Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperat89

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość
Hahaha dobre jestem zameldowany to nie mogą mnie wyrzucić utrzymywać cię też nie muszą skoro nie dokładasz się im do mieszkania ani niczego. Wymienili by tylko zamki jakby cię nie było i co byś zrobił po policję byś dzwonił za każdym razem jakbyś chciał do mieszkania wejść? Bo klucza by ci wcale dawać nie musieli pomimo tego że jesteś tam zameldowany ale mieszkanie twoje nie jest.

Gość desperat89
redaktorkiem? nie no teraz to juz naprawde przesada... zaluje ze sie otworzylem

Gość gość
05.02.14 desperat89 dalej nacieraja domofonem, telefonem, wołają ================== 06.02.14 desperat89 drzwi sa otwarte 24h na dobe, magnez od trzymania drzwi jest zepsuty czy cos

Gość gość
Ty się nie wkurzaj, tylko wyjaśnij wątpliwości. Bośmy Ci zaufali, ale coś tu nie gra. Może wyciągamy pochopne wnioski, a może nas w bambuko robisz. Padło pytanie, czy dajesz SŁOWO HONORU.

Gość gość
Ja tam nie twierdzę że wszystko co mówisz to jest nie prawda ale uważam że jesteś leniwy robić ci się nie chce i przyszedłeś się tylko poużalać nad sobą jakiś to ty biedny jakich to masz złych rodziców itd A tak poza tym to chyba nie masz też honoru bo gdyby ktoś mi powiedzieć że mnie nie chce że wolałby żebym nie żyła to więcej nie chciałabym takiej osoby widzieć na oczy a mówisz że to było już parę lat temu to jakim trzeba być człowiekiem żeby nadal siedzieć u ludzi którzy cię nie chcą już dawno byś pracę znalazł i się wyprowadził ale ty wolałeś jarać i siedzieć na garnuszku u rodziców bo jesteś tam zameldowany a teraz się żalić jakie to masz złe życie. Jak ci źle to coś z tym rób

Gość desperat89
Ty się nie wkurzaj, tylko wyjaśnij wątpliwości. Bośmy Ci zaufali, ale coś tu nie gra. Może wyciągamy pochopne wnioski, a może nas w bambuko robisz. Padło pytanie, czy dajesz SŁOWO HONORU. tak daje slowo honoru, ale z drugiej strony myslicie ze cpun ma jakis honor...?

Gość desperat89
a tam nie twierdzę że wszystko co mówisz to jest nie prawda ale uważam że jesteś leniwy robić ci się nie chce i przyszedłeś się tylko poużalać nad sobą jakiś to ty biedny jakich to masz złych rodziców itd A tak poza tym to chyba nie masz też honoru bo gdyby ktoś mi powiedzieć że mnie nie chce że wolałby żebym nie żyła to więcej nie chciałabym takiej osoby widzieć na oczy a mówisz że to było już parę lat temu to jakim trzeba być człowiekiem żeby nadal siedzieć u ludzi którzy cię nie chcą już dawno byś pracę znalazł i się wyprowadził ale ty wolałeś jarać i siedzieć na garnuszku u rodziców bo jesteś tam zameldowany a teraz się żalić jakie to masz złe życie. Jak ci źle to coś z tym rób =-============ tak wolalem! bo wpadlem w uzaleznienie w zle towarzystwo kiedy w koncu sie ocknalem chce to zmienic! nie widac teog?!

Gość gość
Ludzie, wrzućmy na luz, nie róbmy mu sądu. Jak jeszcze ćpał, to pewnie miał wszystko w rzyci i mu pasowało. Ale - jak pisze - wreszcie się ocknął, chce się z tego wykaraskać. Jednak, Karolu, ja też oczekuję, że napiszesz wprost, ze to nie jest ściema. Bo na razie dajesz wymijające odpowiedzi.

Gość desperat89
to nie jest sciema ! i tak masz racje kiedy bralem to mialem wszystko gdzies! wazne dla mnie bylo tylko jaranie nic wiecej!

Gość gość
OK, ja Ci wierzę. Jak Twoja siostrzyczka? Dalej przestraszona?

Gość desperat89
teraz widze ze zle zrobilem piszac tutaj.... ale wolalem uzyskac jakakolwiek pomoc niz stac pod klatka czy w piwnicy i cpac..... a chociaz moze tak by bylo lepiej? dalej bym bral i niczym nie musial sie przejmowac....

Gość gość
Nie pitol, stary. Nieporozumienia między ludźmi zawsze się zdarzają, także na necie. Najważniejsze, to wyjaśnić od razu i spox. U mnie jesteś dalej na plusie.

Gość desperat89
OK, ja Ci wierzę. Jak Twoja siostrzyczka? Dalej przestraszona? tak, troche poplakala i zasnela... ale za chwile znowu zacznie sie ten koszmar chyba pojde poprosic sasiadke zeby jej przypilnowala a ja sam zejde do nich na dol.

Gość desperat89
niech zrobia ze mna co chca ale nie chce juz wiecej widziec jej placzacej:(

Gość gość
Gość powyżej dobrze prawi. Większość z nas nie jest w stanie pomóc Ci z pracą, ale dajemy Ci swój czas, szczere emocje i mamy prawo wiedzieć, że z nas nie robisz jakiegoś eksperymentu. Z mojej strony tez już luz, też Ci wierzę.

Gość gość
Pomysl z sasiadka bardzo dobry, po co malutka znow narazac na stres. Sasiadka okazala Ci juz serce dzisiaj, wiec mozna jej zaufac.

Gość desperat89
dobra macie moze racje. niepotrzebnie tylko zabralem wasz czas przepraszam. To jest moje zycie i moj syf, sam sie w to wpakowalem, nie mam prawa was w to wciagac wybaczie.

Gość gość
Znam takiego chłopaka również z grudziądza. W tym roku będzie miał 25 lat. I jest taki sam jak ty do pracy nie chodził u mamy na garnuszku siedział okradał ją długów to ma tyle że masakra bo on nie tylko chwilówki ale też i brał telewizory laptopy telefony na abonament bądź na raty po czym brał taki telewizor i sprzedawał za grosze w lombardzie nic tylko koledzy alkohol i narkotyki. A też do całego świata miał pretensje że jak mu to źle jak go matka w*****a a co do pracy poszedł to go po tygodniu wyrzucali bo się do niczego nie nadawał. Wszyscy naokoło mu tłumaczyli rozmawiali ale on był mądrzejszy a teraz co kilka dni temu policja go zamkneła za długi a właściwie wyłudzenia bo jak bierzesz pożyczkę czy coś na raty i nie płacisz ani jednej to podlega już to pod wyłudzenie no ale ta zła matka wpłaciła kaucję 300 zł pomimo tego że jest taka zła według niego. Ja z moim chłopakiem a jego bratem też chcieliśmy mu pomóc mieszkał u nas jakiś czas znalazł pracę miał się odciąć od kolegów i co z pracy a nawet 2 go wyrzucili napożyczał od nas kasy a teraz jeszcze awantury robi jak się zapytamy kiedy zamierza oddać. I jak czytam co ty piszesz to widzę jego on też się żalił że pracy biedaczek znaleźć nie może że rodzice źli my pewnie też źl bo chcieliśmy pomóc

Gość babcia jani
karol spokojnie. Duzo jest takich ludzi co robia sobie z problemow jaja, ale z tego co piszesz Ty sobie ich nie robisz, ludzie ogarnijcie sie, nie widzicie ze wszystko trzyma sie kupy?

Gość gość
Karolu, przestań w kółko prosić o wybaczenie. Nikogo tu nie zwabiłeś podstępem ani siłą. Jesteśmy tu, bo Cię polubiliśmy i ujęło nas Twoje pragnienie wyjścia na prostą. Naprawdę nie ma za co przepraszać, dosyć z tym, dobrze? :)

Gość desperat89
ale ja nie napisalem ze mam do kogos pretensje prawda? wiem ze moge je miec tylko i wylacznie do siebie ! nie winilem za to rodzicow! Pamietam gimnazjum zanim zaczalem jeszcze cpac wszystko bylo okej! co chcialem mialem! s*******ilem to na wlasne zyczenie! wiec do kogo ja moge miec pretensje?! tylko do siebie, dopiero wczoraj to zrozumialem wiec chcialem sie komus wyzalic- jak widac zle zrobilem

Gość desperat89
Znam takiego chłopaka również z grudziądza. W tym roku będzie miał 25 lat. I jest taki sam jak ty do pracy nie chodził u mamy na garnuszku siedział okradał ją długów to ma tyle że masakra bo on nie tylko chwilówki ale też i brał telewizory laptopy telefony na abonament bądź na raty po czym brał taki telewizor i sprzedawał za grosze w lombardzie nic tylko koledzy alkohol i narkotyki. A też do całego świata miał pretensje że jak mu to źle jak go matka w*****a a co do pracy poszedł to go po tygodniu wyrzucali bo się do niczego nie nadawał. Wszyscy naokoło mu tłumaczyli rozmawiali ale on był mądrzejszy a teraz co kilka dni temu policja go zamkneła za długi a właściwie wyłudzenia bo jak bierzesz pożyczkę czy coś na raty i nie płacisz ani jednej to podlega już to pod wyłudzenie no ale ta zła matka wpłaciła kaucję 300 zł pomimo tego że jest taka zła według niego. Ja z moim chłopakiem a jego bratem też chcieliśmy mu pomóc mieszkał u nas jakiś czas znalazł pracę miał się odciąć od kolegów i co z pracy a nawet 2 go wyrzucili napożyczał od nas kasy a teraz jeszcze awantury robi jak się zapytamy kiedy zamierza oddać. I jak czytam co ty piszesz to widzę jego on też się żalił że pracy biedaczek znaleźć nie może że rodzice źli my pewnie też źl bo chcieliśmy pomóc --- ja nie dostalem od nikogo pomocy, a jestem pewien ze jedna wyciagnieta dlon by starczyla ale ehhh na co ja liczyłem?

Gość gość
16:59 Nie należy wrzucać wszystkich do tego samego worka.

Gość desperat89
przeciez ktos kto bral zawsze bedzie traktowany jak margines. Rozumiem dla takich jak ja nie ma pomocy:) daliscie mi pieknie do zrozumienia

Gość gość
Karol, skończ z tym biadoleniem, bardzo Ciebie proszę. To, co teraz napisałeś, jest niesprawiedliwe. A ty16:59 nie odreagowuj swojego rozczarowania tamtym człowiekiem na kimś, kogo nawet nie znasz.

Gość gość
"margines" dobrze sie sam okresliles. Na jaki h*j zawracasz swoja"gowniana" osoba glowe normalnym porzadnym obywatelom? wszyscy tu sie z ciebie smieja

Gość gość
A nikogo nie zastanowilo ze dorosly facet ma niby taka mala siostre?????

Gość gość
a i jeszcze jedno od nikogo nie dostaniesz pomocy rozumiesz? od nikogo! kto bedzie chcial zalatwic prace cpunowi? zastanowiles sie nad tym? co ty sobie myslales piszac ten post na forum? jestes jednak glupszy niz myslalem i dobrze ze twoi rodzice rowniez to zauwazyli to na tyle. a teraz zejdz do kolegow na bucha i daj zyc normalnym ludziom

Gość gość
Nie po prostu mnie bulwersuje fakt że on mówi że nie ma od nikogo pomocy ale jakoś rodzice go trzymają i prawda jest taka że jakby naprawdę chcieli to by go wyrzucili. Ma gdzie mieszkać niech się weźmie w garść i zacznie coś robić. Ciekawa jestem ile telefonów w sprawie pracy dziś wykonał. Mówiłam też już że na tablicy jest pełno ogłoszeń gdzie przyjmują od razu, do ulotek ankiet lub przedstawicieli handlowych właśnie w grudziądzu i wiem że tam przyjmują

Gość gość
Margines to wśród komentujących tutaj takie trolle, jak ty. Już, wyżyłeś się? To sio.