Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperat89

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość
Wiem że jeszcze do tabaki można jeździć oczywiście nie o tej porze roku ale jakbyś nic nie znalazł to wiem że z grudziadza jeżdżą nie wiem dokładnie kiedy się sezon zaczyna no i fakt praca dość ciężka i płatna raczej średnio

Gość gość
W tym linku co podesłałam to pisze że firma 15 lat już w polsce jest więc myślę że raczej uczciwa ewentualnie można zawsze poszukać informacji na ten temat w internecie. A co do złodzieji to fakt że przynoszą do lombardów tylko że każdy kto przynosi coś do lombardu musi albo pokazać papiery od towaru lub podpisuje taką umowę że w razie w lombard nie ponosi odpowiedzialności tzn gdy przyjdzie policja i w lombardzie będzie kradziona rzecz podają oni namiary na osobę która zostawiła dany towar a namiary są dobre bo przy oddawaniu czegoś do lombardu okazujesz dowód i stamtąd dane są spisywane oczywiście mówię o tych legalnych uczciwych lombardach

Gość desperat89
juz myslalem ze mnie wzieliscie za oszusta... tak do tego lombardu juz wyslalem Cv. nr niestety nie ma zeby zadzwonic, wyslalem tez cv w pare innych miejsc. Dzwonilem po firmach rowniez ale jakby sie zmowili i narazie nigdzie nie potrzebuja.. no coz.

Gość gość
Pomysl sobie tak: na razie nic, ale jak juz cos bedzie, to nawet lepsza :) Najwazniejsze to nie odpuszczac. I nie tylko slac, ale rowniez isc pod adres, jesli podany - niech widza, ze ci naprawde zalezy, zostaniesz zapamietany, juz niejeden tak etat wychodzil.

Gość desperat89
najgorsze jest to ze ja nie mam zbytnio czasu... z tego co czytam to te odsetki mnie zmiażdzą.;/ a tak ogolnie wracałem własnie ze sklepu mijałem dawnych kolegow, wzrokiem czyscili mi buty haha wiecie o co moze chodzic?

Gość gość
moze ktorys z nich tez chcialby uciec juz od tego?

Gość desperat89
kolejny czysty dzień:)))

Gość desperat89
ktos tu jeszcze w ogole zaglada?

Gość gość
Zaglada, zaglada! Tylko nis siedzimy caly czas na kafe. Rodzina i inne powinnosci. Z tymi kumplami to dobrze ktos napisal. Chyba kazdy cpajacy podskornie chce z tego wyjsc, lecz nie kazdy ma wystarczajaco duze jaja. Mysle, ze im zaimponowales i jednoczesnie zawstydziles swoja postawa. Widza, ze jednak mozna, tylko naprawde trzeba chciec, a to juz wyzsza szkola jazdy. Ty "jedziesz" juz kolejny dzien i szacun za to!

Gość gość
Gratulacje :)

Gość gość
Kumplom raczej nie wchodź w drogę. Teraz wzrok spuszczony, ale następnym razem moga inaczej zareagować, kto wie. Może nie, lecz najlepiej chyba po prostu nie pchać im się w oczy, nie chodzić ich drogami. To tak na naś. I także Ci gratuluję!

Gość gość
na zaś

Gość gość
Cześć, Kolego. Dzień dobry, choć to jeszcze noc, ale służba nie drużba, a zanim wyjdę z mieszkania chciałbym Cię pozdrowić. Sam sobie mówię: było się uczyć, zamiast przestawać z leniwym towarzystwem co zamiast myśleć p przyszłości marnuje młodość. Ale przyszedł czas na opamiętanie, zmianę miejsca zamieszkania i znalezienie uczciwego zajęcia. Nie jest łatwo, pobudki bladym świtem, a teraz zimą po ciemaku, ale małymi krokami do przodu. Nie idę na łatwiznę, chwytam się każdej uczciwej okazji do zarobku choćby minimalnego, wyszedłem z długów i coraz optymistyczniej patrzę w przyszłość. Poznałem dzieczynę, która przekonała się do mnie i mi zaufała, widząc moje samozaparcie i pracowitość. Planuję skończyć szkołę średnią, odkładam grosz do grosza na zaoczną, chce mi się żyć. Czego i Tobie życzę. Jeśli chcesz, aby zaufali Ci inni, pokaż, że dajesz z siebie maksimum, nie użalaj się mad sobą pomimo huśtawki nastrojów jaka zawsze towarzyszy zmianie życia. Życzę Ci wszystkiego najlepszego.

Gość pensjonareczka
puk , puk żyjesz ? i co dalej ,fajnie się czytało i w miejscu zostało ,"mamo poczytaj mi bajkę"

Gość gość
up

Gość gość
pensjonareczka o co ci chodzi?

Gość gość
Weszła sobie poczytać jakby to jakaś prasa kolorowa była albo SE. Jaki nick, taka postawa...

Gość pensjonareczka
o o o nie oceniaj po nicku , ale coś mi w tej historii nie pasuje

Gość gość
Ile ludzi, tyle historii, nie ma jednego szablonu. Nie sadz zbyt pochopnie.

Gość gość
glupia pewnie jestes i to ci nie pasuje:D

Gość gość
Spokoj, ludzie! Dotychczas bylo tu w miare kulturalnie i niech tak zostanie. Nie zasmiecajcie tematu.

Gość gość
to po co sie wpierdziela tam gdzie nie ma?

Gość gość
up

Gość gość
No i jak tam piątek Ci upływa? Coś nowego w sprawie pracy? Poczyniłeś dodatkowe starania? Pozdrawiam.

Gość desperat89
witam;) hm zajalem sie sprzataniem calego mieszkania zeby nie myslec o długach, buchach;) a wsprawie pracy to tak. Mam kolege ktorego mama pracuje w sanepidzie i dowiedzialem sie ze centum logistyczne rossman ma u nich robić badania na ok 60 osob, wiec szybko wsiadlem na rower i pojechalem zlozyc papiery. Chcialem porozmawiac tez z jakims kierownikiem zmiany no ale coz ochrona mnie nie wpuscila, Byłem równiez w firmi ` Inpost` potrzebuja doreczyciela wiec takze zostawilem CV.; )

Gość desperat89
tzn. o buszkach nie mysle w ogole, podczas sprzatania znalazlem pare sprzetow do palenia, ale wszystkie skonczyly w worku na smieci;) i tak sie wlasnie teraz zastanawiam czy to bylo uzaleznienie czy przyzwyczajenie? z tego co czytalem ciezko jest to rzucic samemu, ale moze to dopiero wszystko wyjdzie- zobaczymy; ) również pozdrawiam!

Gość desperat89
narazie najgorsze jest chyba to ze na niczym nie moge sie skupic ;d

Gość gość
To normalne, ze na razie masz problem z koncentracja, w koncu buchy byly centrum Twojego dotychczasowego zycia. Super, ze zadbales o porzadek - lad w otoczeniu pomaga "posprzatac" w sobie. Wyrzuciles sprzet? :) Gratki, stary, woz albo przewoz, dobrze wybrales. Fajnie tez, ze nie przegapiles nowych okazji odnosnie pracy - taka postawa bardzo Ci sie chwali! Wyglada na to, ze ten dzien jest u Ciebie bardzo aktywny w pozytywnym sensie. Nie znamy sie, lecz jestem z Ciebie dumny jak z brata. Pozdro i pisz dalej.

Gość gość
"Mam kolege ktorego mama pracuje w sanepidzie" - o, odnowiłeś dawne kontakty?

Gość gość
Rzucić samemu jest trudno, ale nie niemożliwe. Ty jesteś na dobrej drodze. Tak trzymaj!