Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachęcić i uwieść żonatego faceta

Polecane posty

Gość gość
w przyszlosci bedzie opowiadala dzieciom ze byla k***a co rozbijala cudze malzenstwa

Gość gość
patent? ladna twarz, figura, dobre ciuchy, sliczne wlosy i usmiech od ucha do ucha. dodatkowo zainteresowanie ich sprawami, sexy przygryzanie warg i od czasu do czasu spojrzenie wyglodnialej suki. to niewiele, a ile radosci :D ps. ja nie kradne, ja pozyczam

Gość gość
Ta biedna dziewucha niczego nie skuma, biedna nie wie co oznacza małzeństwo. Kiedyś Ty bedziesz miała męża i jakas głupia szmata taka jak Ty go uwiedzie. Oby oby ;D

Gość gość
nie musiał się nabierać na tabletki łosiu. Dzieci rodzila rok po roku. Caly czas wciskala kit, ze jeszcze ciota po porodzie nie wróciła i bebech jej szybko nie urośnie. a wiedziała swoje że już miesięcznik leci z kuciapy i płodna jest!

Gość gość
Jakbyś pozyczała to byś to zrobiła u żony, czyli poszła do niej i powiedziała ze pozyczasz jej męża ale na to nie masz odwagi

Gość gość
co za czasy ze d***** sie k****a na legalu i jeszcze pisza na forum

Gość gość
to nie czasy, to głupie dziewuchy bo nawet nie kobiety !!!

Gość gość
a co mnie obchodzi zona? od kiedy trzeba pytac wlasciciela mieszkania o skorzystanie z toalety? :D

Gość gość
o kurwa, co za porównanie, idź pobawić sie klockami dziecko . Żenadaaa

Gość gość
te dzisiejsze kobiety nie maja ani krzty zasad i szacunku do swojego ciala i moralnosci

Gość gość
Dokładnie, to strasznie przykre ale do takiej pustej to nie dotrze

Gość gość
Bo żonaci to łajdacy i głupcy. mój były żonaty kochanek nigdy się ze mną nie zabezpieczal a do tego miał problemy z przedwczesnym wytryskiem. zwolniłam gościa!

Gość gość
a nawet nie wlasciciela, tylko tymczasowo wynajmujacego mieszkanie :)

Gość gość
kiedys to byly kurtyzany ale one znaly swoje miejsce i przynaleznosc spoleczna

Gość gość
Super się wyrażasz c***a itp. nie powiem klasę to Ty masz. Ale rzeczywiście poziomem pasujesz do kolesia, który nie wie, że po porodzie owulacja może wrócić szybko i to pomimo karmienia piersią. Tak wiem, ze dla Ciebie to szok.

Gość gość
szmaty to pasożyty co robią facetom dzieci jedno po drugim a wciskają im kit, ze c***y po porodzie jeszcze nie dostaly to i bebech szybko nie urośnie!!

Gość gość
Pewnie ze to dla mnie szok! Żadnego kolesia nigdy nie wrobilam i nie wrobie w bachora! tak nisko jeszcze nie upadłam!

Gość gość
modle sie codziennie zeby moja corka nie wyrosla na taka dziewczyne jak ty.rodzice twoi jak by sie dowiedzieli jaka jestes to by zawalu podostawali

Gość gość
Robią? Jeszcze raz pytam zg****iła go czy jak? Koleś posuwa zonę, aż milo, a Ty naiwna wierzysz, że to na taka zła.

Gość gość
problem polega na tym, ze mam bardzo niewinna twarz, jestem slodka, mila i sprawiam wrazenie niesmialej :P po bardzo dobrej szkole (katolickiej, notabene), dobrych studiach, biegle wladam 2 jezykami obcymi, do tego z ustawionej rodziny. zaloze sie, ze zonac***anowie maja chrapke nie tylko na moje cialo

Gość gość
To skoro nie wrobiłaś to powinnaś wiedzieć, że karmienie piersią przed ciąża nie chroni, a przed okresem jest owulacja, czyli można zajść w ciążę. Nie wstyd Ci wybierać sobie takich prostaków na kochanków, poszukaj kogoś na poziomie, skoro już musisz się k***ic.

Gość gość
jasne z dobrej rodziny.smierdzi od ciebie patologia na kilometr

Gość gość
tak sie pocieszaj, z ta patologia :) to sie nazywa projekcja.

Gość gość
w górę panie i panowie

Gość gość
Ale sędzia też ma męża, więc okoliczności łagodzące znajdą się na 100%. Zresztą obić facjatę k****e to nie przestępstwo, a czyn wysoce społecznie pożądany. .............. Hahahaha normalnie zapiszę to sobie, żeby nie zapomnieć i powtórzyć w sądzie, gdy mnie oskarży zasyfiała zdzira, że jej gębę obiłam :D

Gość gość
gość szmaty to pasożyty co robią facetom dzieci jedno po drugim a wciskają im kit, ze c***y po porodzie jeszcze nie dostaly to i bebech szybko nie urośnie!! x szmaty i pasożyty to takie jak ty co żerują na rodzinach

Gość Gosc pytajacy
Co za problem, zapytaj faceta czy moglby cie zaprosic na kawe. Jesli jest gotowy na zdrade to wystarczy, dalej poleci juz samo. A jesli nie jest gotowy, to szkoda twojego czasu.

Gość gość
albo lepiej powiedz koleżankom, żeby zadzwoniły do niego domofonem i mu powiedziały, że ty zapraszasz go na kawę do swojego mieszkania i jak facet przyjdzie to otwórz mu drzwi w szlafroku i zaproś do pokoju, gdzie jest rozmamłane wyro :D

Gość gość
gdyby to chodzilo o mojego meza to bym ci wszystkie kudly wyrwala Ta kobieta ma "klasę" :D

Gość gość
a ty się wystraszyłaś, że będą śmiać że sobie łeb wydepilowałaś i zaczną cię pukać w czoło :D:D:D