Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest aktualnie na forum ktoś kto wróży??

Polecane posty

Gość wróżka6666
Z tego co wiem Rzymianin,właśnie twój ród chrześcijan mordował...Więc nie wspominaj o Bogu ! Przypomnij sobie Coloseum ,gdzie zapewne twój dziadek z dzidą latał i tarczą ! Wróże ci dobre akwedukty nad drogami !

Gość despinaa
Karolino, ty i twój chłopak będziecie w ten związek bardzo zaangażowani i będziecie walczyć o siebie. Dzięki temu uda wam się być razem długo.

Gość gość
Jeżeli moge prosić o wróżbe:). Kiedy znajdę prawdziwą miłość data urodzenia 29.07.1993

Gość wróżka6666
Karolino, ty i twój chłopak będziecie w ten związek bardzo zaangażowani i będziecie walczyć o siebie...najpierw tylko musisz z nim być ! I tu jest trouble trouble trouble..

Gość gość
Karolina: Wróżko, ale czy będziemy długo w sensie rodziny, dzieci?

Gość gość
dzięki Despino bo na utrzymaniu żony nie chce być ryszard

Gość despinaa
"wróżko6666" nie rozumiem twoich aluzji.

Gość wróżka6666
Dzieci będzie dużo,ale nie próbujcie przed 18stką bo rodzice was biczem potraktują jak Rzymianie Żydów..Dzieci liczna gromada jak chomików ..Wróże 16 sztuk..

Gość Kubixxxxxx
Jakub 22.05.1987 Jak potoczy się mój związek, czy moja partnerka mnie kocha i jest przy mnie szczęśliwa czy tylko oszukuje ?

Gość wróżka6666
Karolina ,Despina chciała przekazać Tobie żebyście zasłaniali żaluzje (stąd aluzje) ! Pamiętajcie o tym bo sąsiedzi sie nudzą !

Gość despinaa
Życzę powodzenia Ryszardzie. Pozdrawiam cieplutko.

Gość despinaa
Jakubie - twoja partnerka jest Tobie w pełni oddana, kocha Cię i nic nie sprawia jej większej przyjemności niż spędzanie czasu z Tobą. Życzę szczęścia i wytrwałośc****ozdrawiam.

wszyscy pragna swego szczescia :) niech tak bedzie,niech tak sie stanie ....

Gość gość
Proszę o wróżbe:). Kiedy znajdę prawdziwą miłość moja data urodzenia 29.07.1993? I kiedy czeka mnie stabilizacja w życiu?

Gość wróżka6666
Ryszardowi zapewne już jest ciepło jak sobie wyobraża nową prace-odśnieżanie na podwórku czy przed blokiem ,obserwowanie gorących sąsiadek wchodzących do klatki..Stojąc w upał z miotłą..

Gość gość
Agnieszka 05.05.1972 Jakie sa jego intencje wzgledem mnie?

Gość gość
Karolina: Przepraszam, że jestem taka ciekawska, ale po prostu bardzo go kocham i martwię się o ten związek. Dziękuję!

Gość gość
despino tu autorka bo widze ze temat się rozwinął:) generalnie nie chodzi na imprezy, rzadko- 2 razy do roku i wtedy sie nie kontroluje niestety ,a wiem że ma powodzenie u kobiet.... powiedz mi proszę czy jest jakas osoba w jego pracy o która powinnam sie obawiac?i czy on mnie jeszcze kocha?jeszcze raz dziękuję:*

Gość wróżka6666
Karolina,właśnie wywróżyłam ci ,abyś udała sie do porządnego psychologa jeśli pytasz wróżki o miłość..I jeśli sie chłopak dowie to sie zdziwi..

Gość wroz maciej
04.02.14 gość Proszę o wróżbe . Kiedy znajdę prawdziwą miłość moja data urodzenia 29.07.1993? I kiedy czeka mnie stabilizacja w życiu? _____________ zwyczajnie ... jak schudniesz :D

Gość despinaa
Życzę dużo szczęścia Karolino - pozdrawiam.

Gość Kubixxxxxx
Jakub 22.05.1987 Czy uda mi się znaleźć pracę w miarę dobra na umowę o prace a nie na zlecenie ? ( bo już od 5 lat, dostaje tylko zlecenia)

Gość despinaa
Droga autorko - nie powinnaś się obawiać koleżanek z pracy. Twój mąż jest bardzo towarzyski, lecz bardzo wierny tobie. Nie ma się czego bać. Pozdrawiam.

Gość wróżka6666
Kubixx znajdziesz prace,jeśli sie także udasz do psychologa szukając odpowiedzi u wróżki-teraz to jedynie możesz znaleźć prace u Rysia,on ci może znajdzie w piwnicy drugą miotłe,tylko sie nie skalecz;) ! Ma ostre włosie ! Jak wąsy Ryszarda!

Gość wroz maciej
Kubixxxxxx Jakub 22.05.1987 Czy uda mi się znaleźć pracę w miarę dobra na umowę o prace a nie na zlecenie ? ( bo już od 5 lat, dostaje tylko zlecenia) _________ jak jarosław polske zbaw wygra wybory to zniesie śmieciówki i robote bedziesz mial na bank :D

Gość despinaa
Jakubie - powinieneś zrobić dodatkowe kursy, wtedy nie będzie problemu z pracą na umowę.

Gość gość
ohh jak ja bym chciała żeby te Twoje wróżby się spełniły :)dziękuję jeszcze raz, troszke mi ulżyło,choć nieufność i tak pozostaje.....życzę wszystkiego dobrego !

Gość gość
Witam czy wrócę do zdrowia i czy będę chodził Mariusz 1982

Gość gość
cecylka numerologiczna 11 jak tam praca i zdrowie u mnie

Gość Jezus jest moim Panem
Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; 11 nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. 12 Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. 13 Dochowasz pełnej wiernośc***anu, Bogu swemu. 14 Te narody bowiem, które ty wydziedziczysz, słuchały wróżbitów i wywołujących umarłych. Lecz tobie nie pozwala na to Pan, Bóg twój.