Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyliście że wysokie kobiety

Polecane posty

Gość gość

te wierze, często wypowiadają sie z pogardą o niższych dziewczynach? to chyba jakiś kompleks :D znam kilka takich i porównuja stale swoj wzrost do cudzego w stylu ''a tamten mi ledwo do ramienia sięgał/a pff' nie słyszałam żeby niskie tak o wzroście nawijały na wysokie :D

Gość gość
naprawdę? pierwsze słyszę ja tak mówię, ale na żarty do przyjaciółek, które są niższe

Gość gość
Niskie też nawijają :D tak lubują swój wzrost to czemu każda nosi wieelkie szpilki? :D

Gość gość
lepiej powiedz zeby te wysokie kobyly biora sie na noszenie szpilek hahahah nie dosc ze wysokie to jeszcze obcasy ze lbem o futryne w wejsciu zahacza, buty na obcasie sa tylko dla normalnych dziewczyn a nie dla koni

Gość gość
nie zeby tylko czemu

Gość gość
a jakie to są według ciebie wysokie?

Gość Shpillka
ehhhhh. niscy nie lubią wysokich, grubi - chudych, bogaci - biednych, rozrywkowi - samotników etc.

Gość gość
fakt żyrafy ze szpilkami wyglądają komicznie, szpilki są dla niskich i średniego wzrostu kobiet wydłużają im nogi i wyglądają zgrabniej. wierze natomiast wyglądają jak na szczudłach i sie chwieją :D

Gość gość
własnie, co dla ciebie oznacza "wysoka"?

Gość gość
owszem, zauważyłam, że wyższe kobiety maja częściej problemy z kręgosłupem

Gość gość
wysokie takie do 180 cm są very seksi

Gość gość
wierze, wierze, wierze... w co ty tak wierzysz? naucz się ortografii a potem podskakuj do tych wysokich ;/

Gość gość
Wysokim też wydłużają nogi, fajnie to wygląda, do tego jak mają figurę itp. Jakaś niewyrośnięta ma kompleksy haha fakt niskie muszą bardziej o siebie dbać, żeby nie wyglądać jak niskie beczki bez proporcji lub komunijne chłopczyki. Poczytaj, popatrz co się facetom podoba :)

Gość gość
Co karlico wiem, że jesteś niezgrabna i gruba :D

Gość gość
szpilka to jest wynalazek mający kobietę umieścić w odpowiednim miejscu wskazanym przez jej pana i władcę mężczyznę. Zauważcie że przykoksowany wysoki samiec zawsze będzie wodził wzrokiem za takim malutkim konuskiem którego przyowdzieje w szpiki. Wysoka kobieta może ale nie musi chodzić w szpilkach bo i tak wygląda elegancko nawet w kapciach!

Gość gość
nie martwcie się niskie babki, my wysokie tez się do was zniżymy, niestety tak jak już ktoś wspomniał prawie wszystkie wysokie osoby cierpią na bóle kręgosłupa. Ja jestem jedną z nich, a mam dopiero 34 lata, chodzę 2 razy w tygodniu na leczniczą gimnastykę. W naszej grupie[12 osób] nie ma ani jednej osoby niskiego wzrostu - wszystkie powyżej 170cm.

Gość gość
Dzieje się odwrotnie bo wysoka kobieta nie ma czego zazdrościć niskiej.

Gość gość
DLaczego niskie nie mówią "ledwo mi do ramienia sięgał" ? bo im do ramienia by sięgał co najwyżej 5 latek a nie dorosły facet, najniższi konusi w Polsce mają tak z 160-165 cm, więc jak taka kobieta jest to jej też się odpowiednio wysoko , ja mam 171cm, więc jestem średnia, ale spotykam mnóstwo niskich facetów

Gość gość
kobieta o wzroście 180 cm jest wysoka i nogę ma odpowiednią 42 nr buta może z partnerem sobie buciory pożyczać. taka pasuje do goscia o wzroście 200 cm wtedy nawet szpilki założy i jest git więc taki gość jak ja 180 cm wzrostu nawet nie spojrzy na jej atrakcyjność bo nie lubię ograniczać ludzi zamkniętych w swoich ramach proporcjonalnych czyli facet zawsze ma być wyższy od kobiety.

Gość gość
Ja bym nie chciała faceta 180 cm, dla mnie zaczyna się od 185 cm.

Gość gość
wysokie sa ohydne zyrafiaste wielkoludy babochlopy plaskie i kobylaste

Gość gość
Jedna wielka bzdura! Nie, nigdy czegoś takiego nie zauważyłem. Za to wielokrotnie byłem świadkiem jak niskie dziewczyny wypowiadają się z pogardą i wyśmiewają wyższe koleżanki, traktując je nieraz w bardzo przykry sposób. Większość naszego zidiociałego społeczeństwa jest niska, więc każdego kto ma kilka centymetrów więcej traktują jak dziwoląga. Niezwykle rzadko się zdarza, żeby wysokie kobiety wyśmiewały niższe osoby chyba że zostaną przez nie w jakiś sposób sprowokowane. Ja jestem facetem, a przez mój wysoki wzrost nie ma dnia żebym nie słyszał jakichś głupkowatych żarcików na swój temat. Wyobrażam sobie co wysłuchują wysokie kobiety. Jest dokładnie odwrotnie niż twierdzisz.