Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3lutyinadalnic

Bol kręgosłupa. Poród sie zbliża??

Polecane posty

Gość 3lutyinadalnic

Witam. Termin miałam na 3 luty ale jeszcze nadal siedzę w domu i nie mam żadnych poważnych objawów oprócz bolow krzyża które zaczęły sie dzisiaj rano i trwają prawie cały dzien z przerwami a teraz pod wieczór nie czuje ich prawie wcale i od czasu do czasu czuje nieregularne skurcze w podbrzuszu które trwają od kilku sekund do około minuty i powtarzają sie raz na jakiś czas i czasami są one bardzo bolesne a czasami nie. Chciała bym sie zapytać jak wam sie wydaje czy mój poród sie zbliża? Miała któraś z was tak kilka dni przed porodem?

Gość gość
za dwa trzy dni, a pewnie coś sie juz zacznie dziać też mam bóle w krzyżu, nie tak nasilone jak u ciebie, ja mam termin na 09.02 też nie mam jeszcze żadnych poważnych objawów

Gość 3lutyinadalnic
Skąd wiesz ze za dwa trzy dni? To twoja pierwsza ciąża? Miał ktoś jeszcze podobnie przed porodem?

Gość 3lutyinadalnic
Ma ktoś jeszcze coś do powiedzenia na ten temat? Dzisiaj rano tez odczuwam takie same bole ale nie tak silne jak wcześniej, chociaż wczoraj tez z początku były łagodne i powoli sie nasilały

Gość gość
Ja tez tak mam od wczoraj wieczorem ktoś wie czy to są oznaki porodu?

Gość gość
u mnie od momentu wystąpienia takich bóli do akcji porodowej mineło 3dni, bóle pojawiły się w nd nieregularne i jeszcze znośne z każdym dniem mocniejsze, urodziłąm w środe wieczorem dopiero

Gość 3lutyinadalnic
Miałaś bole krzyża, brzucha czy tego i tego? Miałaś tez tak jak ja ze np dzisiaj je tylko rano czułam i cisza a wczoraj cały dzien ?

Gość gość
Ja tez bym sie dowiedziała czegoś wiecej na ten temat. Proszę piszcie

Gość gość
Jest ktoś jeszcze kto może opowiedzieć o swoich objawach?

Gość 3lutyinadalnic
Dzisiaj od 5 rano ponowny bol kregoslupa i nie regularne skurcze nie wiem co nam myślec. Czy to już? Zbliża sie? Jak długo jeszcze?