Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staszek spod monopolowego

odpowiem niemal na każde pytanie szczerze

Polecane posty

Gość gość
widac zes inetligentny chyba do szkoly chodziles? !

Gość gość
chyba szpary Ci się poszerzyły Staszku :D

Gość gość
odstępy w nicku, dobranoc :D

Leżałem na kanapie, a Bartek i Darek golili moje długie, szczupłe nogi. Właśnie kończyli, ale nie kończył Marek, który od 20 minut wsuwał swojego długiego penisa w moje usta miarowymi, wolnymi lecz zdecydowanymi *********** Ok, koniec! -krzyknął Bartek - bierzmy się do roboty - Czekaj -powstrzymał go Darek - jeszcze pupa - No szybciej -popędzał siedzący dotychczas na fotelu i onanizujący się Stefan - Zbyszek przestań na chwile -poprosili Odwrócili mnie na czworaki i chwycili piankę. Jednak Stefan nie wytrzymał. - Rozluźnię ją -powiedział i wsadził swojego grubego fallusa po sam koniec Rżnął mnie mocno i długo tak, że inni poszli wypić po piwku Przerwał i krzyknął - Dobra dokończcie i przejdźmy do działania! Bartek ogolił mi tyłek szybko. - Dobra, jesteś gotowy -powiedział. Oni też byli gotowi stwierdziłem, gdy ujrzałem cztery nabrzmiałe, długie sterczące drągi. Podeszli więc do kanapy na której leżałem i .... ;)

Gość Miłość od Pierwszego Wejrzenia
.... i co i co ??? :P

Gość Miłość od Pierwszego Wejrzenia
czterej jeźdźcy apokalipsy.. na raz? :P

Gość gość
Czterech goliło jedne zadek? Niezły Kampinos tam musiał być. A po wszystkim będą potworne rany, ślina i wydzieliny. Brrryy!

Gość gość
Dobre :D

Pierwszy raz ;) miałem wtedy 21 lat i studiowałem zaocznie pewnej niedzieli strasznie nie miałem ochoty siedziec na zajeciach wiec zaszyłem sie w kawiarence internetowej troche pobuszowałem po stronach az w koncu trafiłem na czat dla gejow a ze chciałem juz wczwsnie sprobowac jak to jest postanowiłem sie zalogowac. Odrazu trafiłem na kilku kolesi z mojego miasta chwile popisałem az trafiłem na Andrzeja popisalismy chwile miał lokum nie daleko i chciał sie ze mna spotkac wiedziałem tylko ze ma 30 lat i jest aktywem. Jakies 15 minut poznie spotkalismy sie na miescie i bez zbednych pytan poszlismy do niego. Weszlismy do pokoju i usiedlismy na kanapie a Andzej zaczał odrazu masowac mi pałe przez spodnie ja mimo strachu pomieszanego z podnieceniem odwdzeczyłem mu sie tym samym potem powiedział zebym zdjał spodnie a sam zdjał swoje. Gdy bylismy juz z ptaszkami na wierzchu on złapał mojego ktory był juz twardy jak stal a ja zaczałem masowac jego i czułem jak rosnie w mojej dłoni. Po chwili takiej zabawy zapytał czy chce mu o******** bez zastanowienia nachyliłem sie i wziałem jego k****a do ust miał jakies 16 cm poczułem lekko słonawy smak i delikatna skure jego członka w ustach przez chwile starałem sie go lizac i ssac po chwili dopchnał moja głowe tak ze sie nim zadławiłem. Ptem wstał a ja kleknałem przed nim i dalej zaspokajałem go ustami a on co chwile wyciagał go z moich ust i bił mnoe nim po twarzy potem znow wkładał mi go w usta trzymajac mnie za głowe. Po chwili takiej zabawy zapytał czy chce poczuc go od tyłu powiedziałem ze tak on płozył mnie na kanapie i kazał sie wypiac wził jakas oliwke i posmarował moj rowek po chwili wbił sie we mnie z całych sił ja tylko jeczałem ale nie protestowałem chociaz bolało. Dymał mnie coraz szybciej i mocnoej strasznie bolało ale i tak nie protestowałem w koncu juz dawno o tym mazyłem. Przez dłuzsza chwile wbijał sie w moja d**e po same jaja az w koncu poczułem jak jego k***s pulsuje w mojej d***e i poczulem ciepło w srodku. Potem go wyjał i poklepał mnie po d***e a ja sie ubrałem i wyszedłem ;)

Gość ___Tomek
staszku ale świntuch z ciebie :P a pamiętasz o na plaży w karetce pogotowia, opowiedz raz jeszcze, plisssss :D

Gość ___Tomek ps JP
OJJ Staszku, gdybyś był teraz przy mnie :P - moje gg 49277774

Jesień już w pełni i właśnie dlatego czekałem z moimi wakacyjnymi opowieściami do teraz, by w tej chłodniejszej atmosferze siebie i Was trochę rozgrzać. Pewnie zaraz, gdy zacznę to pisać, pała stanie mi na baczność, bo zawsze tak jest, kiedy wracam myślami do moich onanistycznych (i nie tylko) ekscesów. Czy *****iście się w karetce pogotowia? Może niektórzy z Was mieli taką okazję, ale przyznacie, że jednak jest to dość oryginalne miejsce. Zwłaszcza, jeśli ze służbą zdrowia nie ma się do czynienia na co dzień. A czy *****iście się w karetce pogotowia na plaży? Tu zgodzicie się chyba ze mną, że to już jest bardziej oryginalne. Ale właśnie w takich warunkach przyszło mi odwalić niedawną wakacyjną przygodę. Może niezupełnie na plaży stała ta karetka pogotowia, ale w pobliżu, przy wejściu na plażę, przy wydmach. Z początku myślałem, że komuś z plażowiczów coś się stało, ale wchodząc na plażę, zauważyłem, że z pojazdu wychodzi młody koleś i z ręcznikiem na ramieniu maszeruje w stronę wody. Przyznam, że cały czas miałem na niego oko, a jako że była to plaża mieszana (dla naturystów i tekstylnych), to dało się także zauważyć jego dość spore mięcho w kroku. Koleś też zerkał na mnie i od razu coś w nim wyczułem. Po jakimś czasie udał się w stronę wydm, wyszedł z plaży, kierując się do auta. Niech tam... Poszedłem i ja. Najpierw zrobiłem małą rundkę nieopodal karetki, a gdy zawróciłem, chłopak stał za nią całkiem nagi, ruszając sztywnym k*****m. Zażartowałem, czy można tu sobie zmierzyć ciśnienie, bo rzadko kiedy na plażę ktoś przyjeżdża karetką. Gościu uśmiechnął się i wytłumaczył, że wpadł nad morze na weekend, a że pracuje w prywatnej firmie medycznej, to skorzystał z takiego środka transportu. Odinstalowany osprzęt, spać można na noszach, na półkach mini-kuchnia. Luzik, hehe. Pod pretekstem pokazania mi wnętrza koleś wszedł do środka, a ja za nim. Ze sterczącym już zresztą na maksa k*****m. Nie było co gadać i bawić się w podchody. Skoro koleś goły, nasze pały są twarde, to czas zabrać się do roboty. Wyjąłem drąga i gostek od razu pojął, co ma z nim robić. Położył się na noszach, a ja przystawiłem mu do twarzy mojego ociekającego już, mokrego c***a. Ciągnął go i ciągnął, a ja czułem, że długo to nie potrwa. Byliśmy porządnie podjarani. Zdążyłem jednak jeszcze zająć się jego fujarą. Wylizałem więc ją dokładnie, nie pomijając także wygolonych jaj i dziury, która prosiła się, by w nią wjechać. Zrobiłem to konkretnie, gdy odwrócił się, kładąc się na brzuchu. Wypięte do góry dupsko obijało się o moje podbrzusze, gdy *****em je dość mocno i szybko. Koleś piszczał, a cała karetka chodziła na boki. W końcu z*****em się gęstym, białym strumieniem na ryjka, wyczekującego już mojego nektaru. Obiłem mu jeszcze mordę ch**em, bo zauważyłem, że chłopak wykazuje takie upodobania. Przyznać trzeba, że było całkiem odlotowo, a teraz mój ptak – jak podejrzewałem – znowu szykuje się do lotu. Zaraz się nim dobrze zajmę, a tymczasem zapraszam do dalszej lektury Masturbatora. Mam nadzieję, że choć trochę rozgrzaliście się, czytając te słowa. Może także i Wy podzielicie się jakąś swoją historią?

Gość pan_p
staszek spod monopolowego dobrze, że taki temat powstał bo mam pytanie. Mój samochód po wymianie uszczelki pod głowicą zaczął kopcić a z wentylacji śmierdzi palonym olejem. Nie pomogła wymiana płynów ani generalne czyszczenie bebechów. Mechanik rozkłada ręce. Co z tym zrobić?

Gość kicacz
Kupić nowy samochód.

Gość kicacz
Jesteś specem od jednej dziury. :D

Gość kicacz
Ale strategiczną dziurę masz jedną. :) Może dwie ale to ten sam przewód tylko ma końce wyżej i niżej. :D

Gość kicacz
Ja się na tym nie znam. To za duża perwersja.

Gość Alfons gejów
staszek jesteś z******ty gej :)

Gość Drogi Staszku
Zobacz co mi sie przytrafilo, ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po tym.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzył Dodatkowo, bylam kiedys z rodziciami na dzialce u ich znajomych i nie bylo tam toalety. Wszyscy spali w takim baraku dla pracownikow, bo nie wybudowali jeszcze wtedy domu. W pewnym momencie wszyscy obwiescili, ze idą na spacer. Ja odmowilam, bo pomyslalam, ze w tym czasie jak oni pojda, ja zrobie kupkę. Zamknelam sie w tym baraku, wzielam reklamowke i chcialam zrobic do niej kupe. Nie trafilam!!!! W tym momencie oni wrocili ze spaceru. Kupa na ziemi, ja z majtkami w kostkach....Wzielam te kupę przez siatkę i wrzucilam do komory na posciel w lozku. Przez kilka godzin wszyscy zastanawiali sie dlaczego unosil sie tam taki obrzydliwy zapach.... Az znalezli!!!! Chcialam uciekac z tej dzialki na piechote ze wstydu. Staszek co ja mam zrobić???? Bardzo proszę pomusz!!

Gość Alfons gejów
Staszek już śpi !! bo jutro musi w******* psa :D