Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY DRAZEK ROZPOROWY NA PEWNO UTRZYMA CZLOWIEKA I NIE ZERWIE SIE

Polecane posty

Gość gość

Witam! Czy drążek rozporowy na pewno utrzyma osobę ćwiczącą ??????? Wiem ze kiedy tak ale dzisiaj do każdego drążka rozporowego dodają zestaw montażu na stale (wiercenie itd.). Sam drążek ma dziury w gumach (każdy do montażu na stale --- ja nie chce nic wiercić !!!). Czy ktoś może się wypowiedzieć ???

Gość gość
?????????????????????????????????????

Gość Nosowski M
Utrzyma, ale jeśli się obawiasz to po prostu wybierz dobry jakościowo produkt chociażby z K-Sport: https://www.k-sport.com.pl, u nas w domu jest drążek ścienny od nich i to naprawdę solidny produkt.

Gość gość
Może się zerwać jak jest źle zamocowany. Ja z kolegami wieszalismh się na takim we trójkę. Za to mój znajomy kiedyś sam się powiesił i glebnal na ziemię.

Gość gość
Na metalowej futrynie ( ościeżnicy) może się utrzymać ale na drewnianej drewnopodobnej, zwłaszcza takiej delikatniejszej wg mnie trzeba go dodatkowo przykręcić, dziurki nie są duże bo to raptem pewnie 4 śruby ale bezpieczniej na pewno. Jak Ci się znudzi i może kiedyś będziesz chciał zdjąć to sobie dziurki zaszpachlujesz i zamalujesz. Ja mam drążek kilka lat już i nawet jak nie ćwiczę to sobie jest i nie szpeci w drzwiach, zamontowany tak że jest 4-5 cm luzu powyżej górnej poziomej części futryny , tak aby spokojnie rękoma chwycić.

Gość gość
Ja taki kiedyś miałem i ciągle sie opsuwał wiec go postanowiłem rozkręcić na maxa i co? I mi odleciało kawał tynku przy futrynie w tym miejscu.