Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperat89

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość
widze ze wiecej ludzi tu oczekuje sensacji niz stara sie pomoc:| czy jet ktos na forum z jego miasta? Grudziadz bodajze

Dokładnie to nie jest problem , MOoze lepiej zgłosic watek na Policje , ale wiadomo Policja nic sbie z tego nie robi .

Gość gość
policji w to nie mieszajmy, mysle ze jesli cos by mu grozilo sam by ja wezwal, poczekajmy az sie odezwie

Gość gość
a jesli ma cos nielegalnego w domu? zrobimy mu jeszcze wieksza krzywde

Gość babcia jani
jezu, synus jak ja mam C***omoc

Gość desperat89
udalo mi sie uzbierac 30zł myslalem ze dadza mi spokoj:( jednak powiedzieli ze do 17 mam miec reszte bo juz nie bedzie tak milo:( az sie boje pomyslec co bedzie o 17:/ dobrze ze do 19 juz niewiele czasu

Gość gość
ja bym c***orzyczyl te 50 zl ale rozumiesz sam musze sie zjarac:D:D

Gość gość
Przestroga: podobno dilerzy czasem każą w ramach odpracowania długu zająć się handlem. Nie bierz od nich niczego!! Musisz być czysty Ty, Twój dom i Twoja aktualna historia. Chodźby nie wiem co, nie idź na to!! A teraz już im nie otwieraj, bo narażasz siostrę na niebezpieczeństwo. Jak musisz, to przez domofon, komórkę albo maila z nimi się komunikuj.

Gość babcia jani
badzmy ludzmi, nikt nie moze zaoferowac mu zadnej pracy w soim miescie?zadnej pomocy? zupelnie nic?

Gość gość
Może zapytaj, czy zamiast 50 w cashu możesz im sprzedać coś swojego.

Gość narkotyki to zlo
bylem w podobnej sytuacji i autopsji wiem ze dilerzy nie ida na ugode, tymbardziej widac ze sa zdeterminowani do dzialania, wspolczuje ci chlopie! ale co zrobisz? nie mozesz sie poddac***przestan myslec o smierci

Gość gość
myslicie ze ma cos wartosciowego? z tego co pisal z rodzicami nie zyje dobrze wiec watpie

Gość gość
Chyba przede wszystkim musisz im pokazać, że ich nie chcesz zrobić w konia i naprawdę chcesz kasę oddać. Lepiej z nimi nie zadzieraj. Trudno, musisz się ukorzyć przed nimi i grać na zwłokę. Siostry codziennie pilnujesz? Masz czas chodzić za pracą?

Gość gość
Bez przesady, za 50 to zawsze się coś znajdzie, przecież napisał, że nie jest z patologicznej rodziny (jakaś gra, dżiny, głośniki od kompa) - pytanie tylko, czy chcieliby to wziąć zamiast pieniędzy. Ale co szkodzi zapytać.

Gość gość
czas moze i ma ale co jak wyjdzie i go polamia?

Gość gość
Przestań krakać i dodatkowo stresować chłopaka! Za 50 go połamią? Przecież dopiero co byli kumplami.

Gość gość
diler to ch*j nie kolega! mowie ci ze mialem taka sama sytuacje i co za 30zł mialem reke w gipsie i nos zlamany, nie strasze go tylko ostrzegam

Gość gość
Wierzę Ci, ale po co od razu generalizować? Nie znamy gostków, może nie są aż tak wyrywni do przemocy. Tym bardziej, że zdaje się w Grudziądzu policja czuwa, więzienie tam mają.

Gość gość
a jakby nie byli to myslisz ze bably sie tak panicznie? to mowie samo przez sie. Szkoda chlopa ma dopiero 24 lata cale zycie przed nim a on juz chce je skonczyc- zastanow sie troche

Gość gość
tymbardziej ze pisal ze przychodza w 5 oni lubia takie zabawy zrobia to dl przyjemnosci

Gość gość
k***a wyplate mam 10. Niestety w tej chwli nie mam zadnych srodkow, 50 zł to nie jest wcale tak duzo wyslalbym Ci, oddałbys kiedy bys mogl, ale w tej chwili przykro mi Karol naprawde nie moge pomoc, moze ktos inny?

Gość gość
Czytam tą historię od początku i wiecie co wydaje mi się że ten chłopak coś kręci i wcale nie chce pomocy poza tym tak narzeka na rodziców że oni chcieliby żeby nie żył a jakoś w domu trzymają chłopa który nigdy nie pracował w dodatku ćpał utrzymują go dają mu dach nad głową jedzenie ubrania internet. Czemu zamiast szukać pracy siedzi na forum i wypisuje i żali się jak to mu źle jacy rodzice źli a gdyby chcieli to takiego nieroba już dawno by z domu wyrzucili. Podałam mu firmę na początku gdzie do pracy przyjmują... Kontaktował się z nią? Bez przesady mój jakoś jest bez wykształcenia bo skończył tylko gimnazjum a potem od razu do pracy poszedł i w tydzień w grudziądzu pracę znalazł. Wejdź na czat na interii regionalny grudziądz i tam popytaj też o pracę skoro nie masz znajomych, ale ogólnie dla mnie pachnie to już trochę ściemą tak samo z tym dilerem skąd nagle wziołeś 30 zł? I akurat dilerom chciałoby się latać do ciebie co 2 godziny...

Gość gość
Zaraz, a czy ten watek to czasem nie prowo? Zobaczcie na imie autora ubieglorocznego tekstu dot. narkotykow w Grudziadzu, moze kolo zbiera material na nastepny??? nowosci com pl Zatrzymany w Grudziadzu za posiadanie narkotykow

Gość gość
Ja piernicze! Karol Piernicki!

Gość gość
wpiszcie w wyszukiwarke, jest wiecej tekstow jego z grudziadza, np. Kamery-w-Grudziadzu-strasza-zlodziei-aut

Gość desperat89
----------------------------------------------------------- otoz tak; wyrzuciliby mnie z domu juz dawno jak sami twierdza ale nie maja do tego prawa poniewaz jestem zameldowany tutaj. wspominales cos o jedzeniu. Więc sprawa wyglada tak; cale jedzenie trzymaja na oknie lub na balkonie w zimnym jesli zlbiza sie termin lub kupia cos niesmacznego wloza do lodowki. Ubrania; nowe ciuchy dostalem ostatni raz kiedy chodzilem do gimnazjum to bylo prawie 8 lat temu! od tamtej pory zupelnie nic! skad wzialem 30 zl? juz mowie. stali w 5 uderzali natretnie do drzwi sasiadka uslyszala placz dziecka( mojej siostry)kiedy zeszli na dol przyszla zadzwonila pytala mnie o co chodzi wiec przedstawilem jej cala sytuacje. wzila siostre do siebie dala wszystko co mogla powiedziala zebym dal im chociaz to moze na jakis czas sie odczepia.

Gość desperat89
zaznaczam wam ze nie chce od was zadnych pieniedzy! myslalem ze po prostu sa jacys ludzie ktorzy pomoga... ale w znalezieniu pracy nie w wyslaniu pieniedzy! litosci nie potrzebuje.to tyle jesli myslicie ze chce cos od was wyludzic. przykro mi z tego powodu

Gość gość
Ale przecież pisałeś, że macie domofon, to kto ich wpuścił, że ci w drzwi walili?...

Gość gość
Tak, nie prosiłeś o kasę. Ale czy dajesz SŁOWO HONORU, że piszesz prawdę i nie jesteś jakimś redaktorkiem, który robi ludzi w wała?

Gość desperat89
drzwi sa otwarte 24h na dobe, magnez od trzymania drzwi jest zepsuty czy cos. okej jesli myslicie ze sobie robie z was jaja to okej. koniec tematu