Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka miłość lepsza Jak uderzenie pioruna czy rodząca się powoli

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie i jakie doświadczenia w tym zakresie macie?

Gość gość
ta która daje mozliwosc rozwoju w kazdym przypadku jest inaczej

Gość gość
każda miłość rodzi się powoli, uderzenie pioruna jedynie świadczy o chemii i popycha do działania, i z miłością nie ma nic wspólnego ;)

Gość gość
kazdy ma swoja teorie a praktyka jeszcze co innego pokazuje

Gość gość
up

Gość gość
Dokladnie. Dodam ze jesli z kims nie jestes w bliskiej relacji to nie ma mowy o milosci bo musisz kogos poznawac mocno blisko i doglebnie i ta osoba ciebie takze zeby mogla rodzic sie milosc.amen

Gość gość
Ta, która daje możliwość rozwoju.

Gość gość
Kochałam i z uderzenia pioruna i rodzącą się powoli. Uważam, że lepsza jest ta z uderzenia pioruna. W tej rodzącej się powoli jest bardziej stabilnie, jest bardziej ułożona, a mniej burzliwa, spokojniejsza. Ta od uderzenia pioruna to istne szaleństwo. I jeśli dochodzi do konfliktu problemów to w tej powoli się rodzącej wszystko gaśnie i tak naprawdę nie ma powodów by zostać, w tej drugiej człowiek zostaje bo szaleje za tym szaleństwem, za tym uderzeniem pioruna i kocha równie mocno, co się kłóci-istna burza. Takie moje zdanie. Lepiej mieć ten piorun, który trzyma, niż spokojne stabilne życie, kiedy nic się nie dzieje. Nie jestem młoda, mam dzieci i za młodości tak właśnie myślałam, że lepsze to spokojne uczucie, stabilizacja, niestety miłość powoli się rozpalała i chyba cały czas równo i intensywnie się tliła, nie ma jednak większego żaru, jak podczas tej z piorunem.

Gość gość
to w takim razie czy taka miłość z tymi piorunami pozytywnymi inegatywnymi nie wykańcza?

Gość gość
Tylko prawdziwa i nieważne od czego, jak naprawdę będziesz kochała nie będziesz miała dylematu z wyborem :P

Gość gość
Taaa kobiety i ich teorie w ciągu dwóch ostatnich lat poznałem 3 kobiety i z każdą z nich było uderzenie pioruna a ich strony, wiadomo szybki sex, wspólne noce itd. i co rozpadło się max po 4 miechach...

Gość gość
Bo to nie była miłość, tylko zauroczenie, a czy zmieniło się w miłość z uderzeniem pioruna? Chyba nie..

Gość gość
Miłość z negatywnymi piorunami wykańcza, to prawda, ale są piękne chwile, które to rekompensują. W rodzącej się powoli jest stabilizacja, która w pewnych momentach człowieka dobija. Moim zdaniem z takiej rodzącej się powoli wyrasta miłość braterska/siostrzana. Często słyszy się : kocham żonę jak siostrę, jak członka rodziny. I to właśnie według mnie uczucie, które towarzyszy przez cały związek. Nie ma szaleństw, porywów namiętności i stąd człowiek szybciej sobie odpuszcza, bo nie ma porywów, które przypominałyby mu, że ma się starać, ma dbać, bo może przyjść negatywny piorun.

Gość gość
trzeba zachowac rownowage w piorunach, ale musza one byc