Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem prawie sama na tym swiecie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj skonczylam 30 lat. I taka mysl mnie naszla, ze jakbym umarla to malo kto by przyszedl na moj pogrzeb. Mam meza dzieci.A na moj pogrzeb przyszlaby garstka osob. tylko najblizsza rodzina. Zyczenia dostalam od dwoch osob.nie liczac meza.Czujecie?? od szkolnej kolezanki z ktora mam kontakt tylko smsowy i od szwagra. od nikogo wiecej. chyba jestem tak beznadziejna ze nikt nie pamieta. .

Gość gość
Nie martw się:) ja mam tak samo:) ideantycznie:) Na święta to nikt mi życzeń nie złoży:( jedynie jak ja pierwsza wyślę, to się zrewanżują:( Wszystkiego najlepszego.

Gość gość
nie ty jestes beznajdziejna tylko ludzie sa teraz beznadziejni i beznajdziejne czasy ! kazdy tylko do tyry za kasa a potem pozamykac sie w domu typowy przyklad modelu ludzi kapitalizmu zwyczajne smuty i gofffno obecnie tak samo jest wszedzie w krajach zachodnich Wszytskiego Najlepszego ! Spelnienia marzen ! bylabym w kraju to bysmy wyskoczyly na drineczka albo ciacho ;)

Gość gość
na pogrzeb by przyszli, bo po pogrzebie jest stypa a organizowałaś jaką impre na urodziny ?

Gość gość
Szkoda butów ścierać chyba że stypa to już zmienia postać rzeczy

Gość gość
dziekuje wam wszystkim. Dzieci tez mi zlozyly, maz kupil kwiatka, winko zrobil kolacje przy swiecach. Bylo idealnie bo zadnej imprezy nie robilam bo nie chcialam. Ale zwykle zyczenia moglby ktos wyslac. A tu nic... Nawet mama nie zadzwonila... tak sano na swieta.Zawsze ja wysylam pieresza zyczenia, nigdy nikt sam nie napisze.Pozatym ja pamietam o urodzinach najblizszych i ZAWSZE cos tam skrobne..ech

Gość gość
nie oczekiwalam prezentow ani imprezy czy cos. Ale zwykly sms.... kurcze. Nawet kolezanka ze szkolnej lawki napisala z ktora wogole sie nie widuje....masakra jakas. Jak umre to nikt nie przyjdzie....

Gość gość
fajnie ze maz sprawil ci tyle przyjemnosci :) no i dzieciaczki ! na drugi rok bedzie lepiej :)

Gość gość
no ale wiecie... to 30 ste urodziny.ma sie tylko raz. maz zartuje ze juz stara jestem i biowital mi kupi a ja nowie ze teraz bede ogladac w tv tylko sejm i transmisje mszy swietej :)

Gość gość
ciesz się że masz wspaniałego męża który zrobił kolacyjke.. inni nawet tego nie mają. nie jest tak żle wierz mi. masz swoją rodzine. jest super..

Gość lumka91
Sto lat!! Wszystkiego najlepszego!!;)