Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokablondynka3366

mójemu facetowi podobają się zupełnie inne kobiety niż ja

Polecane posty

Gość wysokablondynka3366

Widziałam jego dwie byłe dziewczyny wszystkie wyglądały jak Any Lee, zresztą to jest dla niego ideał kobiety, takie mu się najbardziej podobają. On uwielbia niskie brunetki z długimi włosami i troszkę gotyckim stylu. Sam gra w zespole metalowym i na ich koncertach najwięcej jest takich dziewczyn :o Ja jestem totalnym absolutnym przeciwieństwem bo jestem wysoką blondynką i mam zupełnie inny styl. W dodatku ja sama go poderwałam, teraz mówi że nie może beze mnie zyc ale na początku jakoś specjalanie nie zwracał na mnie uwagi. Cały czas się boję że kiedyś spotka dziewczynę w jego typie w której się zakocha :o Mi sie podobają wysocy,męscy bruneci z dłuższymi włosami i właśnie takiego mam i nie wyobażam sobie żebym mogła być z niskim, delikatnym blondynem bo by mnie po prostu nie pociągał, boje się że on o mnie myśli tak samo :O

a może on wcale nie ma jednego typu który mu się wyłącznie podoba?

Gość wysokablondynka3366
jaki zabawny podszyw ha ha ha

Gość wysokablondynka3366
no właśnie chyba ma :O jego byłe wyglądały tak samo :O w dodatku wiem że bardzo mu sie podoba ta cała Amy Lee i wiem że właśnie w takich gustuje. Nigdy nie widziałam żeby się obejrzał za blondynką a za brunetkę nie raz. Dziwnie się z tym czuje, najczęściej to dziewczyna wie że jest w typie faceta z którym jest a ja wiem że nie i to mnie już zaczyna męczyć :o

Gość gość
No właśnie faceci mogą mieć kilka typów / typiar :D Nikt mu cię nie wciskał.

Gość wysokablondynka3366
no niby nikt nie wciskał ale na samym początku jak poznali nas ze sobą znajomi to średnio był mną zainteresowany :o z czasem to się zmieniło ale to nie było tak że on mnie zobaczył i zwariował na moim punkcie bo tak mu się spodobałam.

Gość wysokablondynka3366
mój facet stwierdził, że zmarznięta koza w górach da mu więcej uczucia jak ja, może gotować nie potrafi, ale pod ogon weźmie i do pyszczka też, pomóżcie dziewczyny, nawet biorąc w tyłek nie mogę zatrzymać mojego misia...

Gość wysokablondynka3366
to że gra w zespole metalowym nie znaczy że jest satanistą :o ogarnijcie sie z tymi podszywami.

Gość wysokablondynka3366
włożył najpierw jednego palca w tyłek, nawet mi się podbał, ale potem poszła cała ręka, udawałam ze nie boli, boję się tego że pojdzie do innej po anal, co o tym myślicie dziewczyny? czy warto aż tak się poświecać w imię miłości?

Gość wysokablondynka3366
ale on nie jest szatanistą, czy seks analny na nagrobku mojej babci jest czymś złym?

Gość wysokablondynka3366
Spodobałam ale wydaje mi sie że bardziej z charakteru, kiedyś tez byłam z facetem który fizycznie średnio był w moim typie a byłam z nim dlatego że właśnie podobał mi się jego charakter. Na dłuższą metę to nie wyszło bo zawsze mi brakowała w tamtym związku tego że nie wygląda tak jak bym chciała, to chyba jakaś karma czy cuś :o

Gość wysokablondynka3366
Morland, nie jestem pewna, póki robię mu oralnie, to twierdzi że mnie kocha, ale to dopychanie głowy reką... sama nie wiem co o tym mam myśleć, czy on mnie kocha?

Gość gość
mam podobny ''problem''. byłe mojego chłopaka to w miarę niskie, ciemnowłosne ''mroki'', a ja tak jak ty jestem wysoką blondynką. Ale nie obchodzi mnie to. z tamtymi to były tylko przelotne znajomości, a ze mną jest już 4 lata. Jak kogoś pokochasz to wzrost/kolor włosów/styl chyba nie ma znaczenia. mi zawsze podobali się brązowoocy bruneci, a on jest niebieskookim blondynem. Strzała amora we mnie strzeliła i nie ma zmiłuj :) tak jest i tyle.

Gość wysokablondynka3366
Czy to normalne ,że on przywiązuję mnie do kaloryfera i bije penisem po twarzy krzycząc " Padnij na kolana przed Adeptem Ciemności "?

Gość wysokablondynka3366
Tylko że mój facet cholernie mocno kochał swoją byłą, nawet z nią mieszkał 3 lata ale go zdradziła i zostawiła dla innego :O To nie była jego przelotna znajomośc a bardzo powazny związek, w dodatku od jego znajomych dowiedziałam się że starał się o nią przez rok o mnie prawie w ogóle :o

Gość gość
moja koleżanka ma męża, który od zawsze uganiał się za blondynkami a ona ma kruczoczarne włosy. Ale są po ślubie 10 lat i nadal poza nią świata nie widzi ;]

Gość dorcia10
jak najbardziej kochana, mój też mi tak robi, przywiązuje i robi co chce, to takie podniecające, ale potem mam taki dylemat moralny, co na to mój mąż?

Gość wysokablondynka3366
Ja bym uwierzyła że mu się podobam gdyby choć raz się o mnie starał. Choć raz. Bo jak nigdy w zyciu to ja walczyłam o niego, zakochałam się w nim po uszy, dla mnie jest ideałem pod każdym względem. On po prostu zaczął ze mna być bo tak jakoś wyszło, widziałam że nie trafiła go żadna strzała amora na początku, nie podobałam mu się tak jak czasami się słyszy że facet zobaczyl dizewczynę i odleciał.

Gość wysokablondynka3366
Teraz oczywiście mówi że mnie kocha bardzo, że chce ze mną zamieszkać i być do końca zycia ale przez to że to nie on się starał, że nie wpadłam mu w oko to mnie jakoś gryzie do dziś i nie daje pewności czy tak naprawdę fizycznie go pociągam.

Gość MALWINKA92
Poznaliśmy się na dyskotece, był trochę pijany. Przechodziłam obok, klepnął mnie w tyłeczek, poczułam takie ciepło. Potem za dużo wypiliśmy, powiedział mi wtedy kocham cię mała. Czaicie to? Musiałam sie mu jakoś odwdzięczyć za tak piękne słowa. W ubikacji nie jeden odkurzacz, chował sie przy mnie. Połączyła nas miłośc, wam też tego życzę dziewczyny.

Gość wysokablondynka3366
Czy jak wytatuuję sobie pentagram na wzgórku łonowym to będę go pociągać ?

Gość dorcia10
mój woli mnie naturalną ;p twierdzi, że czuje się jak z maczętą, jak tarzan

Ja może jestem......starej daty:)mam 44 lata.....ale to co czytam jest mocno żenujące......Kurcze dziewczyny godność jest najważniejsza....szanujcie się.To facet ma za mna latać,o mnie zabiegać,jestem dla niego naj......itp a jak nie to wyp.......

Gość wysokablondynka3366
No dobra, mogłabym czekać az on zacznie za mną latac ale bym się tego nie doczekała z pewnością, a on mi się tak bardzo podobał że nie mogłam odpuścić. Dawniej też bym się dziwiła gdybym usłyszałam że jakaś dziewczyna za kims lata ale jak się zakochasz to nie ma mocnych :o a te podszywy juz są nudne.

Gość wysokablondynka3366
Właśnie rozłożył skrzydła nietoperza i zaczął za mną latać krzycząc ,że złozy mnie w ofierze na grobie stryja :(

Twój facet gra w zespole rockowym, ma długie włosy i ty piszesz, że on jest męski? Jasne...

Gość wysokablondynka3366
Dla mnie to najbardziej męski facet jakiego w życiu widziałam :) każdy ma inny gust :) Ja lubię długowłosych wysokich mężczyzn z tatuażami a inne panów pod krawatem :)