszam przez najbliższy 1-2miesiac chemii ,doceniam warzywa i je uwielbiam.Poprostu jem zdrowiej bez tłuszczy,slodkosci itp.Zawsze w całej tej mojej terapii potrafie zrzucić w sumie do 8 kg w 2 miesiace,oczywiscie przez kolejny rok,organizm znow przywyknie do starych nawykow i waga zawsze podskoczy o kilka kg.Z natury jestem lakomczuch,nie odmawiam sobie slodkosci,tlustych potraw,poprostu lubie dobrze zjeść.Nie roibe tego by schudnąć bo gruba nie jestem,mam w miare dobra wage.W pierwszym dniu mjej diety zaczynałam z waga 60 kg ze wzrostem 167.Jak myślicie czy to co robie wpływa zdrowo na mój organizm czy raczej nie?No w sumie jakbym miała zliczyć to na 12 miesięcy średnio,jest w tym 5 dni glodowki,ok 2 miesięcy bardzo zdrowe odżywianie.

Gość gość
Ja mysle ze takie 5 dni dobrze na Ciebie wplywa i napewno sobie nie szkodzisz:-) Sama opisalas jak sie dobrze czujesz:-) ..i jak dobrze potem ijesz.

Gość od dziś
Cześć wszystkim! Od dziś jestem na głodówce, którą poprzedziłam 10 dniowym przygotowaniem (warzywa i owoce, soki owocowo - warzywne z sokowirówki). Kto się przyłącza? Oczywiście mowa o prawdziwej głodówce leczniczej, na samej wodzie. Zapraszam, razem łatwiej :)

Gość od dzis
Pierwsze dzien juz prawie za mna. Nikt sie nie dolaczy? :-)