Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto schudł przez nie jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze tematów jest kilka , ale chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej . Proszę nie mówić mi o efektach jojo , anie nie pouczać . Pytam tylko czy są takie osoby które schudły np 5-8 kg w dwa tygodnie, ale nie tak ze nic nie jadły , tylko po prostu ograniczyły jedzenie i piły dużo wody ?

Gość gość
ja ok 4

ograniczenie spożywanych kalorii skutkuje spadkiem masy ciała.

Gość gość
Tak ja. I troszkę ruchu, ale tak minimalnie bo jestem leniwa. ;)

Gość gość
Wiadomo ze przed tak krotki okres czasu nie spali sie tluszczu tylko sama woda zejdzie, czy się mylę ? Po dluższym okresie np 2 miesiace spali sie normalnie tkanka tluszczowa ?

Gość malamilka
Ja również i NIE polecam;)

Gość gość
ale efekt jojo to niestety do nieuniknienia. ja schudlam 4 kilo 3 dni pojadlam normalnie i znowu przytylam wiec o d**e to potluc

Gość gość
Bo ja mam w planach po 2 miesiacach wlaczyc ruch jak juz bedzie cieplej na dworze i stopniowo dodawac jedzenie , choc wydaje mi sie ze jak sie przyzwyczaje do niewielkich ilosci to moze przy tym pozostanę i nie przytyje . Te ktore z Was przez to przechodziły - jest to wykonalne czy nie ?

ale po co tak jak mozna inaczej? zdrowiej, skuteczniej, bez skutków negatywnych na organizm.

Gość gość
Mojej znajomej synek wylądował w szpitalu ona przez dwa tygodnie siedziala prz nim nic nie jadla tylko pila schudla 15 kg

Gość gość
Bo ja mam w planach po 2 miesiacach wlaczyc ruch jak juz bedzie cieplej na dworze i stopniowo dodawac jedzenie , choc wydaje mi sie ze jak sie przyzwyczaje do niewielkich ilosci to moze przy tym pozostanę i nie przytyje . Te ktore z Was przez to przechodziły - jest to wykonalne czy nie ? Wykonalne :) ja tak zrobiłam. Już tyle nie jem.

Gość gość
Po to że chciałabym schudnąć szybko, jak odchudzałam się zdrowo chudłam ok 1 kg na tydzien , wiem ze spalilam tłuszcz ( biegałam) . Nie waże 50 kg przy 170 jka niektóre dziewczyny ktore narzekają , mam 66 kg/160 wiec trochę tego jest , gdybym schudła do 60 wielkiej szkody by raczej nie było , i to nie jest tak ze chodzi mi o nie jedzenie niczego, tylko o jedzenie mniej , np zamiast obiadu calego tylko jakies mieso albo na sniadanie sama bułka

Gość gość
Czyli jest nadzieja :) Zapuściłam się w lato, wyjechałam do pracy za granicę , okazało sie ze praca jest tylko dwa dni w tygodniu, w wolnym czasie chodziłam do MC i na kebaby , sama nie wiem czemu to robiłam no i zostało dużo dużo , z 3 kilo nadwagi

Gość gość
Powiem ci tak .... mnie pozostala po takim czyms zwisajaca skora na brzuchu ... no chyba ze jestes mloda to moze sie ' wchłonie ' ...

Gość gość
Nie wiem czy skóra może się ' wchłonąć' , w każdym bądz razie jestem po 20 i skóra raczej jest dość elastyczna, bede smarowac balsamem , bedzie dobrze ;)

pełnowartościowe śniadanie to nie sama bułka, tylko musi byc jeszcze dodatek białkowy, tłuszcz plus warzywa owoce. spadek masy ciała 1 kg na tydzien jest prawidłowy, 6 kg 6 tygodni czy to tak wiele? nie sądzę.

tłuszcz mam na myśli oczywiście również ukryty, niekoniecznie widoczny jak np. masło czy olej

Gość gość
No suchej bułki nie miałam na myśli, źle sprecyzowałam zdanie . Co do tłuszczy , nigdy ich nie ograniczałam a jedząc masełko powtarzałam sobie że tłuszcze też są potrzebne organizmowi . 6kg/6tyg , nie nie jest to duzo ale juz wiele razy przez to przechodzialam, schudłam 5 kg a nie 7 jak chcialam i mnie to demotywowało , te 5kg/2 tygodnie jakoś ładniej wizualnie wyglada , choc niekoneicznie zdrowo

zrobisz i tak jak założyłaś, a efekty będzie o wiele trudniej utrzymać, czas i tak upłynie, a za 6 tygodni możesz być w tym punkcie w którym jesteś teraz lub mieć jeszcze większą masę ciała.

Kiedyś schudłem 10kg w miesiąc, a byłem szczupłej (wysportowanej) budowy ciała. Prawie nic nie jadłem.