Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Gość gość
Naciągacze. Artykuł o tym cud kosmetyku pojawił się dzisiaj w internecie. Opinie na kafeterii jak i na ich stronie są tylko z wczorajszego i dzisiejszego dnia, które zapewne sami sobie napisali. Ludzie nie dajcie się naciągnąc!!!

Gość Miodunka1
Kolejne cudo z Komorów? Jak to możliwe, że ludzie się wciąż na to nabierają. Za 139 zł to można kupić litr kwasu hialuronowego, a nie 30 ml. Nawilżające peptydy tez do kupienia za parę zł mozna samemu zrobić taki specyfik.Albo takie brednie że kwas hialuronowy nie przenika przez skórę - wielkocząsteczkowy nie, ale małocząsteczkowy owszem. I jeszcze cytat "mylicie firmy. hialuro ultra com to orginalny produkt a ten legrend to wlaśnie podróbka" Możesz mi wytłumaczyć na czym polega oryginalność tego produktu?

Gość gość
Ciekawe, sprzedaż w internecie jest dość potężnie obudowana rożnymi przepisami, np konieczne jest podanie pełnych danych firmy, regulaminu zakupów. Jakoś tego nie znalazłam na stronie, wlaściwie to się nadaje dla UOKIK

Gość gość
Czy można stosować po oczy? Mam bardzo wrażliwą tam skórę?

Gość gość
Ja tez uwazam ,ze to szajs Polska jest jednym wielkim smietnikiem gdzie wszelkiej masci mendy i naciagacze sie panosza i mie doczytalam nigdzie o Noblu dla tego g...na zel hialuronowy 150ml kosztuje 9 zl tetrapeptydy 9 zl macie prosty rachunek mieszam i efekt ten sam przy okazji odzywiac sie trzeba zdrowo i aktywnym byc.Mam 61 lat a musze pokazywac dowod jak chce bilet ulgowy /emerytura/dbam o skore od 30 roku zycia i sa efekty moje kolezanki 50 mi zazdroszcza a ,i uzywam tylko proste i naturalne rzeczy oleje /pije tez/kremy robie ,maseczki tez akt siedze z zoltkiem i miodem na twarzy ,fusow z kawy nie wyrzucam robie piling i mam buzke jak pupcie niemowlecia nie korzystam z kosmetyczki /mam bratowa/skora czuje ,ze ja sama o nia sie troszcze i odwdziecza sie a ja jej za to dziekuje i nastepna maseczke moze z ziemniaka surowego cudo na kurze lapki. .Soki warzywne ,woda i ruch ot cala recepta tak mamy jak dbamy .Inwestuje tylko w dobre niszowe perfumy i podklady .

Gość gość
Polecam hialuro!! :) naprawdę efekty widoczne, nawet cienie z oczy zniknely

Gość gość
Moja negatywna opinia byla 5 mninut i zostala wykasowa.Te same geby reklamuja co na stronie ktora zostala zablokowana i rzekomo teraz ci nowi naciagacze mowia,ze pojawili sie nieuczciwi sprzedawcy i produkt falszywy.Nie znalazlam tez nigdzie wzmianki i Noblu w tej kwesti.Zel hialuronowy 150 ml kupic mozna za 19 zl tetra peptyd tez 10ml 10 zl.Ja bym tego nie kupila to smierdzi na odleglosc .

Gość gość
Tak dokładnie to oszustwo

Gość gość
otrzymałam dzisiaj nie polecam towaru,poniewaz nie ma instrukcji jak stosowac,nie ma dozownika,co palcem nakładać.Chcę zwróćcić ,ale nie mam żadnego adresu do firmy.Nie polecam

Gość miou
próbowałam wejść na fanpage Hialuro-Ultra na facebook'u, ale okazało się, że to martwy link... taki fanpage na fb po prostu nie istnieje... więc wrzuciłam hasło w google i trafiłam tutaj :-) bardzo dziękuję za otworzenie oczek... coś podejrzewałam, że to jest zbyt piękne, aby było prawdziwe... zwłaszcza to 6 mln zadowolonych Polek :-D... chociaż szkoda, że takie cuda nie istnieją naprawdę... jeszcze raz wielkie dzięki dziewczyny... jesteście SUPER!!! :-)

Gość gość
Tak się zastanawiałam czy kupić 139 zł to nie majątek, ale nie ma adresu firmy i nie ma w Polsce takich lekarzy jak podano na stronie. Dziwne. Poza tym te zdjęcia przed i po zabiegu, facet w czepku jak przed zabiegiem liftingu u chirurga plastycznego. Kwas hialuronowy napina skórę i ją nawilża to fakt ale 139 za 30 ml...

Gość gość
Absolutnie nie kupujcie tego kremu !!!! Otrzymałam przesyłke i wszystkie filoki były pobite. Siódemka nie ponosi odpowiedzialności bo w środku nie ma paragonu zakupu a bez tego nie można reklamować nawet usługi. Nadawca jest, jak się okazuje Hamilton Group Limited, a adresem nadawcy jest adres siódemki, W-wa Ul. Matuszewska i tel jest również siódemki. I szukaj wiatru w polu.

Gość gość
kolejni spamerzy ktoś dostaje kasę za wrzucanie na forum pozytywnych opinii gdyby istniały cudowne odmładzacze to gwiazdy Hollywood nie starzałyby się.... a nawet Madonna która ma kupę kasy wygląda na swój wiek

Gość gość
Ja zamiast hialuro-ultra dostałam jakieś tabletki na odchudzanie . Reklamować nie ma gdzie bo Hamilton-group istnieje pod adresem siódemki i telefon tez jest do siódemki która nie odpowiada za przesyłkę i nie ma pojęcia skąd właściwie została nadana. Kolejni oszuści a ja dałam się nabrać .

Gość gość
Ja zamiast kremu hialuro-ultra dostałam tabletki na odchudzanie . Adres firmy Hamilton Group limited to adres Siódemki , podany telefon też jest telefonem do Siódemki . Aż dziwne że taka znana firma jak Siódemka pozwoliła na to żeby jakiś oszust wykorzystywał ich adres i numer telefonu . Do tego wszystkiego siódemka sama dostarczyła oszukana przesyłkę - szok .

Gość gość
Cholerni oszuści - nigdy w życiu już nic nie kupię przez internet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja już złożyłam do siódemki protokół szkody, i reklamacje wraz z wyjaśnieniem na firme Hamilton group Limited bo skoro wszelkie dane teleadresowe wskazują na siódemke to oni jako szanujaca się firma powinni weryfikować dane nadawcy, w końcu wpisują w system wszystkie dane. Z listu przewozowego wynika że Siódemka jest zarówno przewiźnikiem, nadawca jak i odbiorcą płatności. Dane adresowe wraz z telefonami wskazuja na nich jedynie nazwa firmy jest inna

Gość gość
I jeszcze jedno... jak to mozliwe że takie szanujace się portale jak onet, wp, interia czy radio rmf.fm sa partnerami tego hialuro ultra. pojawia sie wielki artykuł na kobieta.wp.pl, od razu mozna kupic owy specyfik, okazuje się ze firma istnieje tylko w naszej wyobraźni, a szanujace się portale tego nie weryfikuja i zostaja patronatami takiego specyfiku. Komu zaufać jak nie takim szanujacym sie w opinii publicznej portalom, tam w końcu umieszczane są rzetelne informacje. A jednak, pozostaje żal że człowiek jest tak naiwny

Gość gość
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ZŁODZIEJI zakupiłam w sklepie internetowym HIALURO_ULTRA, a przysłali mi tabletki na odchudzanie. na stronie sklepu nie ma żadnego adresu ani telefonu w razie reklamacji. Drogie Panie nie dajcie się nabrać. ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
11.02.2014 otrzymałam zamiast kremu tabletki odchudzające, których nie zamawiałam. Odmówiłam przyjęcia przesyłki. Jak to możliwe, że wp.pl nie weryfikuje takich firm i w artykule zachęca do kupowania.

Gość Marko102
Ale na reklamę musieli wydać kupę forsy. Od razu widać, że te wszystkie wpisy osób zadowolonych, to robota na zlecenie dobrze płatna. Wszystko sobie odbiją na naiwnych którzy kupią ten olej..

Gość gość
Zamówilam ten "cudowny" preparat, ale go nie odbiorę! Nigdy nie płacę za zakupiony towar z konta, lecz gotówką przy odbiorze, więc sie wycofam.Uległam tej OSZUKANCZEJ REKLAMIE TYLKO NA CHWILE.Panie ekspertki-lekarki w ogóle nie istnieją.Wywiad z panią doktor która nie istnieje.! Szok.Sprawdzałam dziś w rejestrze lekarzy polskich.To jedno wielkie oszustwo! Podejrzeń nabrałam kiedy nie znalazłam na stronie hialuro ani nazwy producenta, ani dystrybutora, żadnego adresu ani telefonu. NIWE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ OSZUKAŃCZYM REKLAMOM!

Gość gość
Zamówilam ten "cudowny" preparat, ale go nie odbiorę! Nigdy nie płacę za zakupiony towar z konta, lecz gotówką przy odbiorze, więc sie wycofam.Uległam tej OSZUKANCZEJ REKLAMIE TYLKO NA CHWILE.Panie ekspertki-lekarki w ogóle nie istnieją.Wywiad z panią doktor która nie istnieje.! Szok.Sprawdzałam dziś w rejestrze lekarzy polskich.To jedno wielkie oszustwo! Podejrzeń nabrałam kiedy nie znalazłam na stronie hialuro ani nazwy producenta, ani dystrybutora, żadnego adresu ani telefonu. NIWE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ OSZUKAŃCZYM REKLAMOM!

Gość gość
jedna cholera, oszust i naciągacz to oszust i naciągacz, nie ma znaczenia czy naciąga na 100 zł czy na 10000.

Gość gośc wieczorową
To kup sobie gary za 6000zł,warte nie wiecej jak 500zł to zobaczysz jak bedzie Ci łyso i to w biały dzien w zywe oczy normalnie działajaca firma legalnie oszukuje jak ksiazka pisze a wy tu narzekacie za te pare złotych taki kraj takie obyczaje :) Urlich Von Jungingen

Gość gość
Przeczytałam właśnie wpisy z ostrzeżeniami i dołączam się do nich. Nie wiadomo co tam jest w tej buteleczce. Można sprowadzić na siebie ciężką chorobę skóry używając to świństwo.Pal licho kasa, ale zdrowie! A swoją drogą czy na oszustów nie ma sposobu?Dzięki bardzo" gościowi" który podał namiary na tych złodziei z Komorów. Na mnie podziałało jak zimny prysznic bo w pierwszej chwili gotowa byłam to paskudztwo kupić, tym bardziej, że jako partnerzy figurują m.in. onet i wp!. Niestety cudów nie ma.! Są za to OSZUSCI!

Gość gośc wieczorową
Ale sa to legalni oszusci jak sprzedawcy garów za 6000zł takie firmy sprzedaja legalnie w zywe oczy ludziom gary,taki kraj przedsiwbiorców

Gość gość
Gościu wieczorową! Nie przeżywaj już tak tych garów za 6 koła, bo pewnie miałeś okazję je zobaczyć i pewnie podobały Ci się. Nawet jeżeli nie są warte tych pieniędzy to będą Ci służyć ładnych parę lat. A swoją drogą odradzam wszystkim chodzenie na różne prezentacje bo to też oszustwa. Byłam 2 lata temu na prezentacji m.in antynowotworowych dżemików- galaretek : 500 zł za 4 100g słoiczki! To dopiero bezczelność i bezwzględne żerowanie na cudzym nieszczęściu!

Gość gośc wieczorową
Wcale mie sie nie podobały te gary a juz za 6000zł to zupełnie bezczelnosc zerowanie na cudzej naiwnosci,a wy przezywacie jakies kremy za 80zł ,to dopiero jest dziwne,taki kraj takie obyczaje,Urlich Von Junginen