Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest aktualnie na forum ktoś kto wróży??

Polecane posty

Gość gość
Ludzie opanujcie się. Idzcie do spowiedzi i na mszę, a nie do wrożek. Kazde wróżenie to kontakt z szatanem. Wrozko nawroc się poki jeszcze mozesz, Pan c**przebaczy.

Gość gość
Despino ty nie masz daru, tylko szatan cie trzyma w swojej garsci i wpedza cie w blad, ze umiesz wrozyc, a tak naprawde to on zsyla ci odpowiedzi za to, ze oddalas mu dusze. Nawroc sie poki czas. Niech dobry Bóg ma cię w swoje opiece. Amen.

Gość michałwawa
wróżbita maciej w ezotv po 22 wróży codziennie a jak nie to na www.chwilowkakredyty.pl

Gość despinaa
Ewo - karty mówią, iż się Tobie nie przelewa, jak u większości osób. Wykorzystaj swoje zdolności i otwórz swój osobisty biznes. Pozdrawiam.

Gość gość
Karolina: szkoda, że mi nie możesz powiedzieć, czy zostanie moim mężem, ale czasami chyba lepiej nie wiedzieć :P dziekuję i pozdrawiam!

Gość gość
Dziękuję wszystkim za pytania i zaufanie. Kończę na dziś seans. Za parę dni zjawię się znów na tym forum. Pozdrawiam cieplutko - Despina.

Gość kalinkaaa12345678
Karolina 14.02.98 Czy znajdę chlopaka w najbliższym czasie i czy obecnie ktoś jest we mnie zakochany ?

Gość gość
despino to ja Ci dziękuję jeszcze raz, to nie przypadek że na Ciebie trafiłam, mam nadzieje że jeszcze się spotkamy na forum, wszystkiego dobrego i dobrej nocki kochaniutka-autorka:)

dobry wieczor,czy dzis nikt tu nie wrozy :) Despino,ponawiam pytanie kiedy spełni sie moja wrozba,to oczekanie to cale lata swietlne :)

Gość gość
nie potrafie sie poruszac po tym waszym forum,jak zadac pytanie ? klikajac na szybka odpowiedz pod ostatnim postem ?

Gość Gośćgrubakacha
Droga Despino. Data mojego urodzenia to 20. 06. 1992 i mam na imię Katarzyna . Chciała bym się dowiedzieć kidy urodze dziecko. I czy wezmę ślub z moim narzeczonym Mariuszem. Pozdrawiam. I czekam na odpowiedź.

Gość gość
despina czaruje na forum Karty Losu