Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak kompromituja

Dlaczego Niektore kobiety SPECJALNIE KOMPROMITUJA Kobiety ktore mialy ZABIEG

Polecane posty

Gość dlaczego tak kompromituja

Dlaczego co niektore kobiety specjanie kompromituja ,te kobiety ktore mialy jakis zabieg,poprawily sobie cos,powiekszyy piersi ? dlaczego inne kobiety tak czesto probuja je kompromitowac ?

Gość gość
Bo dlaczego jakas cizia ma miec takie duze cycki jak ja!!! do tego jedrne!!! WKURZONA jestem ze wymyslili operacje piersi!!! i bede te kobiety tepila!!

Gość gość
czetso widze to zjawisko,slysze...wredne zawistne baby,zlosiwe..manipulantki..

Gość gość
Ja uważam, że jak ktoś jest zdrowy to operacja oznacza próżność. Znam wielu chorych ludzi i dziwi mnie jak zdrowa dziewczyna może godzić się na operacje, ból, ryzyko tylko dlatego że coś jej się nie podoba. Najlepsze jest to, że większość kobiet, które zaczną już nie przestają, tylko ciągle wyszukują sobie nowe "wady". Inne kobiety z takimi samymi "wadami" żyją, mają się dobrze i się nie przejmują, bo wcale nie uważają, że to wada. Np. usta. Wielu kobietom nie podobają się nadmuchane usta, tylko podobają im się ich własne. Ale znajdzie się taka, która ma normalne, ładne usta, ale jest niezadowolona, bo zobaczyła w gazecie zdjęcie na którym inna ma powiększone i od razu też musi mieć takie same. Nie mówiąc już o przerabianiu się operacjami po to żeby całkiem upodobnić się do kogoś innego.

Gość gość
Co innego jak ktoś jest poparzony, ma zdeformowania, chorobę, a co innego operacja plastyczna u osoby, która ma w życiu za dobrze, a i tak nie jest zadowolona.

Gość gość
no wlasnie !!! jak kobiet slyszy czesto ze jest brzydka ma cos brzydkiego ,cierpi z tego powodu....

Gość gość
Próżności ha? Bądź deską przez x lat, priorytety ci się zmienią. Zazdrosne są bo też by sobie coś poprawiły, ale nie stać ich.

Gość gość
Bo dlaczego jakas cizia ma miec takie duze cycki jak ja!!! do tego jedrne!!! WKURZONA jestem ze wymyslili operacje piersi!!! i bede te kobiety tepila!! A dlatego, żebyś się pokory nauczyła, nie była za cwana i innych nie obrażała :D

Gość gość
WSZYTSKO jest dla ludzi !!! ale z umiarem!!! CO ZA DUZO to niezdrowo i nieladnie nienaturalnie wyglada!!!

Gość gość
BOZE ludzie wiecej zrozumienia,wstawienia sie w sytuacje danej osoby!! wtedy zyskacie odpowiedz!! Jesi cos kogos uszczesiwi ,sprawi ze edzie epiej sie czul to czemu tego nie zrobic!!! a ci co tak krytykuja ,kompromituja tych ludzi --tak naprawde sa zazdrosni,manipulatorzy,tak naprawde,chodz czesto kryjy asie z tym ,ze niy nie sa zazdrosni...

Gość czlowiekISTOTA MARNA
Duzo kobiet jest zazdrosnych ,zlosliwych ,zawistnych o inna kobiete ,ale skrzetnie to ukrywa..manipuuje..

Gość gość
BOZE ludzie wiecej zrozumienia,wstawienia sie w sytuacje danej osoby!! wtedy zyskacie odpowiedz!! Jesi cos kogos uszczesiwi ,sprawi ze edzie epiej sie czul to czemu tego nie zrobic!!! a ci co tak krytykuja ,kompromituja tych ludzi --tak naprawde sa zazdrosni,manipulatorzy,tak naprawde,chodz czesto kryjy asie z tym ,ze niy nie sa zazdrosni... Raczej jest więcej podziwu i zazdrości niż kompromitacji - zazdrośnicy samych siebie kompromitują.

Gość A Katolicy tez klamia
baby sa strasznie wredne zlosliwe..:(

Gość gość
wredna i złosliwe to sa te ktore sie operuja i zazdroszcza cycatkom i pieknym kobietom zakompleksione paszczury