Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest aktualnie na forum ktoś kto wróży??

Polecane posty

Gość despinaa
Grunt to zaufanie, pozdrawiam!

Gość wróżka6666
Kocham Asie,wiesz Despina ?;P I nie musisz mi nic wróżyć bo z wróżenia dobra nie jesteś :>

Gość gość
Karolina: wiem, że pewnie nie chcesz mi napisać całej prawdy, bo najchętniej chciałabym usłyszeć, że stworzymy dom. Pojęcie długo nie mówi mi, czy 2 lata, czy 20pare... Ale dziękuję!

Gość Jezus jest moim Panem
Wróżenie z kart to okultyzm, to igranie z demonami.

Gość gość
Agnieszka 05.05.1972 Jakie sa jego intencje wzgledem mnie?

Gość despinaa
Wróżko6666 - dobrze, że kogoś kochasz, płeć nie gra roli. Pozdrawiam.

Gość despinaa
Agnieszko - nie pakuj się w tą znajomość. Pozdrawiam.

Gość gość
Witaj Despino. Moge o coś zapytać? Karolina 28.10.1985 Czy wreszcie znajde druga połowę, widac jakiegoś mężczyznę u mnie?

Gość despinaa
Karolino pamiętaj, że prawdziwa miłość przezwycięży wszystko. Trzeba tylko bardzo się o to starać. Pozdrawiam.

Gość wrozbita Maciej
Karolino,widać,twojego tate za komputerem..UWAŻAJ !

Oprzyjcie się na Bogu, tylko On może Was zbawić, przez Najświętsze Imię Jezus. Trwajcie w modlitwie, módlcie się na Różańcu do Matki Najświętszej. Porzućcie wszelkie formy okultyzmu, bo one was zwodzą, niszczą, deprawują, odbierają wolność dzieci Bożych. Ratujcie wasze dusze przed marnym losem w jeziorze ognia i siarki.

Gość gość
Maria 2.09.1981

Gość despinaa
Przepraszam Violu, tyle tych pytań... Urodzisz śliczną, zdrową dziewczynkę. Pozdrawiam.

Gość gość
Agnieszka 05.05.1972 a czy on cos do mnie czuje?

Święty Michale Archaniele, broń nas w walce. Przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź nam obroną. Niech go Bóg poskromi, pokornie błagamy, a Ty, Książę Zastępów niebieskich mocą Bożą strąć do piekła szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz krążą po świecie. Amen. * * * Święty Michale Archaniele, który wraz z Aniołami zwyciężyłeś szatana w niebie, dopomóż nam zwyciężyć go na ziemi.

Gość wrozbita Maciej
Jezus jest moim Panem-mówisz że jeziorze siarki?..To serio ktoś by po tym strasznie śmierdział..

Gość wrozbita Maciej
Pozatym jezioro nie może być z ognia bo by go woda ugasiła..A pamiętaj że siarka plus ogień znaczy..NIE MA SIARKI BO SIE ZFAJCZYŁA !

Gość despinaa
Agnieszko - ile czasu jesteś ze swoim partnerem?

Gość wrozbita Maciej
Zapewne jeszcze nie jest Despino..Myślałem że dzieci Neo wyginęły kilkanaście lat temu jak Pokemony..

Gość gość
Agnieszko - ile czasu jesteś ze swoim partnerem? - ponad 20 lat

Gość gość
"Witaj Despino. Moge o coś zapytać? Karolina 28.10.1985 Czy wreszcie znajde druga połowę, widac jakiegoś mężczyznę u mnie? Karolino pamiętaj, że prawdziwa miłość przezwycięży wszystko. Trzeba tylko bardzo się o to starać. Pozdrawiam." Czy to do mnie? Karolina 28.10.85???

Karty tarota niszczą waszą duszę! Nigdy nie jest za późno na wezwanie Najświętszego Imienia Jezus z pełną czcią i pokorą. Poczytajcie o nawróconych okultystkach. Zwróćcie się do Bożego Miłosierdzia! "Doświadczenie okultyzmu w postaci choćby wróżenia pozostawia ślad na bardzo długo. Jednym z jego efektów jest niechęć do Kościoła i modlitwy. Wiem, że Zły sam nie wypuści nikogo, kogo trzyma w swych szponach. On na początku nawet zagwarantuje C***ozorny spokój, podrzuci Ci jakieś nadzwyczajne zdolności – a potem Cię zniszczy. Jak mu pozwolisz, to zabierze Ci miłość, wypełni tę przestrzeń zepsuciem, a potem Ci wytłumaczy, że to wina innych... Gdy człowiek nie obudzi się w porę i nie uwierzy, że Jezus jest jedynym Zbawicielem i że ma On moc odnowienia wszystkiego, to jego życie będzie cały czas naznaczone koszmarem duchowego zniewolenia. "

Gość wrozbita Maciej
Karolina,jasne że do Ciebie bo kto inny zadawał by tak durne pytania na jakimś marnym forum?

Gość despinaa
Agnieszko - czuje przywiązanie, jeśli chcecie wrócić do młodzieńczych ''motylków w brzuchu'' musicie jakoś urozmaicić wasz związek i spróbować nowych rzeczy, wyjść do ludzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Jakas inna Karolina przede mną na przykład:P. Bo owa była 2 posty wyzej

Gość gość
Czy tez sie zalapie ? :) Sandra 30.07.1986 Czy wyjde z mojej trudnej sytuacji zyciowej i bede szczesliwa?

Gość gość
do Jezus jest moim Panem bądz wytrwały i nie zrażajsię

Gość despinaa
Karolino, poprzednia odpowiedź była do Karoliny 1990. Z kart widać, że jesteś nieśmiała, lecz pokazujesz inną twarz. Bądź sobą, a znajdziesz życiowego partnera. Pozdrawiam.

Gość gość
Agnieszka - nie chodzilo mi o mojego meza tylko kogos innego czy sa z jego strony uczucia czy chodzi tylko o sex?