Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpg_gif

jak zachowywac sie na domowce??

Polecane posty

Gość jpg_gif

Jestem niesmialym chlopakiem ide jutro na domowke do kolezanki znam tylko ja i max 2inne osoby,jak wejde do domu do niej to jak sie zachowywac w stosunku do tych ktorych nie znam? Jak sie przedstawic? Wchodze,witam sie po kolei ze wszystkimi i sie przedstawiam czy jka? Pomocy. Z jedna dziewczyna mam na pienku, jak sie zachowywac w stosunku do niej? Nie chce wyjsc na idiot!!

Gość jpg_gif
Up

Gość Mokkitenezja
nie zachowuj się jak jpg tylko jak gif

Gość gość
up

Gość gość
jeśli gospodarz imprezy cię nie przedstawi to sam się przedstawiaj - najpierw dziewczynom (zaplusujesz)

Gość gość
dziekuje GOŚĆ-u chociaż ty mi pomogłeś :) cenna rada

nie spinaj sie nie chowaj w kat ,zagadaj do jakiejs malej grupki dziewczyn albo nawet chlopakow ,tylko bez nerwow i nie palni nic w stylu zimno dzis na dworze tylko normalnie zacznij nawijke o jakiejs fajnej grze nie wiem co tam teraz jest na topie moj brat gra w Crysis 2 ;p musisz sie na luzie ubrac chyba ze Ci na jakiejs dziewoji zalezy to ubierz koszule ;p sorrry za pismo ale pozno juz jest;) powodzenia Ci zycze i tak jak kolega napisal wyżej nie spij nie ,ale tez nie badz trzezwy! po prostu cos przegryzaj i w miedzy czasie i pij w miare powoli ;p