Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie mają godności ani wstydu

Polecane posty

Gość gość

Byłem dzisiaj w sklepie i wydziałem jak z Bentleya wysiadał jakiś kurduplowaty brzydal z piękną kobietą, złapali się za ręce więc pewnie są razem. Ja nie rozumiem jak można się tak sk***ić i spodlić żeby związać się z takim kolesiem tylko dla kasy, skoro można mieć kogoś o wiele lepszego. Kobiety nie mają godności ani honoru i już.

Gość gość
jak ma bentleya to juz on jest lepszy niz inni

trzeba było podejść i się zapytać czy to o kasę chodzi ;)

Gość gość
a może się kochają, nie mogą?

Gość gość
Za to faceci mają godność i wstyd, zwłaszcza jak się wiążą z uroczymi pustymi jak pustaki pindziami, bo przecież liczy się opakowanie.

Generalnie kobiety nie mają godności, honoru ani zasad. Dlatego to my mężczyźni ginęliśmy na polach bitew za kraj, za idee, zasady, za wolność. Kobietom tak jak chłopom pańszczyźnianym obojętne kto je dyma. Oczywiście są jakieś tam nieliczne wyjątki.

Gość gość
Michałłł lepiej nie mogłeś tego ująć. Propsy za ten komentarz.

Gość gość
Sorry, ja w razie wojny wolę zdezerterować niż walczyć o tę rzekomą wolność i zasady. W bajki wierzycie?

Oczywiście, że patriotyzm, to hasło, za które giną młodzi ludzi. Dziś to puste hasło. Ja w każdym razie byłbym gotów oddać życie za to w co wierze, za kobietę którą kocham, przyjaciela, rodzinę. Przykro mi, że Polska dzisiaj jest tam chorym i umęczonym krajem, za który nikt już nie chce umierać. A to dlatego, że upodlono nas i odebrano nam wolność.

jak mężczyźnie brak argumentu to mówi o żołnierzach...chociaż sam zrobiłby sobie krzywdę otwierając puszkę :D

Gdyby inni nie wierzyli w bajki gościu nade mną prawdopodobnie nie pisałbyś tu dzisiaj Faceci wyruszali na wojny a kobiety zostawały w domu przejmując na siebie wszystkie obowiązki Godność nie jest cechą przynależną konkretnej płci Owszem,są dziewczyny blachary i pustaki ale są też faceci którzy wolą zapłacić dziwce za seks a szkoda im zainwestować w kwiaty bo finał randki nigdy nie jest z góry wiadomy.Traktują swoje penisy jakby je znaleźli na śmietniku,Gdzie tu godność.

Gość gość
Szli na wojnę, bo za dezercję była kula w łeb.